Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במהלך טיפול תקופתי הציעו לי לשדרג תוכנה במערכת מולטימדיה.

שידרוג מעלה גרסה מ33.0000 ל 55.00010 והוא חינמי.

השידרוג לוקח כשעה ורכב חייב להיות מונע בזמן הזה:cry:

חג שמח!

Capture.JPG

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

למה הוא צריך להיות מונע?

לא מספיק סוויץ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

חשמלאי אמר לי שעדכון משפר ייציבות כללית ותיקון באגים שנמצאו,עבודה יותר טובה עם מכשירי אנדרואיד ואייפון,"רסטרטים"(מי שחווה).

בינתיים מה שאני מצאתי עוד כמה תת-תפריטים שלא היו.

בקשר לסוויץ,אז אני שאלתי את החשמלאי,אז הוא אמר שעדכון מבוצע רק עם הרכב מונע.סה"כ מערכת הזאת חודרת די עמוק ושולטת על מגוון חיישנים ברכב,אז אולי בגלל זה?

נ.ב. העדכון בגודל GB 2.2 ,טוב זה מי שמעוניין לדעת:wink:

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
למה הוא צריך להיות מונע?

לא מספיק סוויץ?

תמיד רכב צריך להיות מונע ,לא לוקחים סיכונים כאשר עושים שדרוג תוכנה.שלא יגמר המצבר ואז היטלר קפות !

פורסם

לפי ההוראות של מאזדה עצמם הרכב לא חייב להיות מונע אבל כן מחובר למטען מצברים. אם המצבר תקין אין שום סיבה לעשות את העדכון עם מנוע כבוי אלא רק במצב ACC אבל חובה כל לא יותר מ-25 דקות ללחוץ פעם אחת על דוושת הבלמים כדי שהרכב ימשיך לספק מתח למערכת. אז מובן מאליו שבמוסך מורשה שהחשמלאי עובד על 5 רכבים במקביל הוא מעדיף שהרכב יהיה מונע. אגב, למיטב הבנתי קודם מטעינים גירסת אל כשל קטנה כלשהי שגם אם העדכון נכשל המערכת לא מתה וניתן להתחיל בתהליך מהתחלה.

אגב, הגירסה הזו כבר לא הכי חדש ויש כבר גירסה 512...56 - שמן הסתם עדיין לא נבדקה לעומק על ידי היבואן - לעומת 100...56 ששמו לך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
תמיד רכב צריך להיות מונע ,לא לוקחים סיכונים כאשר עושים שדרוג תוכנה.שלא יגמר המצבר ואז היטלר קפות !

איך היטלר קשור...? [emoji15]

פורסם
העידכון העלה את הספק המנוע. :-)

לא,איך שהיה 165 כ"ס כך גם נשאר......:evil:

• תוכן חדש...