Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר מוכר את ה i30 שלו סוף שנת 2012 הדגם עם ה 147כ"ס עם 135 אלף ק"מ, ב 60 אלף (מחירון 88 אלף).

זה הדגם עם הגג פנורמני והגג נפתח.

הרכב יצא מליסינג וחבר שלי כרגע יד שניה ואני רוצה לקנות את הרכב, חלק אומרים לי שווה וחלק אומרים שהקילומטרז גבוהה.. אבל נמשכתי לרכב הזה , תוכלו לתת לי חוות דעת?

פורסם

איזה דגם זה בדיוק?

כי לפי מה שראיתי, 2012 הישן הוא 125 כס והחדש 135.

בכל אופן, אם תעשה סיבוב במכירות רכב, סביר להניח שתוכל למצוא רכב עם קילומטראז יותר נמוך יוצא ליסינג במחיר אטרקטיבי יותר

פורסם

איזה מנוע? 2.0 או 1.6?

בדור החדש יש זוג מנועים- 1.4 עם תיבה ידנית (נקראת גם "בלו", 100 כ"ס) וה-1.6 עם תיבה פלנטרית (ששונתה לאחרונה). בדור הקודם היה גם מנוע 2 ליטר עם (למיטב זכרוני) 143 סוס.

על איזו גרסא אתה מדבר?

פורסם
איזה מנוע? 2.0 או 1.6?

בדור החדש יש זוג מנועים- 1.4 עם תיבה ידנית (נקראת גם "בלו", 100 כ"ס) וה-1.6 עם תיבה פלנטרית (ששונתה לאחרונה). בדור הקודם היה גם מנוע 2 ליטר עם (למיטב זכרוני) 143 סוס.

על איזו גרסא אתה מדבר?

אממ לא יודע האמת אני רק יודע זה מנוע 1600 עם 140 ומשהו כס..

פורסם
לפי הגג הפנוראמי זה הדור החדש עם מנוע 1.6 וכנראה יש בלבול עם הכ"ס כי יש לו 135 בלבד.

ומה אתה אומר לגבי ה 135 אלף קמ? זה עד כדי כך קריטי או ש 60 אלף לדגם הזה זה מחיר סבבה?

• תוכן חדש...