Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז הבזיון ב-2010 שבו היה צריך לשלם 95 שקלים כדי שחצי מהתצוגה תהיה מכירה של רכבי ליסינג משומשים ומכוסחים - הבנתי שטוב לא ייצא מהתערוכה.

אגב, ונדליזם בתערוכות קיים היום בכל העולם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה תמונה מהפעם האחרונה שלי באוטומוטור.

הייתי אחראי על הביתן של מועדון החמש ואיזה ילד חשב שהוא יכול להתגנב ולהצטלם על הרצפה ליד רכב.

אני בצד ימין שניה לפני שנתלש לו הראש :)

אגב, היו עשרות כאלו כל יום.

127050767299.jpg

פורסם

אני כבר 7 שנים הולך לכל אוטומוטור שהיה.

נכון שהייתה ירידה באיכות ובכמות היבואנים שמציגים, אבל עדיין היה לי כייף להגיע ולחוות מעט ממה שיש להם להציע.

אתמול הלכתי לשם, בתקווה לאותה חוויה (מכל הערסים וזה לא אכפת לי, התרגלתי ואני נהנה ופשוט מתעלם מהם) אבל הפעם התערוכה עצמה הייתה בזיון. חוץ מכמה רכבי על (שלא רלוונטים לכמעט אף אחד שגולש כאן) היצרניות היחידות שמציגות שם היו אופל וריינג׳ רובר!

היינו בטוחים שפספסנו כמה ביתנים, הרי איפה כל היבואנים האחרים? ואז הסתכלנו במפה וראינו שזהו, זה מה שיש לתערוכה להציע השנה. מה שהיה בעיקר זה אביזרים ודוכנים, בשביל זה שילמנו 60 ש״ח.

פשוט בזיון וצחוק מהאנשים, גם ממישהו שהולך כל שנה, אני ממליץ להתרחק מזה השנה.

פורסם
אני כבר 7 שנים הולך לכל אוטומוטור שהיה.

נכון שהייתה ירידה באיכות ובכמות היבואנים שמציגים, אבל עדיין היה לי כייף להגיע ולחוות מעט ממה שיש להם להציע.

אתמול הלכתי לשם, בתקווה לאותה חוויה (מכל הערסים וזה לא אכפת לי, התרגלתי ואני נהנה ופשוט מתעלם מהם) אבל הפעם התערוכה עצמה הייתה בזיון. חוץ מכמה רכבי על (שלא רלוונטים לכמעט אף אחד שגולש כאן) היצרניות היחידות שמציגות שם היו אופל וריינג׳ רובר!

היינו בטוחים שפספסנו כמה ביתנים, הרי איפה כל היבואנים האחרים? ואז הסתכלנו במפה וראינו שזהו, זה מה שיש לתערוכה להציע השנה. מה שהיה בעיקר זה אביזרים ודוכנים, בשביל זה שילמנו 60 ש״ח.

פשוט בזיון וצחוק מהאנשים, גם ממישהו שהולך כל שנה, אני ממליץ להתרחק מזה השנה.

למה אתה מגיע לתערוכה ? לראות רכבי על

או לראות יבואני רכב עממים ?

כי אם זה לאפשרות השנייה אפשר להגיע פשוט למרכז מכירה..ובחינם

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

נכון, אבל אני אוהב שזה מרוכז, אתה מפנה יום אחד ורואה את רוב רכבי ישראל במקום אחד.

לפחות אני, זה מה שהייתי אוהב בתערוכה.

אם מה שאתה מחפש זה רכבי על, אז אתה תמצא את זה הפעם.

פרארי, אסטון, bmw i8, ועוד כמה דברים מגניבים שלא רואים כל יום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אף פעם לא הייתי. כל הזמן קורא שזה לא שווה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
GOLF, זה לא שייך ליוקר. אני לא חושב ש100 ש"ח זה יקר בטירוף בשביל תערוכה. זה בערך מחיר של מנה במסעדה.

בהשוואה למחיר הכניסה לתערוכת רכב אמיתית (ג׳נבה/פרנקפורט/פריז), זה ועוד איך יקר בטירוף.

פורסם

ג'נבה זה 64 ₪.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פרארי, אסטון, bmw i8, ועוד כמה דברים מגניבים שלא רואים כל יום.

עזוב חו״ל, גם בארץ לא צריך להגיע לשום ״תערוכה״ כדי לראות פרארי או אסטון, בחייך.

פורסם
בהשוואה למחיר הכניסה לתערוכת רכב אמיתית (ג׳נבה/פרנקפורט/פריז), זה ועוד איך יקר בטירוף.

גם הקוטג׳ בארץ יקר יותר. אתה לא קונה קוטג׳?

פורסם

קונה קוטג׳, כי הקוטג׳ בארץ הכי טעים. האעלק תערוכת רכב פה לעומת זאת זו בדיחה עצובה, ועוד לשלם כדי להכנס לשם, לא בשבילי, תודה.

פורסם

שוב, מי טען פה שהתערוכה פה מושקעת וברמה בינלאומית? אף אחד.

המחיר של המכוניות בארץ גם בדיחה, ועדיין כולם קונים. כנ"ל מחירי דיור ומה לא. אתה לא קונה כלום מזה?

בדיחה או לא זה מה שיש, לטוב ולרע, בשביל 50 ש"ח זה בסדר לקפוץ להתרשם.

יש דברים שאני מוכן בשבילם להצביע ברגליים ולא לקנות. תערוכת רכב, קטנה ועלובה ככל שתהיה היא לא אחת מהם.

להזכירך גם כשאוטומוטור עוד היתה תערוכה מושקעת יחסית, היו כאלה שבאו להתבכיין שהמחיר כניסה גבוה מדי.

פורסם

השבוע הוצאתי 80 ש"ח על משחק מחשב.

לא מבין מה הבעיה להשקיע בכניסה לאירוע מסוים.

אפשר להבין שהוא ממש לא ברמה בינלאומית אבל הוא גם לא יהיה לעולם.

באופן אישי אני לא הולך השנה כי אני לא אלך לבד אבל מי שאומר שאי אפשר ליהנות אם הולכים עם חברים פשוט משלה את עצמו.

בפורים האחרון הייתי עם האחיינית שלי בהופעה של אחד מהכוכבים של "החממה" (דניאל ליטמן) ביקנעם.

זה היה ביזיון ולא הייתה שום צורה ליהנות מהמופע עצמו אבל לנו היה נחמד כי כל מה שעשינו היה להריץ בינינו בדיחות סרקסטיות על כמה שזה גרוע.

עדיין היה שווה את זה.

אז במקרה של אוטומוטור שווה לפחות לשמוע את כל המטומטמים שאומרים פנינים כמו:

"בוגאטי זה לא אמין כמו טויוטה"

"אין לזה טורבו אז זה לא עולה את הקסטל"

"כל העונדות מיוצרות ביפן"

"אין כזה דבר אוטו בלי אגזוז. גם לחשמלי יש אגזוז"

"וואו, זה בטח שמונה צילינדר! תראה כמה שזה נראה מהיר!" (פרארי F12)

"אני מעדיף אייגו על פני C1. יותר אמין"

רק ברמה הקומית זה שווה כל שקל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שוב, מי טען פה שהתערוכה פה מושקעת וברמה בינלאומית? אף אחד.

המחיר של המכוניות בארץ גם בדיחה, ועדיין כולם קונים. כנ"ל מחירי דיור ומה לא. אתה לא קונה כלום מזה?

בדיחה או לא זה מה שיש, לטוב ולרע, בשביל 50 ש"ח זה בסדר לקפוץ להתרשם.

יש דברים שאני מוכן בשבילם להצביע ברגליים ולא לקנות. תערוכת רכב, קטנה ועלובה ככל שתהיה היא לא אחת מהם.

להזכירך גם כשאוטומוטור עוד היתה תערוכה מושקעת יחסית, היו כאלה שבאו להתבכיין שהמחיר כניסה גבוה מדי.

אתה חייב לגור איפשהו, אתה חייב להגיע לעבודה ולקחת את הילדים לבית הספר איכשהו ואתה רוצה לבלות את ימיך על פני האדמה בנעימים ככל הניתן. אבל לתערוכת רכב בזיונית אף אחד לא מחייב אותך להגיע אז הטיעון ש"זה מה יש ואין מה לעשות" לא תופס במקרה הזה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...