Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך עדין אין דיון על זה?

מישהו הצליח לראות עד הסוף? כל כך משעמם!

הג'ינג'י נראה מתאמץ מידי, ג'ואי לא מצחיק, והכי גרוע - הם... נחמדים אחד לשני!

נותנים צ'אנס עוד פרק או מורידים מהווצ' ליסט?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רציני ? גם עם אקדח לראש אני לא אצפה בטופ גיר עם מאט לבלנק.

נחכה לאמזון (האמת שכבר הרבה הרבה זמן לא ראיתי... אבל זה מחוסר זמן, אין על השלישיה הזו).

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עם הכמות כסף שהשקיעו בתוכנית קיוויתי למשהו שנראה קצת פחות מבויים ו... בעע

פורסם

לי יצא לראות במהלך העבודה, היה סביר הרצתי הרבה פעמים קדימה לראות אם יש משהו מעניין.

את האמת הקטע בסוף עם סבינה הרג אותי, הרגשתי שהיא לא קשורה לשם בכלל במיוחד עם הja שלה.

טוב קשה להאשים אותם, הם צריכים למלא חלל גדול אחרי ששלושת הליצנים עזבו.

פורסם

אהבתי את החלק על הARIEL NOMAD וזהו..

התחרות בין הקורבט לוייפר הייתה מגוחכת.

וקשה לי מאוד להאמין שמדריך בTOP GUN הקיא מחצי שעה עם סבינה, אלא אם באמת הרמה שם בארה"ב כ"כ נמוכה בטיס.

פורסם

סבינה צריכה להיות על כדורים לפי דעתי אז לא יודע כמה זה היה מבויים

הפס קול היה החלק הכי טוב בתוכנית לפי דעתי

פורסם

חברים, הדיון מיותר, טופ גיר היה ונשאר השלישיה (וכמובן צוות העריכה המצויין ב back end). ברגע שהחליטו להעיף את קלארקסון מה BBC היו צריכים לבטל את התוכנית וזהו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מאז שהשלישייה עזבה "עבדתי" על עצמי, ניסית לשכנע את עצמי שהתוכנית שתעלה היא תהיה טובה, בכל זאת הBBC, תקציבי ענק וכד'

השתדלתי להגיע לצפייה בפרק הראשון בגישה פתוחה, אך מה אגיד? אכזבה.

הג'ינג'י הזה מעצבן, צועק וצווח כל הזמן... להבלאנק יבש כמו הנגב. פשוט פספוס

נחכה לאמזון בסבלנות!

פורסם

מזל שלא ניכנעתי וצפיתי, מספיק ליראות את הדירוג בIMDB ואז לילחוץ על כפתור ה"Previous" ולהשוות לדירוג עם השלישייה המקורית.

בקיצור זרקו כסף לפח.

http://www.imdb.com/title/tt5436364/?ref_=ttep_ep1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

1. טופגיר זה לא אוף.

2. מדברים על זה פה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588201-%D7%9E%D7%99-%D7%90%D7%9E%D7%A8-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%A7%D7%99%D7%91%D7%9C-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%98-%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%A1-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A6%D7%98%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%98%D7%95%D7%A4-%D7%92%D7%99%D7%A8/page5

3. גם הג'ינג'י הקיא מהנהיגה של סבינה.

4. מי שרואה את הצוות הקודם של טופגיר יכול להיות הנכדים שלהם, הגיע הזמן להחליף מזמן.

בטח עונה הבאה יחליפו חלק מהם, גם טופגיר החליפו הרבה אנשים

אייל

פורסם

טופ גיר זה השלישייה, בקרוב תעלה התכנית שלהם. מה שמשודר ב-BBC תחת השם טופ גיר זה כמו נסטי לאחר הפירוק בין קוקה קולה לנסטלה. מישהו מכם שותה נסטי? לא נראה לי.

פורסם

הג'ינג'י הזה בלתי נסבל פשוט...

תוכנית גרועה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מה שמשודר ב-BBC תחת השם טופ גיר זה כמו נסטי לאחר הפירוק בין קוקה קולה לנסטלה. מישהו מכם שותה נסטי? לא נראה לי.

:roflmao:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

ביי ניסיתי כעת ליצפות בזה, 30 שניות ובעעעעעע, לא מסוגל לישמוע את הג'ינגי, זה פשוט חיקוי עלוב של קלארקסוון עם הפתיח המצחיק שהיה עושה בתחילת התוכנית, ועוד יותר עלוב שהם מציגים את סטיג, פשוט זה לא זה למה הם בכוח מנסים לרמות את הצופים שכלום לא קרה והתוכנית ממשיכה? זה ניגמר וזהו- או שתשנו לגמרי ותעשו משהו חדש או סיימו בכבוד.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...