Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום שישי האחרון נרשמתי למטרה להשגת דירה.

הגעתי ל"פגישה"(החתמה על טפסים) גיהצו 240 שח וזהו, למה זהו כי מי שיושבת לא יודעת יותר מידי רק העיפה מבט לעבר 4 קלסרים מפוצצים שאנשים שחתמו.

אתמול קיבלתי הודעה ברכות שאני בדרך הנכונה לקנות דירה, כמובן רק את האפשרות להירשם למכרז ולא דבר אחר.

נכנסתי לאתר הרישום, נרשמתי ל 2 מכרזים שפעילים כרגע בראש העין(מחיר מטרה).

שמח וטוב לי מדבר עם הבן דוד שגם הגיע איתי ביום שישי האחרון ואומר לי שנרשמתי לדבר הלא נכון.

לפי מה שאמר שמחיר מטרה יש הנחה של 20% מהמחיר בשוק ובמחיר למשתכן נותנים משכנתא ל 90%.

אמרתי לו אתה טועה כי יש לנו זכות להירשם ל 2 המכרזים ובשניהם אתה מקבל 90% משכתא ולא רק 20% הנחה.

חיפשתי את המידע שאני טוען והוא חיפש את המידע שהוא טוען, כאן כבר הלכתי לאיבוד כאשר חיפשתי מידע.

אשמח לקבל מידע המומחים שכבר נרשמו.

מה ההבדלים בין מחיר מטרה למחיר למשתכן?

האם בשניהם יש אפשרות לקבל משכנתא ל 90%?

האם זה נכון שצריך רק 100K במחיר למשתכן בשביל לקבל משכנתא?

ואיך יודעים מי זכה, הצצתי בטבלה שהייתה במכרז האחרון ורשום שמה יותר מידי מספרים אבל לא באמת מובן איך יודעים מי זכה, הוספתי את הקובץ שנכנסתי אילו.

https://diraprodstorage.blob.core.windows.net/dirastorage/MoCH/Regulations/101.pdf

אם הבנתי נכון וכנראה שלא בטוח יש מספר נרשם ויש מיקום לבחירת הדירה, אם המספר שלך עד 196 אתה זכית, הגיוני?

מה הכוונה שרשום מחיר למטר

מה הכוונה שנכנסים לרשימת דירות מחיר דירה?

האם יש הנחה מהמחיר הזה, האם זה מחיר של הדירה הסופי?

קצת הרבה שאלות אבל אשמח לקבל קצת פרטים מהמומחים

תודה.

פורסם

1. מחיר מטרה זה מחיר למשתכן, רק שגם משפרי דיור יכולים להשתתף במכרז.
  2. משכנתא ל90% לא קשורה לתוכנית, היא קשורה לזה שהדירה שווה קצת יותר מהמחיר שבו קנית ולכן מוערכת לפי שווי האמיתי ולא שווי בקניה.
  3. המחיר שאתה רואה, הוא המחיר למטר ללא מחסן/חניה/מרפסת.
  4. המחיר שאתה רואה לדירה, זה המחיר הסופי (לא כולל עו"ד ואגרות רישום וכו').

יש אחלה דף בפייסבוק שנקרא 'מחיר למשתכן'. כנס. כיף שם.

משכנתא זה קל

פורסם

1. מחיר מטרה זה מחיר למשתכן, רק שגם משפרי דיור יכולים להשתתף במכרז.
  2. משכנתא ל90% לא קשורה לתוכנית, היא קשורה לזה שהדירה שווה קצת יותר מהמחיר שבו קנית ולכן מוערכת לפי שווי האמיתי ולא שווי בקניה.
  3. המחיר שאתה רואה, הוא המחיר למטר ללא מחסן/חניה/מרפסת.
  4. המחיר שאתה רואה לדירה, זה המחיר הסופי (לא כולל עו"ד ואגרות רישום וכו').

יש אחלה דף בפייסבוק שנקרא 'מחיר למשתכן'. כנס. כיף שם.

תודה, חבל שהכל היום דרך הפייסבוק לא לכולם יש או רוצים שהיה להם!

פורסם

אתה לא מכניס תעודת זהות וכרטיס אשראי בעת הרישום לפייסבוק.

תמצא לעצמך שם חביב ותפתח מייל חדש ותתחיל בתהליך ההרשמה. לא תצטרך אפילו להוסיף תמונה!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...