Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת ABS, קוואליר 95.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגיע לידיי מערכת abs קומפלט ותקינה של קוואליר זהה לשלי.

מזה זמן רב שהמערכת abs שלי מקולקלת ולא פועלת.

אני מעוניין בהחלפה עצמאית ותיקון של הבעיה.

כרגע המערכת לא פועלת בכלל (גלגלים ננעלים בבלימה חזקה כאשר הכביש מחליק) ונורת abs דלוקה.

מה בדרך כלל מתקלקל במערכת הabs?

האם היקף התיקון הוא רק פירוק וחיבור מודול חדש או שצריך לגעת במהלכו גם במערכת הבלמים ברכב (מה שאני לא מעוניין לגעת, אלה רק אצל בעל מקצוע).

במידה ותיקון הבעיה הוא רק פירוק המודול התקול וחיבור החדש.

קיים איזה סיכוי לפגיעה בבטיחות?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

קודם כל תעבוד רק עם מפתח ייעודי לפתיחת הצנרת.

ניקוז אוויר מהמערכת באמצעות מחשב!

עשיתי את זה לפני יומיים, תעבוד רק עם מפתח ייעודי, זה מפתח 12 אמנם- אבל כמעט סגור ולא מחליק.

מדובר בהרגות עדינות לאללה, מציע לך גם כבר לנקז אוויר מכל 4 הגלגלים ולסגור מעגל.

פורסם

מקסים, אין לי ידע וניסיון מספיקים במערכת הבלמים.

מרפרוף ממש קצר באינטרנט ראיתי מישהו שמחליף רק מודול, ובאתי לפה לקבל אינפורמציה, אם זה נטו מודול או שזה התעסקות מעמיקה יותר במערכת הבלמים עצמה.

אני לא מעוניין לעשות את זה לבד אם זה התעסקות במערכת הבלמים.

תודה על ההשקעה שנתת, השאלה אם מה שהלך במערכת הabs שלי זה מודול או משהו שיהיה גדול עליי, כאחד שאין לו ניסיון ולא מחפש צרות.

כמובן אם זה אופציה לא אכפת לי על הזמן שלי ואם אני אחליף ולא יפתר אז לא אכפת לי.

פורסם

תבדוק את החיישנים, תמדוד התנגדות וכל הכבלים שלמים לפני שאתה מחליף את כל המערכת..

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

עם רב מודד, תמצא את המחשב של המערכת, אל המחשב מתחברים החיישנים, עם סוויץ סגור תנתק חיישן חיישן מהמחשב ותמדוד התנגדות, כמה אוהם אמור להיות בכל חיישן אני לא יודע, אבל האינטרנט מלא במידע

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Golf MK3 1997 1.8

• תוכן חדש...