Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שמניע מבלי להקיש קוד בקודן

kobkobkob
שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

הקודן ברכב שלי נראה עובד תקין, כשמקישים קוד שגוי הוא מתריע על קוד שגוי וכשמקישים קוד נכון הוא מצפצף בהתאם, אך גיליתי הבוקר שאני יכול להניע את הרכב מבלי שהקשתי כלום בקודן ונסעתי רגיל, האם הקודן תקול או שהוא לא מחובר כראוי? דיברתי עם המוכר שממנו קניתי את הרכב והוא מסר לי שהתקין את הקודן לפני כ-6 שנים.

אני מעוניין לדעת האם אני יכול לתקן במקרה של חיבור חוט או משהו דומה במקום להחליף לקודן חדש בכמה מאות שקלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקודן יש ניתוק,התפקיד שלו הוא להשבית חשמלית רכיב כל שהוא ברכב בכדי שלא יניע ללא הקשת קוד,יתכן ובעבר ניתקו את הניתוק הנ"ל.

גש לחשמלאי לבדיקה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך דרישה לקודן בביטוח? הביטוח הולך לעשות לך בדיקה על הרכב?

אם התשובה היא שלילית לאחת מהשאלות, תהיה מבסוט שכבר עשו בשבילך את עבודת הביטול של הדבר המיותר הזה וסע לשלום..

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחלק מהרכבים בהם יש איתוראן, הקודן הוא רק לאיתוראן ולא מנתק שום דבר ברכב, כלומר ניתן להניע ת הרכב ללא קוד.

במקרה הזה הקוד הוא לנטרול דריכת האיתוראן ושמראה שנהג מורשה נוהג ברכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לפי מה שאתה אומר ברגע שהוא הניע ללא קוד הוא אמור לקבל טלפון מאיתוראן שנוגעים לו ברכב....

אכן, זה מה שנאמר לי..

יש רכבים בהם היצרן אוסר על התקנת ניתוק כלשהו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב,

הקודן ברכב שלי נראה עובד תקין, כשמקישים קוד שגוי הוא מתריע על קוד שגוי וכשמקישים קוד נכון הוא מצפצף בהתאם, אך גיליתי הבוקר שאני יכול להניע את הרכב מבלי שהקשתי כלום בקודן ונסעתי רגיל, האם הקודן תקול או שהוא לא מחובר כראוי? דיברתי עם המוכר שממנו קניתי את הרכב והוא מסר לי שהתקין את הקודן לפני כ-6 שנים.

אני מעוניין לדעת האם אני יכול לתקן במקרה של חיבור חוט או משהו דומה במקום להחליף לקודן חדש בכמה מאות שקלים.

קודן חדש יעלה כ-200 ש"ח כולל עבודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה עשו גישור לניתוק (הניתוק מבוטל).

לרוב עושים את זה אחרי שיש בעיה מסויימת בקודן או באזעקה.

אני ממליץ לך לא לגעת ולהשאיר כמו שזה. או לחילופין להוציא את הקיים לשים מערכת שלמה חדשה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזדה5 2006

אפשר לשאול איזה רכב יש לך?

כי היום יש חברות ביטוח שהתקנת קודן הוא לא חלק מהעיסקה ויכול להיות שחברת הביטוח שלך לא מעודכנת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התייעצתי עם חשמלאי וככה נמסר לי: לנסות לנתק את המינוס מהמצבר לכמה דקות ואז לבדוק שוב, ואם הקודן מחובר כהלכה ועדיין אפשר להניע מבלי להקיש קוד אזי העלוקה תקולה (יותר נכון, ה-relaly).

עריכה:

כמובן שאעדכן אחרי כל הנסיונות מה פתר את הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכבים עם איתוראן בהם אין ניתוק, יש זמזם מחריש אוזניים שפועל כשמניעים בלי קוד. המטרה היא לגרום לבעל הרכב לכבות מנוע ולהקיש את הקוד ובכך למנוע מרדף מיותר אחריו (טלפוני או פיזי)

יכול להיות שהקודן גושר בעבר. אך אפשרות סבירה יותר לאור הסיפור שלך הוא שהממסר שם נתפס.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...