Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאומרת הכותרת , מעוניין להתחיל לימודי אוטוטרוניקה בזמן שירות הצבאי ,

עכשיו הקרוס נערך בערב בפעם / פעמיים בשבוע , אני פרופיל 45 עושה יומיות 9:00-12:00

ועתיד הצבאי שלי מונח בשאלה (הכוונה שעלול לקבל פטור בחודשיים הקרובים )

התחלה של הקרוס היא בגלל שאני רוצה להשים "רגל" בעולם , ובסוף הקרוס יוצאים עם מכונאות סוג 1

וחשמל רכב סוג 1

אשמח אם מישהו יכול לכוון או לייעץ אם זה בעניין הקרוס / בעניין הלימודים במהלך שירות .

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

הי,

חשבתי ללמוד אוטוטרוניקה בשנה שעברה ובזמנו שתי מכללות בת"א הציעו קורסים דומים - קורס אוטוטרוניקה במכללת עתיד וקורס יסודות הרכב המודרני במכללה של איגוד המוסכים.

במכללת עתיד יש לקורס 2 מתכונות (גם למכללה של איגוד המוסכים יש מתכונת דומה):

1. אוטוטרוניקה א' - קורס בשיתוף משרד הכלכלה לאוכלוסיית היעד - דורש וותק מקצועי בתחום ובסיום הקורס תקבל, תעודת גמר אוטוטרוניקה מטעם משרד הכלכלה ואישור למקצוע אוטוטרוניקה.

2. אוטוטק (לאוכלוסיה הכללית) - אינו דורש ניסיון קודם ובסיום הקורס אינו מקנה תעודת מקצוע (רק תעודת גמר)

הבעיה שיש הרבה פחות ביקוש לקורס הרגיל שאינו דרך משרד הכלכלה, מכיוון שהוא לא מעניק תעודת מקצוע.

מניסיוני, מועד הקורס לאוכלוסיה הכללית נדחה בכל פעם מחדש בשל חוסר ביקוש (בשני המקומות).

עד כמה שזכור לי, בשני המקומות הקורס אמור להיות פעם בשבוע בשעות אחה"צ עד הערב כך שזה יכול להתאים לך.

בסופו של דבר החלטתי ללמוד לבד, מכיוון שמדובר בתחביב ובשל הסטטוס המשפחתי (נשוי +2 אין זמן..) ובגלל שכבר יש לי תואר ראשון ועבודה מסודרת בתחום אחר.

אז קניתי את המארז אוטוטרוניקה של שלמה שקד (הוצאת מאה) והתחלתי לטפל ברכב בעצמי, בעזרת המדריכים הנהדרים שיש בפורום ובעזרת חברי הכנופייה וחיפוש בגוגל כמובן :)

בהצלחה.

• תוכן חדש...