Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אם אינך יודע את הדברים לאשורם(או שהנך מתקשה בהבנת הנקרא), אל תנחש ואל תקיש מסקנות כשאינך מכיר את העובדות.

תקרא שוב - הבדיקה החלה עם אחד הבודקים ואז שמו את הרכב בצד. לאחר שהוא שאל את אחד הבודקים בעמדה: "לשם מה ההמתנה?" השיבו לו: "כי הרכב מחכה לבוחן לנסיעת מבחן".

קפיש.

צודק, יצאתי טונה.

האם הנושא טופל שלא יקרה שנית כזה מצב שבדיקת לקוח לא תעצר באמצע?

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עמית, לא צריך להתעצבן ולקרוא "גיבור מקלדת" כי אני לא גיבור באופן כללי.

לפי דבריו הוא סבל מאוד ולסבול במוסכים עקב חוסר מקצועיות או שירות גרוע זה באמת סבל, האמן לי.

רשמתי לחכות לתגובה שלך על מנת לקבל הסבר יותר טוב. תודה על המחמאה בכל זאת!:wink:

פורסם
לידיעתכם, את הרכב במכון מקבל עובד אשר מתחיל את כל הבדיקות הנחוצות כשהוא על הארץ וע"ג הליפט.

את הבדיקה המסכמת, נסיעת המבחן וההסבר ללקוח מבצע בוחן.

פות"ש נקלע ככל הנראה למצב בו רכבו התקבל לעבודה בעוד הבוחן היה עם לקוח אחר ואח"כ יצא להפסקה.

בכל מצב, לא כל הבוחנים יוצאים להפסקה בו זמנית, תמיד ישנו עובד ו/או בוחן נוסף אשר משרתים את הלקוחות.

לאחר ברור(לא ממצה), ביום המדובר, בוחן אחד היה בחופשה, שניים בעבודה(בנוסף התקבל בוחן רביעי חדש שנכרכה לו הכרות/התמקצעות).

כך נוצר שבעת שהרכב החל את הבדיקה נותר רק בוחן אחד שכנראה היה עסוק בבדיקה של רכב אחר ורכבו של פות"ש נותר "יתום".

לא קיימת חיה כזו בכל מקום נותן שירות בסיסי שהעבודה נפסקת בגלל ארוחת צהריים.

המכון צריך לדאוג לכמות כוח אדם מספקת על מנת לתת את שירותיו גם בזמן ההפסקה של עובדיו ולדאוג לרוטציה שתאפשר תזרים עבודה קבוע.

תקרא שוב את הדברים!

1. ב"קומפיוטסט-מערב" ישנם 4 בוחני קניה/מכירה(אחד מהם חדש דנדש, אז ליתר דיוק 3) + עובד נוסף שמכין את הרכבים לפני נסיעת המבחן.

2. מתוך 4 עובדים, אחד היה בחופשה, אחד רק מכין את הרכבים ועוד שניים שעורכים בדיקות נסיעה. יצא המקרה, ועל פות"ש "נפל בדיוק" זמן הפסקה. כך שנותרנו רק עם בוחן(+מתלמד) ועובד שמכין את הרכבים.

3. אני לא מכיר מכונים רבים המחזיקים 5 פועלים רק לצורך בדיקות. אצל רובם תמצאו לרוב 3 בוחנים בלבד(ללא עובד מכין) וחלקם אף מסתפקים ב-2.

4. על כל דברי אלו אין יותר לחדש, כך שמבחינתי הוא מוצה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תקרא שוב את הדברים!

1. ב"קומפיוטסט-מערב" ישנם 4 בוחני קניה/מכירה(אחד מהם חדש דנדש, אז ליתר דיוק 3) + עובד נוסף שמכין את הרכבים לפני נסיעת המבחן.

2. מתוך 4 עובדים, אחד היה בחופשה, אחד רק מכין את הרכבים ועוד שניים שעורכים בדיקות נסיעה. יצא המקרה, ועל פות"ש "נפל בדיוק" זמן הפסקה. כך שנותרנו רק עם בוחן(+מתלמד) ועובד שמכין את הרכבים.

3. אני לא מכיר מכונים רבים המחזיקים 5 פועלים רק לצורך בדיקות. אצל רובם תמצאו לרוב 3 בוחנים בלבד(ללא עובד מכין) וחלקם אף מסתפקים ב-2.

הי

לאחר שהסברת את המצב ברצוני להתנצל על מה שכתבתי...מבקש ממנהל הפורום למחוק מסרים שלי בשרשור הזה,היה לי יום שחור באותו זמן..

פורסם
תקרא שוב את הדברים!

למה זה עניין שלי הלקוח שבוחן אחד בחופשה, אחד חדש, אחד בהפסקה או אחד בדיוק לא הרגיש טוב וכו וכו..?!

אלו בעיות של המכון לצורך העניין ואחריותו לטפל בהם כי כל עוד אני מגיע לבדיקה ואני ממתין בגלל שמישהו לא סיים את הסנדוויץ שלו אז מבחינתי זה שירות לקוי וניהול מחפיר של המכון

פורסם

מכיר את המכון במערב,כבר כמה שנים טובות מעביר שם טסט לרכבים ובדיקות קניה לחברים ומשפחה.

מכון מצויין עם שירות מעולה ,גם את הרכב ליסינג,אני מבקש להעביר שם קבוע.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
למה זה עניין שלי הלקוח שבוחן אחד בחופשה, אחד חדש, אחד בהפסקה או אחד בדיוק לא הרגיש טוב וכו וכו..?!

אלו בעיות של המכון לצורך העניין ואחריותו לטפל בהם כי כל עוד אני מגיע לבדיקה ואני ממתין בגלל שמישהו לא סיים את הסנדוויץ שלו אז מבחינתי זה שירות לקוי וניהול מחפיר של המכון

לקוחות כמוך אני בטוח שהמכון לא היה מעוניין אצלם במכון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה הרגע שללתה את זכותו הבסיסית ביותר של העובד להפסקה. לא יקרה כלום אם תמתין רבע שעה שהעובד יסיים את הפסקה. ואם תהיה סבלני העובד בעצמו ישתדל להתפנות עליך יותר מהר.

אני גם כול חיי איש שירות וכאשר אני בהספקה הלקוח מחכה. אבל הלקוח יכול להיות בטוח שהוא יקבל את היחס הכי טוב והכי אישי שיש והוא יצא מרוצה.

אבל אם הוא היה יוצא אלי בפוזה למה אני אוכל ולא מפסיק את ההפסקה בשבילו. אז גם היחס מצידי היה דומה ליחס שלו.

זאת דעתי.

אנשים חייבים ללמוד לכבד את השני ואת הזכויות הבסיסיות.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
^

הייתי רוצה לראות איך אתה היית מתמודד בתור מנהל עסק.

סליחה שאני אומר את זה אבל יש לכם בעיה בהבנת הנקרא..

איפה אני כתבתי שלעובד לא מגיע הפסקה?

נהפוכו, לעובד כן מגיע הפסקה ואני מטיל את האשמה על בעלי העסק כי אנחנו כלקוחות לא צריכים להיפגע מזה.

לשאלת הבחור איך הייתי מתמודד?

זה מאד פשוט:

בתור בעל עסק נותן שירות צריך להתמקד בשני דברים עיקריים :

1. שירות ללקוח

2. טיב המוצר.

וזה אומר שבשעות הפתיחה לקבלת הקהל העבודה לא נפסקת והתורים היחידים שיהיו הם תורים לגיטימיים.

אם הייתי רואה שהעבודה נעצרת בגלל שעובד שלי צריך הפסקה הייתי מגייס עוד עובדים כדי לשמור על הטיפול בלקוחות.

אין שום בית עסק בעום שמכבד את עצמו שמפסיק קבלת קהל בגלל הפסקת עובדים (חוץ ממונופולים בארץ כמובן..)

בעל העסק צריך לדאוג על כמות כח אדם מספקת כדי שהשירות ללקוח לא ייפגע.

אני יודע שהקונפסט השירותי הזה זר לכמה אנשים פה שרגילים ל״חווית שירות״ אחרת כאן בארץ אבל ככה אני הייתי מצפה מבית עסק וככה אני הייתי מנהל את העסק (לו היה לי)

פורסם
אתה הרגע שללתה את זכותו הבסיסית ביותר של העובד להפסקה. לא יקרה כלום אם תמתין רבע שעה שהעובד יסיים את הפסקה. ואם תהיה סבלני העובד בעצמו ישתדל להתפנות עליך יותר מהר.

אני גם כול חיי איש שירות וכאשר אני בהספקה הלקוח מחכה. אבל הלקוח יכול להיות בטוח שהוא יקבל את היחס הכי טוב והכי אישי שיש והוא יצא מרוצה.

אבל אם הוא היה יוצא אלי בפוזה למה אני אוכל ולא מפסיק את ההפסקה בשבילו. אז גם היחס מצידי היה דומה ליחס שלו.

זאת דעתי.

אנשים חייבים ללמוד לכבד את השני ואת הזכויות הבסיסיות.

תסלח לי כן אבל זה לא שירות!

כשאתה בהפסקה אתה צריך לדאוג למחליף שיטפל בלקוחות שלך.

ואין שום קשר לסבלנות.

מדובר בשירות בסיסי נטו

וגם אין שום קשר לכבוד, הכל מקצועי

כשאתה נותן ללקוח לחכות עד שתסיים את הארוחה שלך הלקוח עלול:

1.ללכת

2. ללכת ולא לחזור

3. ללכת ולא לחזור ולהמליץ לאחרים לא לבוא כי כשאתה מחכה לטיפול בעל המקום תוקע סנדוויץ

אז תסלח לי שאני חולק עליך אבל זה לא שירות.

אני מזמין אותך לראות כמה וכמה דוגמאות מבתי עסק בארה״ב איך הם מתנהלים.

ואם תמצא אחד שמפסיק את השירות ללקוח בגלל שהעובדים שלו בהפסקה אני אוריד את הכובע

פורסם

אני מזמין אותך לשוויץ, הפסקת צהריים זאת הפסקת צהריים, אין עונה ואין מענה.

לא רק במוסכים אלא כן בחברות גדולות.

התחילו לעבוד על הרכב שלך ב11 וחצי והגיעה השעה 12 הרכב ימתין לאחר הפסקת הצהריים, גם בטסטים

ואף אחד לא מפסיד לקוחות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

סלח לי אבל אני לא קונה את זה.

לא תצליח לשכנע אותי שיש הצדקה לסגור את העבודה בגלל הפסקת צהריים.

הפסקת הצהריים צריכה להתבצע בסבבים כדי לשמור על הרצת העבודה

פורסם

roy007 יש לך השקפת עולם מאוד מעניינת

מאחל לך מכל הלב שתוכל לנהל עסק מצליח בצורה הזאת בדיוק

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תסלח לי כן אבל זה לא שירות!

כשאתה בהפסקה אתה צריך לדאוג למחליף שיטפל בלקוחות שלך.

ואין שום קשר לסבלנות.

מדובר בשירות בסיסי נטו

וגם אין שום קשר לכבוד, הכל מקצועי

כשאתה נותן ללקוח לחכות עד שתסיים את הארוחה שלך הלקוח עלול:

1.ללכת

2. ללכת ולא לחזור

3. ללכת ולא לחזור ולהמליץ לאחרים לא לבוא כי כשאתה מחכה לטיפול בעל המקום תוקע סנדוויץ

אז תסלח לי שאני חולק עליך אבל זה לא שירות.

אני מזמין אותך לראות כמה וכמה דוגמאות מבתי עסק בארה״ב איך הם מתנהלים.

ואם תמצא אחד שמפסיק את השירות ללקוח בגלל שהעובדים שלו בהפסקה אני אוריד את הכובע

אתה חי בסרט.

כול בעל עסק משתדל למקסם רווחים. והוא יעשה הכול כדי לתת כמה שיותר תפקידים לעובד אחד.

בעל עסק רוצה להרוויח אחרת העסק לא יהיה משתלם. ואם הוא יקח לדוגמא עוד בוחן שיעלה לו עוד 9000 שח לחודש הוא מוריד מהרווח של עצמו, ותאר לעצמך שלאותו בוחן לא תהיה עבודה במשך היום בגלל שיש מספיק עבודה לשאר הבוחנים. מה אז אתה תהיה מוכן לממן את המשכורת שלו.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...