Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 אקטיב 2016 - 86K, מה הקאץ' ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני עומד להזמין את הרכב הנ"ל -

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95_208_%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%91

רציתי לדעת האם אני מפספס משהו ויש פה איזשהו "קאץ'" (מחירון הרכב הוא 95K) או שפשוט החסרון היחיד פה זה היות הרכב "0 ק"מ ליסינג" ויד שניה (על אף שברשיון רכב הודגש שלא יופיע סימון "השכרה/החכר")

אשמח לדעתכם

עריכה אחרונה על ידי haims84
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קאצ' - כמו כל עסקאת 0 ק"מ, ברגע שהבנת את החסרונות שבעסקאת 0 ק"מ (היתרונות ברורים) ואין לך בעיה איתם. שמח לדעת שהגרסא המוגדשת של ה 208 נכנסה כבר לעסקאות ה0 ק"מ.

זה שברישיון הרכב לא יופיע השכרה\החכר - זה הגיוני, חלק מהחברות הבינו את העקרון שזה מרחיק לקוחות מכיוון שירידת הערך שסופגים כשמופיע הסעיף "השכרה\החכר" כשבאים למכורהוא משמעותי, ועלו על טריק, התחילו לרשום את הרכב כבעלות פרטית על שם החברה.

אם אני לא טועה, בעתיד, אם אתה או הבעלים הבאים של הרכב, ייגש לסופר פארם עם כרטיס אשראי על שם בעל הרכב, ויוציא הסטוריית בעלויות הוא יראה בשמות הבעלים קודמים, את שם חברת הליסינג כיד ראשונה, פרטית, פאק באמינות אם לא חשפת את האמת בפני הקונה הפוטנציאלי.

בנימה אופטימית זו, ובדעה אישית, אחלה רכב אחלה מחיר עסקה מעולה לטעמי.

פורסם

בפלט שאפשר להוציא ברישיומטים אין שמות של הבעלים, רק סוג הבעלות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רוב כלי הרכב שנרכשים לצורך מכירה כ-0 ק"מ נרשמים כרכבים בבעלות חברה ומכיוון שהם לא נרכשים לצורך השכרה או ליסינג - לא כתוב כלום ברשיון הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחלה, שמח לשמוע...

אסגור העסקה בימים הקרובים...

סתם מסקרנות, כיוון שאני גם ככה לא מאלה שמחליפים רכב כל שנתיים, בעת מכירה, איך הייתם מציגים את הרכב במידה והקונה הפוטנציאלי היה שואל מי היה היד הראשונה ? בהנחה שאני לא מתכוון לשקר כמובן ...

פורסם

שהרכב נקנה מ0 קמ,היום זה פופולרי ולא צריך להרתיע רוכשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בתור קונה של רכב בן מספר שנים, 01 בעלים קודמים ברשיון, מעדיף שהיד הראשונה תהיה חברת ליסינג שמכרה רכב עם 0 ק"מ, מאשר אדם פרטי שבאמת השתמש ברכב.

כמובן שאצפה לגלגל אלי את ההנחה במחיר הרכישה...

פורסם

כל מני טהרנים מרגישים שרישום היד התיאורטית הזו הוא בעל משמעות אמיתית ולכן יגרור הפחתת מחיר משמעותית בעת המכירה. בתכלס זה לא המצב וקונים רבים מבינים זאת.

אני מבין שבמקרה של טוטאל לוס חברת הביטוח אכן תוריד את הערך על פי המחירון אבל היות והרכב נרכש בהנחה זה נראה לי סביר מאוד.

פורסם
כל מני טהרנים מרגישים שרישום היד התיאורטית הזו הוא בעל משמעות אמיתית ולכן יגרור הפחתת מחיר משמעותית בעת המכירה. בתכלס זה לא המצב וקונים רבים מבינים זאת.

אני מבין שבמקרה של טוטאל לוס חברת הביטוח אכן תוריד את הערך על פי המחירון אבל היות והרכב נרכש בהנחה זה נראה לי סביר מאוד.

אתה העלת נקודה מטרידה ... במקרה של טוטאל לוס, חברת הביטוח עלולה לראות פתאום שהיד ראשונה היתה איזושהי חברת השכרה/ליסינג, ולדאוג שאפרד מ22 אחוז מערך הרכב, לא ?

פורסם

בעבר המצב באמת היה כזה, הם ניסו להוריד כמה שיותר אחוזים כי רשום ברישיון שזה השכרה\החכר

כאמור בעסקה הזאת הרכב פרטי לחלוטין עם יד01 קודמת, מחירון מלא במקרה של טוטאלוס

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קונה בזול - מוכר בזול.

פיזו יד 2 בכל מקרה מוכרים בזול - אז לפחות תקנה בזול.

יש גם שאריות 1.6 ב-77. לטעמי אם יש לך 86, העסקה הזאת עדיפה.

תתחדש.

אגב, מאליבו ב-135 למישהו?!

פורסם

קשקוש בלבוש. בעוד 3 שנים מחירון של יד1 ויד0 זהה לחלוטין.

פורסם
הקאצ הוא לרעתך....תוך 3 שנים הרכב יהי שווה חצי מערכו כי יש יד נוספת,שכירות נמוכה,מותג בעייתי.

לחכות לך עם כוס יין בסופש אליהו הנביא?

בלי קשר שוק היד 2 היום במצב פח אשפה שלהפסיד 50% ב-3 שנים זה כבר לא דבר כזה נדיר.

לדעתי קנה ב86 ושמור את ה10K בכיס. מה עדיף ציפור אחת ביד או שתיים על העץ?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...