Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצעה לי החלפה על הרכב שלי שאני מעריך את שוויו בכ-50-55 אלף.

הרכב המוצע הוא פאג'רו קינג קצר, שנת 2002, דגם gls (מושבי עור, קרוז קונטרול), יד 5 ו-328000 ק"מ.

כמו כן לג'יפ מיגון תחתון מלא של אספיר ועבר לאחרונה צבע כללי (לא בגלל תאונה, ראיתי את הרכב לפני הצביעה) בשטחים.

המוכר טוען שבמצבו הנוכחי יימכר בקלות בין 50-60 אלף אך זה מרגיש לי הערכת יתר.

הג'יפ לפני בדיקה, אך בהנחה ויימצא תקין - האם אכן שווה כפי שהמוכר מציג?

תודה

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

פורסם

יד 5, 328,000 ק"מ, צביעה בשטחים זה לא רכב של 50.0 - 60.0 אלף, אלא פחות. הרבה פחות.

אבסולוטית, היד והק"מ לא חריגים לשנתון, אבל אם הבעלים סבור שהאוטו שווה את מה שהוא אומר - שימכור לבד ויחליף איתך כסף תמורת אוטו.

הפאג'רו שווה פחות, לא יודע לומר כמה, משער שסביבות 40.0 - 45.0 אלף מקסימום, וזה רכב שאחזקתו אינה זולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...