Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לחזור כל הזמן על המנטרה של מערכות בטיחותיות ולא לציין את המנוע 1600 GDI הישן שמזהם וצורך דלק , בלי עין הרע ?

האם המנוע זה לא הליבה של הרכב ???

יסחוב לא יסחוב זה כבר סיפור אחר , 1600 על כזה בודי ???!!! עד לרגע זה אני עדיין לא מאמין

...יכול להיות שאני מדבר שטויות ,אבל לו היה לי כסף הייתי קונה ראב 4 וצפונה

יש לי תחושת שדז'ה וו שכבר קראתי תגובה כזו ואולי לא פעם אחת. האם כבר כתבת בדיוק את אותו הדבר בעבר או שהעתקת ממישהו?))

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז האם מערכות בטיחות הן אבזור או לא?

מכיוון שלדעתי האישית כן (למרות שכמה כאן טוענים אחרת) ומכיוון שצריכת הדלק אינה פקטור ומכיוון שמערכות הבטיחות בספורטאז' בכמה רמות מעל כל השאר (אבזור) אז התשובה לי לשאלה של פות"ש היא: הספורטאז'.

בכלל, אחרי שנדמה תרועת התותחים (הקניה) ועברו 100 הק"מ הראשונים של החידוש והורדת הניילונים, הספורטאז' הוא הרכב היחידי בחבורה שיזיז לך את ההגה לבד בשביל למנוע תאונה או יבצע בלימה עצמית, שוב, בשביל למנוע תאונה וזאת רק רשימה חלקית. לטעמי לא צריך סיבות טובות מאלה בשביל לבחור בספרטאז'

פורסם

טוב, חבל לחזור על דברים שכבר נכתבו כאן מס' פעמים. לדעתי הספורטאז' מציע את התמורה הכי טובה למחיר. זה מה שמנחה אותי בקניית רכב, אבל כן, גם מערכות בטיחות אקטיביות זה נחמד. במיוחד כשהרכב משמש לא מעט גם להסעת הילדים. בהצלחה

• תוכן חדש...