Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
..

3. אני מרגיש שהסחיבה של הרכב אינה כמו קודם, יש כבדות מסויימת..

הוא סוחב נהדר בסה"כ (רק מאיץ קצת בכבדות) ומפגין אמינות נהדרת..

מתנצל אם לא הייתי ברור, בבעיה בסחיבה אני מתכוון לכבדות-האצה איטית. פחות זריזות מאשר קודם. פחות נמרץ.

פורסם

חבר את הרכב למחשב.

יש תקלות שלא מדליקות מנורות, אמנם אני לא מומחה לגטס ולא בטוח שזה גם במקרה שלך , אבל כן שווה לנסות.

וסתם אנקטודה, אתה מדבר על גטס 1.4 בעל 90 כח סוס וגיר אוטומטי, כמה זריז הרכב יכול להיות? I20 יותר חזקה ממנה והיא גם לא מרגישה כזאת חזקה.

צריך לקחת בפרופורציה, מה גם שמנוע מאבד סוסים עם השנים.:?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מאיר המון תודה על שיתוף המדריך!

ביצעתי את התהליך היום ויש לי שלוש תוספות:

1. כאשר מפרקים את המצערת ומזיזים אותה ממקומה, צריך להיזהר מאוד שלא לפגוע בכבל החשמלי מכיוון שהוא קצר מאוד ותזוזה או משיכה לא נכונה, עשויה לנתק אותו מהקצה השני.

כדי לנתק את הקונקטור החשמלי, צריך להרים בזהירות את חתיכת הפלסטיק העליונה עם מברג שטוח, עד שהיא מתרוממת מעל השן מהפלסטיק שמחזיקה את הקונקטור במקומו - לא ניתן לראות את זה, מכיוון שהחלק הזה פונה לצד של תא הנהג.

חשוב לבצע את השלב הנ"ל לפני שמזיזים את המצערת.

2. אין גישה נוחה לאום התחתון בצד תא הנוסעים של המצערת, אני איכשהו הצלחתי לשחרר אותו בעזרת בוקסה ארוכה ורצ'ט שמתארך

3. לא לשכוח להשתמש בשפיץ פלייר (כפי שאסף המליץ) - הסיבה היא לצורך שיחרור תופסני המתכת של הצינורות הקטנים

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
  • תוכן חדש...