Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי שנתון 2010 עד 40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני זקוק לעזרתכם ברכישת רכב משפחתי. בגדול חשבתי על מאזדה 3, יונדאי I30, טויוטה קורולוה וסיטרואן C4.

התקציב הינו סביב ה 40 אש"ח.

חשוב לי האמינות וצריכת הדלק.

אוטומת בלבד.

אז מה מבין הרכבים הנ"ל? האם יש אופציות טובות יותר בתקציב?

תודה לעוזרים!

פורסם

טויוטה קורולה מהשנתון הייתה אצלנו במשפחה ארבע שנים, צרכה סביבות 1:15 בנסיעה רגועה. חוץ מהחלפת רצועת הברקסים אחרי שנתיים בבעלותנו (כשהיא כבר ארבע שנים על הכביש במצטבר) בשביל טסט - הפגינה אמינות מצוינת.

בנוסף היא הרבה יותר מרווחת מרוב המכוניות שהצעת כאן ולפחות ביחס למאזדה ולסיטרואן היא הרבה יותר זריזה (לא מכיר את היונדאי)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

ב 3 שנים האחרונות אני עם הסיטרואן c1 יהיה לי קשה להיפרד מצריכת דלק של 1\19. אני מקווה למצוא משפחתית עם צריכת דלק של 1\13 שתהיה אמינה מרווחת ועד 40000 שח

פורסם

אני לא יודע איך הקורולה של הבחור פה למעלה צורכת 1/15..

בכל אופן אצלי הקורולה בנסיעה משולבת צורכת כ1/11.5-12.

נתון טוב יחסית למשפחתיות 1600.

בתקציב של 40, אני לא רואה סיכוי לרכוש קורולה 2010 במצב טוב. ממליץ לך לבדוק קיה פורטה, דומה לקורולה ברוב התחומים רק יותר זולה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

ניסאן נוט 2010 אפשר למצוא בתקציב הזה. רכב מרווח , אמין מאוד, לא יקר לתחזוקה, עם צריכת דלק אמיתית של 1:13.5 קילומטרים לליטר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
או סוזוקי sx4?

רכב מעולה. אמין מאוד ויחסית חסכוני.

מה שכן, 2010 ב-40K זה רק דגם GLA (הלא מאובזר) יד 2 מליסינג

פורסם (נערך)
אני לא יודע איך הקורולה של הבחור פה למעלה צורכת 1/15..

בכל אופן אצלי הקורולה בנסיעה משולבת צורכת כ1/11.5-12.

נתון טוב יחסית למשפחתיות 1600.

בתקציב של 40, אני לא רואה סיכוי לרכוש קורולה 2010 במצב טוב. ממליץ לך לבדוק קיה פורטה, דומה לקורולה ברוב התחומים רק יותר זולה.

מישהו שאני מכיר במקרה קנה את הקורולה 2010 שלנו מסוכנות שביצענו דרכה טרייד אין, כשהיא שמורה ובמצב מצוין ובמחיר 43K.

לגבי הדלק - פשוט שמירה על נסיעה רגועה שרוב רובה בינעירונית.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי itamars191
  • תוכן חדש...