Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש אל תחליף פגוש, וגם אל תצבע אפילו, בפוליש ירד בערך 90% מהסימנים ואת הדברים המזעריים שישארו תתקן עם מכחול, כל תיקון של פירוק או צביעה יהיה בולט יותר ובבדיקה יגידו שעבר תאונה קלה מאחורה, וזה פשוט יהיה פחות איכותי.

גם אם זה היה ביטוח סופר מקיף על פרארי חדשה אז לא היה מה להחליף פה פגוש, (לצבוע כן) הוא כמו חדש רק שירד קצת הצבע, וחדש במילא בא בלי צבע וצובעים אותו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני לא יכול להרשות לעצמי לא לתקן את הרכב, אני פדנט ואובססיבי והרכב חדש וזה מציק לי.

החלפת פגוש לא באה בחשבון כי זאת התשובה שקיבלתי במוסך מורשה, אמרו לי שהנזק כל כך קטן שאין שום סיבה לעשות את זה.

בכל מקרה אני הולך לכוון את הסיפור הזה לכיוון ה600 + מע"מ שיביא לי את הכסף ביד ואוסיף את השאר למוסך מורשה בעצמי.

אם יסרב לשלם גם את זה, אערב משטרה ותביעות קטנות.

קוד

ם כל תלך למשטרה ותגיש תלונה בשביל לקבל את הפרטים של בעל הרכב.

אני אנחש שיש לך ביטוח מקיף, תפנה לסוכן הביטוח שלך ותבדוק לגבי שמאים ומוסכים.

אחרי שיהיה לך ביד דו"ח שמאי תבחר מה לעשות(לתקן בעצמך, להפעיל ביטוח וכו'...).

דרך אגב car142 ביררתי את העניין מול הביטוח, עלות של שמאי ללא הפעלת ביטוח היא בערך 1000 ש"ח

זאת אומרת שברגע שאני מזמין שמאי לא נותרת לי ברירה אלא להפעיל ביטוח\לתבוע בתביעות קטנות.. לתקן בעצמי בטוח שלא משתלם, כי עלות השמאי גם תהיה עלי.

פורסם

מוסך מורשה זה הימור גדול לגבי איכות הצביעה. מוסך מורשה טוב לכל עבודה חוץ מפחחות וצבע, שאותן הרבה יותר כדאי להביא למקום שמתמחה בזה. יש צבעים שידעו לצבוע לך רק את המקום הפגוע בלי להשאיר סימן. יש מקומות שיעשו טובה שהם חיים ויצבעו שכבת צבע חדשה על כל החלק ויתקלף לך אחרי תקופה קצרה הצבע גם בשאר הפגוש ולא רק בפגיעה המזערית הזאת שישאר ממנה 2 סנטימטר אחרי פוליש. מוסך מורשה יכול להיות כל אחד מהאופציות כי זה לא המומחיות שלהם והם סתם לוקחים עוד כסף על כלום.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תשמע יכול מאוד להיות שאתה צודק,

אבל ניסיתי לחפש המלצות מכל מיני מכרים וגם פה בפורום ולא קיבלתי שום המלצה, אני פשוט לא מכיר משהו אחר.

אני פשוט קצת בטראומה מהרכב הקודם, הרכב נכנס למוסך פחחות וצבע, יצא עם פרונט חדש לחלוטין אבל סימנים של צבע כחול על הדופן האחורי שבמקרה גם היה אותו הצבע של דלת המוסך, אחרי ריבים וצעקות שהצבע הכחול לא היה שם לפני, הסכימו לעשות לי טובה ולנסות לטשטש את הסימנים, כן אני מבין שזה יכול היה לקרות גם במוסך מורשה.

פורסם

אז תיסע למרכז. ההפרש שווה את זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מוסך מורשה יכול להיות כל אחד מהאופציות כי זה לא המומחיות שלהם

על מה אתה מסתמך עם אמירה כללית שכזו? בדקת את כולם?

מחלקת הפחחות בצ'מפיון תלפיות ירושלים עובדים יפה.

פורסם

טוב אז עדכון קטן,

נפגשתי עם ה"פוגעים" והביאו לי 400 ש"ח לבנתיים, כשיקבל משכורת ב10.5התחייב להביא לי עוד 200 ש"ח, אם זה יקרה או לא, אלוהים יודע.

בנתיים כל מי שסיפרתי לו בהלם שבכלל הביאו לי כסף.. יש לי תחושה שהם ממש מפחדים שאפנה למשטרה, וכנראה שהסיבה היא לא חוסר ביטוח.

בנתיים מחפש מוסך :\

תל אביב לצערי לא בא בחשבון, כי הבנתי שאני צריך להשאיר את הרכב ללילה.. וזה בעייתי.

פורסם

אני לא מבין את הלחץ לרוץ לתקן את זה, תשאיר את זה בינתיים ככה עד שיהיה לך זמן ומקום לטפל בזה.

תרוץ עכשיו לתקן את זה תחטוף מכה מכיוון אחר.

פורסם

ערב טוב,

לפני יומיים היה לי מקרה שמזכיר במעט את שלך. אני לא אפרט כרגע את תיאור המקרה, (אולי בהמשך כפוסט נפרד), רק אומר שהפגיעה ברכבי, לצערי, קצת יותר קשה, ואין לי סרט מצולם. בעל הרכב שפגע בי אינו מוכן לקחת שום אחריות. יש לי צילום של מספר הרכב שלו.

התאונה אירעה בצמת הרחובות קפלן ולסקוב , וחשבתי שייתכן ויש מצלמות באזור שניתן להוציא מהם סרט צילום שמתעד את האירוע, מה שיהווה עדות חותכת. הצמת סואנת ונמצאים שם בתי משרדים של ההסתדרות הציונית והסוכנות היהודית. עיריית תל אביב לא מוכנה למסור דבר כאשר מדובר בפגיעה ברכב ולא בגוף.

האם מישהו יודע מה ניתן לעשות?

תודה רבה

פורסם

מוציק,

יש לך צילום של זירת התאונה, של הרכבים שנפגעו? , היו נוכחים איתך ברכב?

בלי קשר, בדרך כלל בתאונות שלא מדובר בשפשוף על 5 קמ"ש, תמיד כדאי לגשת למרכז רפואי[אפילו טרם בסדר] ולקבל מענה, יש עניין של 24 שעות מזמן התאונה, וכך אתה מכוסה במידה והתחילו כאבים מס' ימים לאחר מכן .

גש לתחנת המשטרה ותשאל מי אחראי על נושא תאונות דרכים וקבלת פרטי נהג במקרי של אי מסירה, מכיוון שעוד רגע חג יש מצב שלא תקבל מענה, בכל תחנה יש את האדם שמטפל בעניינים האלו.

ממליץ שתרשום את כל פרטי התאונה על דף שלא תשכח, משעה וכו'. ומה שאתה זוכר על הרכב מבחינת דגם/צבע מי הנוסעים שהיו איתך ואיתו [מספרית ושמות במקרה אצלך]. בסוף תגיע אליו, מדינה קטנה ועוד יש לך מס' אוטו אז בכלל.

בהצלחה .

פורסם

אופיר, תודה על תגובתך

במשטרה כבר הייתי והצלחתי לאתר את בעלי הרכב אשר מעסיקים את הנהג הפוגע. הם טוענים שהפגיעה בדלת לא קשורה אליהם. מכיוון שברכבי הייתה בתי התינוקת בזמן האירוע (שלומנו טוב), וגם משום שלא היה לי, לשמחתי, נסיון במקרים כאלו במשך שנים רבות של נהיגה, (ושגם לא יהיו יותר אני מקווה), לא עשיתי את כל מה שנדרש לעשות במקרה כזה.

בכל אופן, יש לי צילום של הרכב עם הצעירים שהיו עליו ושל הפגיעה ברכבי. בעל הרכב ואחיו , תושבי בקה ל גרביה, ביקשו תחילה שאבוא מתל אביב לכפר לתקן (כמובן שסרבתי), ואחרי שדיברו עם הפוגע (שלא יידע אותם) טענו בכלל שאני מעליל עליהם דבר שלא עשו, כלומר, אני סתם צילמתי אותם כי היו שם והפכו לקורבן. כמובן שהם לא לוקחים שום אחריות.

אם אוכל למצוא סרט צילום זאת תהיה ראיה חותכת, אך להבנתי עד עתה גם אם יש מצלמות זה לא פשוט לקבל את הסרט.

האם יש למישהו עצה כלשהי?

תודה וחג פסח שמח לכולם

• תוכן חדש...