Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחתית של יונדאי חוזרת לשם אלנטרה, ומציגה התפתחות מדודה באופן הביצוע של אחת המכוניות הצמודות הנפוצות בישראל.

היא אולי לא תהייה המכונית שתעצור את הסחף של הלקוחות הפרטיים מהמשפחתיות הקלאסיות לג'יפונים והקרוסאוברים האופנתיים, אבל מכוונת ללב המיינסטרים של אלו הבוחרים במכונית צמודה ממקום העבודה.

את מבחן הדרך המלא אפשר לקרוא כאן

IMG_7844.JPGIMG_7848.jpgIMG_7851.JPGIMG_7858.JPG

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

עושה רושם שהיא הולכת להיות להיט מכירות.

נראית טוב מאוד בלבן.

אבל מה לגבי בידוד הרעשים?יונדאי מעולם לא הצטיינה בשום בידוד (לפחות לא בדגמים העממיים שלה).

וגם הריפודים המגעילים האלו שצועקים "ליסינג".:|

פורסם

כמו שכתוב בכתבה. בידוד הרעשים טוב על כביש סלול היטב.

על כביש פחות טוב חודרים לתא הנוסעים.

הריפודים לא רעים. המגע נעים סך הכל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

רק לי נראה כאילו העתיקו את המולטימדיה מסיאט לאון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק לי נראה שהעיצוב מאחור דומה למאזדה 3?

2015-Mazda-3-Sedan-White.jpg

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

מבחן מעניין, עקב רלוונטיות בזמן הקרוב איך האלנטרה ביחס לפלואנס דיזל, מבחינת נוחות מרחב פנים והכי חשוב בידוד רעשים?

הייתי משוכנע שאני הולך שוב על הפלואנס אבל לאחר שבוע עם קיה סיד חלופית הבחנתי פתאום בשקט במהיריות נמוכה ללא טרטור הדיזל.

פורסם
תודה יונדאי שהפכת את ההתלבטות לקלה עם זה ששמת תיבה כפולת מצמדים.

אפשר להוריד אותך מהרשימה...

הבנת לא נכון. התיבה היא אוטומטית רגילה, לא כפולת מצמדים.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)
תסלחו לי שאני אומר אבל הכתבה הזו כתובה בצורה די מרושלת. רמת ניסוח של תלמידת תיכון.

בוא תפרט במקום לזרוק הערה וללכת. אני מצאתי אותה מוגשת לעניין, מתמקדת בפיצ'רים היומיומיים החשובים של רכב שבעצם משמש...רק לנסיעה.

ולגופו - כמה חבל שכלמוביל לא משתחררים מהשמרנות. אז אל תבטלו לגמרי את השילוב של אטמוספירי עתיק ותיבה סטנדרטית,

אבל תנו לפחות את האופציה. השוק פה קצת השתכלל וטורבו קטן נפח כבר מזמן לא מפחיד אנשים.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

במציות היא ניראית לא רע בכלל,בסוכנות ישבתי בסלון משולב צבע בז׳ והעסק ניראה יפה מאוד,הסלון ניראה הרבה יותר טוב מהקודם,בהחלט עברה את מבחן הסוכנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...