Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע שעבר (יום רביעי) הכנסתי את האאוטלנדר 2015 לטיפול ראשון. מוסך מורשה. אזור המרכז. בחורים טובים. עד כאן הכל בסדר.

אחרי הטיפולהיה קטע מוזר של ריח חריף כשהדלקתי מזגן עם כניסת אויר מבחוץ. חשבתי שזה בגלל הטיפול אז יש קצת תחלופת חומרים... הערב נסעתי לאשדוד ואני מריח ריח חרוך, עדיין לא קישרתי, חשבתי שרכב עשה חראקות באזור. אני חוזר הביתה (ירושלים) מנסה להריח את אזור המנוע ומריח ריח שרוף. פותח מכסה מנוע, ונכנס להלם... אני מגלה את פקק השמן נח לו רגוע על הרדיאטור וכל אזור המנוע מותז שמן. קיצער חגיגה...

1. האם ייתכן שנגרם נזק כלשהו למנוע או שאם הוא לא התחמם אז כנראה שהכל תקין?

2. מה אתם הייתם עושים (למוסך)?(:

עריכה אחרונה על ידי nakניק
פורסם

דבר ראשון, בדוק מפלס שמן עם המדיד, אני משער שהוא הולך להיות נמוך.

פנה למוסך, תסביר מה היה ומה נעשה, ותקבל מהם הנחיה האם לנהוג למוסך, למלא שמן ולנהוג, או שאולי לגרור.

בכל מקרה, כמובן שאתה צריך לבקש החלפת שמן+מסנן וניקוי מנוע על חשבונם וגם ציון של הארוע במחשב החברה, אם יתגלה כשל כל שהוא כתוצאה מהארוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסוג המיקרים של מילה של הלקוח מול מילה של המוסך. אם המוסך ישלים עם זה שזה קרה אצלו ויתעד במערכת אצלם אז מה טוב אבל אם הוא יסרב להאמין שזה קרה אצלו אתה עלול להיות בבעיה מבחינת נזק עתידי. תרים טלפון למוסך ספר מה קרה ואפילו שמור את השיחה איתם. מלא שמן ותעקוב.

פורסם

מבאס לגלות רכב כל-כך חדש עם תא מנוע כה מלוכלך ועוד משמן מנוע, אחרי שאני נתקלתי בכל מיני פדיחות אחרי שהרכב יצא מהמוסך וגם זכיתי לקבל את התשובה "למה לא בדקת לפני שיצאת מאיפה נדע שזה קרה במוסך" אני כבר מגיע עם פנס למוסך ואחרי שהרכב יוצא אני אשכרה עושה לו בדיקה לפני קנייה, כבר יצא לי למצוא מברג זרוק בתא-מנוע, קליפסים שבורים, מפלס נוזלים מעל המותר, שריטות חדשות (גם על חלקים בתא מנוע) וכתמי בוץ על השטיחים. את האמת היחס הזה הספיק לי וכבר עברתי למוסך אחר שעד כה נראה רחוק שנות אור מההתנהגות הזו אבל עדיין לא סומך על אף אחד ואני מוודא בעצמי כל עבודה שהתבצעה על הרכב.

• תוכן חדש...