Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות - סיאט איביזה 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, שמתי לב שיש דיונים לגבי איך להשאיר את מצב האורות ברכב. מי שהיה לו או י לו סיאט על מה כדאי והכי יעיל להשאיר? אני אישית מעביר כל פעם שאני מתניע בחילה לדוגמה לאוטומט באורות וכשאני מכבה את האוטו מחזיר ל-0. האם זה בריא? מה לדעתכם יעיל יותר? תודה.

פורסם

לא חושב שזאת שאלה של בריא או לא, לי אין כוח להתעסק עם זה יותר מידי, אז אני פשוט משאיר את האורות גם ביום (זה אמור להיות בצורה הזויה DRL) ולקראת הערב אני מדליק את האורות. תחשוב שהיו לך אורות לד כשאתה מדליק את הרכב, וכשאתה צריך אורות אז הלד מוריד מהתאורה שלו ואז נכנס אורות הדרך.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אפשר להשאיר על אוטומט. אבל לדעתי תמיד שווה לכבות. בדיוק כמו שמכבים (לפחות אני) את המזגן לפני כיבוי מנוע. המטרה היא להפחית בעומס בעת ההתנעה.

פורסם

מה זה DRL אם אפשר לדעת ?

אז להשאיר על AUTO? כלומר שגם ביום האורות יהיו דלוקים?

ואם זה על 0 האורות לא יהיו דלוקים בכלל, נכון?

פורסם

DRL- תאורת יום, אורות לבנים לרוב בקדמת הרכב שמטרתם לשפר את נראות הרכב.

מצב AUTO- המחשב בודק אם יש חושך/אור ומדליק את הפנסים באם יש צורך.

אם זה על 0 לדעתי יהיו אורות דולקים (DRL).

• תוכן חדש...