Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושש שמכמונת מהירות צילמה אותי.

שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

אני נהג חדש, כשנה עם רשיון. אני לא בטוח אם מצלמה תפסה אותי, אבל אחרי שעברתי אותה עלו בי הרהורים שאולי נהגתי במהירות גבוהה מידי כאשר עברתי אותה.

המהירות המותרת באיזור היא 50, ואני בכלל לא יודע להגיד על כמה הייתי, באותו רגע לא חשבתי על זה, רק לאחר המקרה נזכרתי בכך.

למה עליי לצפות אם נהגתי במהירות 60, 70, או 80 קמ"ש? שוב, אני לא יודע באיזו מהירות נסעתי באיזור של המצלמה. אולי נסעתי בפחות מ50 קמ"ש ואין שום סיבה לדאגה.

אם אכן נתפסתי, בתוך כמה זמן אשמע על כך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

לא יודע האם צולמת, לא יודע באיזו מהירות נסעת.

צא מהסרטים ותמשיך לחיות.

אם תוך 4 חודשים לא תקבל דוח מהירות - לא צולמת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שזו מצלמת דמה, תכתוב לנו באיזה צומת מדובר.

שלום,

לא יודע האם צולמת, לא יודע באיזו מהירות נסעת.

צא מהסרטים ותמשיך לחיות.

אם תוך 4 חודשים לא תקבל דוח מהירות - לא צולמת.

מדובר במצלמה הבאה, היא חדשה, קיימת בערך חודשיים ואני בטוח ב100% שהיא פעילה

http://www.mitsu.co.il/?p=5500

לא מצליח לצאת מהסרטים! מה שמרגיז אותי זה שאני יודע עליה ועובר שם בממוצע פעמיים ביום. הרכב בדיוק חזר מטיפול, קלאץ' חדש, ואני חושב שקצת נסחפתי עם המהירות :x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתוב בלינק שצירפת שהמצלמה ריקה = לא פעילה, מסובבת לכיוון הפוך וכנראה בעתיד יסובבו אותה לכיוון הצומת.

כבר סובבו אותה?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתוב בלינק שצירפת שהמצלמה ריקה = לא פעילה, מסובבת לכיוון הפוך וכנראה בעתיד יסובבו אותה לכיוון הצומת.

כבר סובבו אותה?

כן, היא כרגע לא מכוונת לצומת, אלא לצד השני, האיזור האדום שבתמונה:

bb1a3e57ddec5cdf0112feb26a51f248.png

אני באתי מכיוון ימין לשמאל בתמונה. :-(

כשרק התקינו אותה היא הייתה מכוונת לכיוון הצומת, ועכשיו סובבו לכיוון ההפוך, לכיוון מזרח

עריכה אחרונה על ידי WouldYouHelpMe
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצלמת מהירות מצלמת את אחורי הרכב, ומהתרשים שלך הבנתי שהגעת מולה. לדעתי אתה יכול לישון בשקט.

היית יכול לישון בשקט גם אם היית מקבל דו"ח, זה כולה כסף, לא שווה לפגוע בבריאות בשביל זה ושינה מאוד מועילה לבריאות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצלמת מהירות מצלמת את אחורי הרכב, ומהתרשים שלך הבנתי שהגעת מולה. לדעתי אתה יכול לישון בשקט.

היית יכול לישון בשקט גם אם היית מקבל דו"ח, זה כולה כסף, לא שווה לפגוע בבריאות בשביל זה ושינה מאוד מועילה לבריאות.

כן הגעתי מולה.

אבל איך מצלמה תמיד מצלמת אך ורק את החלק האחורי? איך היא יכולה להבדיל?

אם בתמונה שלי המצלמה מכוונת ימינה, לאיזור האדום, היא תצלם רק את הנתיבים התחתונים, שנוסעים בהם לכיוון מזרח(ימין)?

למה שהיא לא תצלם גם את הנתיבים בהם נוסעים מערבה? (מימין לשמאל, כמו שאני נסעתי)

והסיבה לחשש שלי היא שאם אקבל דו"ח זה לא רק כסף, כפי שאמרתי אני נהג חדש ומחזיק ברשיון רק שנה. אני חושש שאולי איענש בצורה חמורה יותר, כמו שלילה, לימוד נהיגה מחדש וכדומה. :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצלמה הזאת, כאשר יפעילו אותה ויסובבו לכיוון הצומת, תצלם גם את אלה שנכנסים ברמזור אדום וגם טסים במהירות גבוהה לכיוון הצומת.

המצלמה תמיד מצלמת מאחורה, כי בצומת היא צריכה להפיק שתי תמונות בהפרש של שנייה כדי להוכיח מעבר באדום. גם בצילום המהירות המצלמה הזאת מצלמת רק מאחורה. כן היא תופסת את כל הנתיבים ( ומבדילה ביניהם), אבל רק מאחורה.

לא לישון בלילות בגלל מצלמה לא פעילה? נראה לי הגזמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לימוד נהיגה מחדש לא יהיה.

שלילה גם לא בטוח בכלל.

בכל מקרה, אני לא מכיר מצלמות שמצלמות בשני כיווני התנועה אבל אולי אני טועה.

הדבר הבטוח יהיה להתין למי שיודע בוודאות או 4 חודשים למשהו [או כלום] שיגיע בדואר.

לך לנמנם, שבת שקטה ונעימה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצלמה הנ"ל כבר פעילה ומצלמת את הבאים מכיוון מערב לכיוון מזרח על בן יהודה (בצומת הצטלבות עם כצנלסון) - הצבע האדום בתמונה המצורפת.

לפותח השרשור - לא צולמת, המצלמה מצלמת בכיוון הנגדי.

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצלמות המצלמות בשני הכיוונים - אולם אלה מלצמות מהירות בכבישים חד מסלוליים ולא מצלמות רמזור. יש כמה כאלה בגליל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצלמות את שני הנתיבים בדרך ללא גדר הפרדה, אך בכיוון אליו היא מופנית, לא מצלמת שני כיוונים משני צידי המצלמה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצלמה הזאת, כאשר יפעילו אותה ויסובבו לכיוון הצומת, תצלם גם את אלה שנכנסים ברמזור אדום וגם טסים במהירות גבוהה לכיוון הצומת.

המצלמה תמיד מצלמת מאחורה, כי בצומת היא צריכה להפיק שתי תמונות בהפרש של שנייה כדי להוכיח מעבר באדום. גם בצילום המהירות המצלמה הזאת מצלמת רק מאחורה. כן היא תופסת את כל הנתיבים ( ומבדילה ביניהם), אבל רק מאחורה.

לא לישון בלילות בגלל מצלמה לא פעילה? נראה לי הגזמת.

לימוד נהיגה מחדש לא יהיה.

שלילה גם לא בטוח בכלל.

בכל מקרה, אני לא מכיר מצלמות שמצלמות בשני כיווני התנועה אבל אולי אני טועה.

הדבר הבטוח יהיה להתין למי שיודע בוודאות או 4 חודשים למשהו [או כלום] שיגיע בדואר.

לך לנמנם, שבת שקטה ונעימה :)

המצלמה הנ"ל כבר פעילה ומצלמת את הבאים מכיוון מערב לכיוון מזרח על בן יהודה (בצומת הצטלבות עם כצנלסון) - הצבע האדום בתמונה המצורפת.

לפותח השרשור - לא צולמת, המצלמה מצלמת בכיוון הנגדי.

יש מצלמות המצלמות בשני הכיוונים - אולם אלה מלצמות מהירות בכבישים חד מסלוליים ולא מצלמות רמזור. יש כמה כאלה בגליל.

מצלמות את שני הנתיבים בדרך ללא גדר הפרדה, אך בכיוון אליו היא מופנית, לא מצלמת שני כיוונים משני צידי המצלמה.

הבנתי. תודה רבה לכולכם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...