Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד חודש אני מקבל את הדירה שלי ויכול כבר להתחיל לבנות את עמדת הנהיגה שלי.

היא תהיה מבוססת על רכב אמיתי (עדיין מחפש תורם) ועם כל הפונקציונליות של רכב אמיתי, כולל דשבורד עם מזגן ומערכת סאונד שעליה שולטים מהרדיו.

בשביל זה אני מחפש הגה לPC (אין לי PS או XBOX).

עד עכשיו שמעתי ביקורות לא רעות על G29 (אני לא צריך ידית הילוכים).

יש למישהו המלצות על הגה אחר?

פורסם

לא ברור לי איך אתה מדבר כאן על מזגן ויח' שמע אבל מזניח את מה שחשוב באמת -

יהיה או לא יהיה שעון חום מנוע דמיוני!?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

THRUSTMASTER T500 RS

בערכה יש הגה עם שיפטרים וסט 3 דוושות מתכת. ידית הילוכים אפשר לקנות.

יש הגאים של fanatech שהם מעולים גם כן.

אני פחות התלהבתי מההגאים של לוגיטק.

חגי פארן מSIMRACE יכול לעזור לך בזה.

אם תהיה במרכז צור אתו קשר אפילו סתם כדי להתנסות. יש לו עמדות עם הטראסטמאסטר ויש לו עמדה אחת עם פאנאטק [נדמה לי].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז לך על ה-G29 של לוג'יטק.

יש לי אותו עם השיפטר והוא סביר בהחלט.

יש לי כסא של מאזדה 2 חדש בשבילך אם תרצה לבנות עמדה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קח בחשבון שאם אתה מגיע לעלויות של כ 1000 ש"ח רק על בניית המתקן אז אולי שווה לקנות משהו ייעודי.

יש כסאות עם בסיס להגאים ודוושות במחירים של כ 1500.

המלצה נוספת היא לא לוותר על ידית ההילוכים לך על ה g920 אפשר להשיג אותו בכ 2000 ש"ח כולל ידית הילוכים ודוושות.

זאת עמדה שאני הרכבתי אצלי בבית עם ה g920 וכיסא של playseat

IMG_7083.jpgIMG_7084.jpgIMG_7085.jpg

פורסם

לא מצאתי בארץ עמדות בפחות מ4800.

אשמח להכוונה.

עוד אופציה היא לשים כיסא של רכב ולעשות קונסטרוקציה מMDF.

וכן, נראה לי שהכיוון הוא G920.

אם אני אראה שזה קריטי אקנה גם את ידית ההילוכים אבל כרגע נראה לי מיותר.

פורסם

http://www.yonibox.info/view.php?ID=130

זה דוגמא אחת ויש עוד הרבה חנויות. ב ebay לדעתי אפשר למצוא בפחות.

תעשה חיפוש לפי play seat.

ה g920 עם הידית אפשר למצוא בפחות מ 2000. ואם תרצה להוסיף את הידית בנפרד אחר כך אז לבד היא עולה 500, חבל...

בהצלחה...

פורסם

אם אתה מוגבל תקציבית ממליץ לך לחפש G27 משומש. ה-29 לא יותר טוב אפילו שהוא חדש בכ-5 שנים. אני חושב שהוא יצא רק כדי שאנשים יצטרכו לשדרג אליו אם הם קונים PS4, כי לכאורה G27 לא עובד על PS4 (חפש על זה ברשת, תמצא הרבה ביקורות שליליות על מה שלוג'יטק עשו שם). בכלל, לוג'יטק הפסיקו להתעסק עם הגאים ולגמרי ירדו מגדולתם בתחום הזה.

ממליץ גם על ה-THRUSTMASTER T500 RS. אין מה להשוות ביחס ללוג'יטק. רמה אחרת לגמרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מציע למתוח את התקציב ולרכוש חלקים טובים. אחרת ההנאה תהיה קטנה יותר.. ממליץ על פלטפורמה הpc מאשר כל פלטפורמה אחרת.. יותר מגוונת ויותר אמיתית. בניתי עמדה ממתכת עם כסא ספארקו והגה rs500 . לאחרונה רכשתי מסך מחשב 40 אינץ' של פיליפס מחיר 2800 שח בלבד!.

שוב, תנסה אפילו לרכוש יד שניה של חלקים טובים.

פורסם

מסך סביר להניח שיהיה 55"-60".

אני משתמש בPC שלי מן הסתם. למטרות האלו הוא מספיק בהחלט.

מבחינת חיסכון, אני מעדיף לא לקנות יד שניה.

הכל יכול להיות בסדר אבל זה יכול למות תוך חודשיים כי אני לא יודע איך טיפלו בזה.

אני מכיר אנשים שמתעללים בהגאים שלהם ואז מוכרים אותו כשהם מתחילים לעשות בעיות, ב1000 ש"ח.

זו עסקה טובה אם אני יודע שהמצב שלו טוב אבל אין לי שום צורה לבחון את זה.

פורסם

אני אומר, בנה לבד עמדה. ככה תוכל להתאים אותה לפי הדרישות שלך (זה יקח לך זמן והרבה מדידות), מה שגם, זה סיפוק אדיר.

וכן, אל תוותר על ידית הילוכים כי במיוחד בכלי רכב ישנים הידית היא שימושית ומהנה.

משום מה KSP הפסיקו למכור את ה-G29 יותר, רק את ה-G920. תוכל להשיג אותו באילת במחיר נמוך משמעותית.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...