Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה לא בדיוק ציפוי, זה יותר אוטם צבע,אוטם טוב אבל לא ציפוי ממש.

Paint sealant

כנגד

paint coating

GTechniq c1, Nanolex, optimum gloss coat,cquartz,

אלו ציפויים(coating) . ההבדל הוא בעמידות, במחיר המוצר (עלות הציפוי פר אוטו לעומת אוטם) וכמובן בקלות היישום (ישום ציפוי אורך יותר זמן בהרבה והחומר הרבה פחות סלחני לטעויות).

על כל מה שקשור לעלות עבודה אצל זה או אצל אחר אני מנוע מלהגיב אז עניתי ספציפית לגבי המוצרים.

Sent from my E5823 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

פות"ש אהלן זה הדר,

כמובן ששטיפה טובה,פלסטלינה ושלבי פוליש כנדרש זה חובה (גם לרכב שיצא מהחברה באותו יום)

ואני משתמש בציפוי Carpro c.quartz+reload

פורסם

לא חסר מידע על החומר באינטרנט.

הרבה יסכימו שהציפוי הזה הוא התמורה הכי טובה לכסף.

מדובר בציפוי קוורץ הידוע בעל קשיחות חומר ורטיבות צבע מדהימה.

יש מוצר אשר איתו קל יותר לעבוד בטמפרטורות בארץ, תקרא על הציפוי הזה לא חסר מידע בפורומים של ידידנו בחו''ל DW.

בנוסף, מומלץ מאוד להשתמש בRELOAD שהוא אוטם צבע על בסיס סילקה אשר מעניק חלקלקות, דחיית נוזלים ומפגעים שונים, ובעיקר שומר על הציפוי ומחזק את ההגנה על הרכב.

פורסם

הדר היקר, תן בבקשה קישור לרכישת החומר, איפה שהכי זול.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אין כזה הבדל בסוגי הציפויים כשמדברים על אלו שבאיכות גבוהה,

לא משנה אם כתוב ננו, או קריסטל, זכוכית או מה שבא לכם.

תקפידו על כללים פשוטים, קל ליישום, מבלי שעות של באפינג, והכי חשוב, תפעלו לפי הוראות המוצר.

• תוכן חדש...