Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי

המשפט בעוד 3 שבועות, ( מה איכפת לי הכינוי שלו ) לכן אם לא משלם , והשוטר לא כתב כלום על העבירה בצומת , אף אחד לא יודע על קיומה, ויהיה קל יותר להגיע לעיסקת טיעון

תקרא לאט לאט את נקודה 1 שלך בהודעה 13

האם היא רלבנטית לאור העובדה שהמשפט ייערך בעוד 3 שבועות

עונשך הוגדל ל 45 דקות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עברית שפה קשה !

אני מעתיק לאט את נקודה 1 בהודעה 13 :

1. במידה ועברו 90 יום מביצוע העבירה - הדוח על העקיפה בצומת ירשם כעבירה לחובתך, גם אם לא שילמת.

זה שהמשפט בעוד 3 שבועות - לא רלוונטי לנושא זה.

מה שרלוונטי - כמה זמן עבר מיום ביצוע העבירה.

אם עברו 90 יום -> גם אם הדוח לא שולם -> הוא ירשם בתור עבירה שבוצעה לחובתו של הנהג (אלא אם הוא הגיש בקשה להישפט בגין עבירה זאת).

מבחינתי, העניין סגור. לא מתכוון לפתוח לימודי שפה בהתכתבות.

פורסם
1. במידה ועברו 90 יום מביצוע העבירה - הדוח על העקיפה בצומת ירשם כעבירה לחובתך, גם אם לא שילמת (ואני מניח שזה לא זימון למשפט מהיר, אלא זימון רגיל עם המתנה של כמה חודשים טובים).

.

עברית שפה קשה !

אני מעתיק לאט את נקודה 1 בהודעה 13 :

1. במידה ועברו 90 יום מביצוע העבירה - הדוח על העקיפה בצומת ירשם כעבירה לחובתך, גם אם לא שילמת.

זה שהמשפט בעוד 3 שבועות - לא רלוונטי לנושא זה.

מה שרלוונטי - כמה זמן עבר מיום ביצוע העבירה.

אם עברו 90 יום -> גם אם הדוח לא שולם -> הוא ירשם בתור עבירה שבוצעה לחובתו של הנהג (אלא אם הוא הגיש בקשה להישפט בגין עבירה זאת).

מבחינתי, העניין סגור. לא מתכוון לפתוח לימודי שפה בהתכתבות.

בהודעה הראשונה נכתב החלק המואדם

שבו התעלמת שהמשפט ייערך לפני שיסתיימו ה 90 יום .

ולכן מה שכתבת הוא נכון, אבל בהחלט לא רלוונטי למקרה של פות"ש שבו המשפט יתקיים 3 שבועות מיום ביצוע העבירה.

ולכן לתובע לא יהיה מידע על זה אם השוטר לא ציין זאת בדו"ח שלו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

3 שבועות זה זימון למשפט מהיר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...