Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה קורולה 2001 , 1600 סמק, החליפו לה מנוע לפני שנתיים.

איזה נסיעות אני יכול לעשות, זאת אומרת לטיול של כמה קילומטרים אני יכול לקחת את הרכב הזה ? (נגיד רק הלוך)

ושאלה נוספת, אם אני רוצה לנסוע יותר קילומטרים וצריך לעצור את הרכב או לעשות את זה בקטעים, מה הפרוצדורה בעצם לנסוע ממש רחוק עם רכב ישן זה ?

אני באמת מעדיף לשמור על הרכב, השאלה מה הבלאי , אם הוא סביר, ומתי זה כבר נחשב התעללות ברכב .

שבוע טוב אנשים :)

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

It's not the car who have the skills but the driver

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

פורסם

יש לי רכב דומה "צעיר" בשנה. נוסע איתו בלי סוף כולל לאילת הלוך חזור לפעמים באותו יום

במשך כמה שנים טובות, ללא שום בעיה. אם הרכב תקין? סע כמה שאתה רוצה בלי שום בעיה

בלי עצירות. זה רכב מאוד אמין. רק סע בזהירות.

פורסם

אם הרכב תקין אפשר לנסוע לכל מרחק שאתה רוצה. אין צורך לעשות עצירות באמצע חוץ מעצירות לתדלוק ולהתרעננות של הנהג. רכב לא צריך התרעננות.

לפני כל נסיעה ארוכה או פעם בשבוע תבדוק מפלס שמן מנוע וגיר, נוזל קירור,מנוזל בלמים, מלא מים למיכל נוזל שמשות, בדוק לחץ אוויר בצמיגים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...