Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתנצל שאני מייעץ לו על רכב בטיחותי ומאובזר יחסית (מולטימדיה, בלותות', שליטה מההגה, חישוקים קלים, שמשות כהות, מיזוג לאחור וכל אלו בנוסף לאבזור הבטיחות

רשימת האיבזור שלך כזאת עלובה, היה כבר עדיף שלא תכתוב כלום. מולטימידיה בלוטות' יש כיום בכל רכב, וגם כשאין אז ניתן להתקין בעלות נמוכה. שליטה מההגה על מה, אפילו בקרת שיוט אין! פריט בסיסי בנסיעות ארוכות. מיזוג לאחור זה פריט חובה בכל רכב, בכלל לא קשור לאיבזור כלשהו (זה שאין באאוטלנדר זה כבר סיפור אחר). מה נשאר, שמשות כהות?

חסר פה המון איבזור, וגם דברים בסיסיים. עיין ברשימה לעיל והשלם את החסר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברייה ,

לא לריב !

גם אני עדיין באותה סיטואצייה של התלבטות שבחיים לא היתה לי -

מוכן להשקיע עד 150000 שח בשביל להיות יותר למעלה , זאת אומרת גבוה יותר מפרטית משתחתית , והבחירה בין 1600 ספורטאג עצל עם מנוע ישןןןןןן ומזהםםםםם , אבל עם מערכות בטיחות של מכוניות האלפיון העליון , לבין מכונית אחרת ואפילו אופל מוקה , שלתוכה הצלחתי להשתחל והאשה מאוד התלהבה ממנה , האמת שהיא מאוד מרווחת , אבל עם בגא'ג קטן .

מה זו מכונית אחרת ? חדשה מהיבואן , אבל התאכזבתי שראיתי את אורכה של האאוטלנדר , ופה המקום להחמיא למיצובישי על הנתונים הטכניים והמכאניים והאבזור של המכונית . מה ששלה שלה !!!

אאוטלנדר ידידי , אילולא היתה ארוכה הייתי לוקח אותה בידיים פתוחות . כל מילה שלך בסלע .

אז מה קונים ? פיג'ו 3008 שכבר הציגו את מחליפתה ?

טוסון ? לא בא בחשבון , אותו דבר כמו הקיה , אבל עני באיבזור ויקר ממנה .

סוזוקי ויטארה שכולם קטלו אותה , אבל עשירה באיבזור ???

קוגה וכל החברה האחרים נמצאים ברמות הגבוהות של התשלום ולכן נופו ...לצערי .

המצב לא קל .

פורסם

אאוטלנדר ידידי , אילולא היתה ארוכה הייתי לוקח אותה בידיים פתוחות . כל מילה שלך בסלע .

בדיוק מה שהיינו צריכים, אחד שיבוא ויחמיא לטרול.

בזה הרגע איבדתי את הרצון לעזור לך...

פורסם
וכשיש לך מובילאיי באאוטלנדר שמתריע על סטיה מנתיב ושמירת מרחק והולך רגל וכל מה שצריך, וההבדל הוא רק במערכת של קיה שמתערבת ובולמת (דבר שאני אישית שונא מאוד), אז התוספת בטיחות הזאת לא מעניינת 99 אחוז מהאנשים אגב

מעניין אותי לשמוע באיזה רכבים נהגת עם מערכת בלימה אוטומאטית, ושיצא לך לחוות את זה שהחלטת שאתה שונא מאוד?

פורסם (נערך)
פה המקום להחמיא למיצובישי על הנתונים הטכניים והמכאניים והאבזור של המכונית . מה ששלה שלה !!!

סוף סוף מישהו מחמיא :-)

בדיוק מה שהיינו צריכים, אחד שיבוא ויחמיא לטרול.

לא כל מי שחושב אחרת ממך הוא "טרול".

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם
מעניין אותי לשמוע באיזה רכבים נהגת עם מערכת בלימה אוטומאטית, ושיצא לך לחוות את זה שהחלטת שאתה שונא מאוד?

אתה בטח מנחש לבד שלא נהגתי על רכב שכזה. אבל גם בלי לנהוג, רק המחשבה מזעזעת אותי.

כל דבר שמתערב לי בנהיגה, שנוא עלי. גם מערכת עצור וסע שהתלהבתי ממנה בהתחלה, בהמשך שנאתי אותה כי זה דבר שמתערב לך בצורה אוטומטית בנהיגה, ורובוט מטומטם לא יודע מתי הרמזור עומד להתחלף, ומתי עצרת לשניה כדי להמשיך הלאה. הוא מכבה את המנוע עם המזגן ומעיר אותו מחדש אחרי שניה, אותי זה מעצבן.

לכן בכל תחילת נהיגה אני מכבה את העצור וסע האוטומטי, ואם אני תקוע בפקק ולא הדלקתי מזגן, אני מכניס אותו לפעולה בעצמי ע"י לחיצה קלה על הכפתור.

המובילאיי רק צועק ולא מפריע בנהיגה, וככה הוא מצויין. ברוב המקרים הוא מתריע בצדק וחוסך מכות ותאונות. צעקות סרק לא מפריעות, אבל בלימות סרק? רק מלחשוב על זה אני מתחלחל.

פורסם

אולי לא הסברתי נכון את עצמי. התכוונתי מתריע מפני תאונות אמיתיות, ולא סתם זורק התרעות שוא.

פורסם

אם להישאר ענייני לרגע, אני לא חושב שסביר שיהיו בלימות סרק כי זו מערכת מהיצרן ולא פרזיט כמו מובילאיי. אבל, אם נגיד נהג ברכב עם מערכת בלימה אוטומטית נתקל בבלימת סרק, האם יש לו אפשרות לבטל אותה קבוע?

פורסם

חד משמעית קיה ספורטאז'.

מערכות בטיחות שאין אצל המתחרות. בקרת סטייה מנתיב אקטיבית ומערכת למניעות התהפכות ROL חשוב ברכב גבוה, מערכות מצילות חיים.

אם לא אכפת לך מצריכת הדלק זה הרכב שהייתי לוקח.

דרך אגב, "התראות שווא" של mobileye עלולות להיות מכיוון שהמערכות הללו מכוונות לשמירת מרחק על

פי חישוב מרחק/מהירות(מחמיר, לפי הספר) ולא לפי תחושות בטן של הנהג.

היום: הונדה גאז' 2016, קיה פיקנטו 2014

בעבר: מאזדה 3 2012

פורסם

מזל שיש לקיה כמה קשקושים בטיחותיים שאין לאחרים. זה הדבר היחיד שהם מפמפמים כל הזמן

פורסם

למה לחזור כל הזמן על המנטרה של מערכות בטיחותיות ולא לציין את המנוע 1600 GDI הישן שמזהם וצורך דלק , בלי עין הרע ?

האם המנוע זה לא הליבה של הרכב ???

יסחוב לא יסחוב זה כבר סיפור אחר , 1600 על כזה בודי ???!!! עד לרגע זה אני עדיין לא מאמין

...יכול להיות שאני מדבר שטויות ,אבל לו היה לי כסף הייתי קונה ראב 4 וצפונה

פורסם

כי זה קצת יותר חשוב ממנוע..

אגלה לך סוד- אאולטנדר 2.0 7 מקומות (חביב הקונים והליסינג): דרגת זיהום 8; ספורטאז׳ 1.6- רמה 12. לא הבדל של שמים וארץ. נכון, הבדל לא קטן, אבל שתיהם מחווירים מול ה-1.4 הפולקסווגני.

גם ההבדל בביצועים של ה-2.0 (גם המיצובישי וגם הקיה) לא תהומי.

פורסם

לכן בכל תחילת נהיגה אני מכבה את העצור וסע האוטומטי, ואם אני תקוע בפקק ולא הדלקתי מזגן, אני מכניס אותו לפעולה בעצמי ע"י לחיצה קלה על הכפתור.

המובילאיי רק צועק ולא מפריע בנהיגה, וככה הוא מצויין. ברוב המקרים הוא מתריע בצדק וחוסך מכות ותאונות. צעקות סרק לא מפריעות, אבל בלימות סרק? רק מלחשוב על זה אני מתחלחל.

כזכור לך, גם מהעצור-וסע התלהבת בהתחלה כאילו היתה זו המצאת המאה ואמרנו לך שזה ממש לא זה. טוב לראות ששינית את דעתך. לגבי מערכת הבלימה, זה לא צעצוע, וזה לא בלימות סרק, זו מערכת רצינית שבמקרה אני גם מכיר מישהי שכנראה שזה הציל את חייה.

מובילאי לעומת זאת זו מערכת מרגיזה מאוד (יש לאשתי ברכב) ולמען האמת אם אתה סומך עליה שתהיה לך לעזר בנהיגה אתה כנראה נוהג להתנהל לך ברכב, אבל בטח לא לנהוג.

• תוכן חדש...