Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לצערי הייתי מעורב בתאונה בשישי בערב, בעת התקרבות לצומת T בעל שני נתיבים לפניה שמאלה עמד רכב באדום בנתיב השמאלי, כאשר הגעתי מרחוק הרמזור הספיק להתחלף לירוק ולכן לקחתי את הנתיב הימני והמשכתי בנסיעה.

הרכב בנתיב השמאלי לקח את הסיבוב כמו משאית וחרג מהנתיב שלו ושפשף אותי בכנף האחורי השמאלי.

התאונה התרחשה באזור לא סימפטי (כביש המנהרות באזור ירושלים) ברכב הפוגע היו שלושה בני מיעוטין והשעה הייתה 23:00 בלילה באמצע שומקום, כאשר ביקשתי להחליף פרטים סירבו בתוקף וטענו שגם אין להם ביטוח, לא רציתי להתעקש יותר מידי ולהתחיל ויכוח.

הציעו שנסגור את זה בנינו שכן הנזק הוא יחסית מינורי לשני הרכבים מאמין שפוליש ואולי כמה נגיעות מכחול תסדר את הסיפור - החלפנו מספרי טלפון ועשו לי טובה שהביאו לי את השם הפרטי של אחד מהם.

אז צריך התייעצות,

- לפנות למשטרה בכל מקרה וגם אם אין להם ביטוח אוכל לקבל פיצויים השאלה האם לא חבל על התייקרות הפרמייה.

- הרכב 5 חודשים על הכביש וכואב לי הלב, אני מפחד שהם יקחו אותי לאיזה מוסך חאפר שהם מכירים ויחפפו בעבודה ואז מה? לדרוש מהם ללכת למוסך שאני בוחר? ללכת למוסך מורשה?

- המלצה למוסך פחחות וצבע אמין באזור תלפיות ירושלים.

אציין כי כל התאונה מתועדת, גם מס' הרכב וגם המכה אצלי ואצלו.

מצרף את סרטון התאונה - קצת קשה להבחין אבל בשניה 11 רואים שהוא בוודאות סוטה מהנתיב שלו ובערך ב13 הפגיעה עצמה.

גם הוא לא כל כך התעורר על עצמו כשהיה ירוק כנראה היה עסוק במשהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

אם תחליט לחפש אותם, תצטרך לגשת למשטרה ולהגיש תלונה. תוך שבועיים תקבל את פרטי בעל הרכב. אחרי זה תצטרך לתבוע אותם בתביעות קטנות.

אני מציע לך לא ללכת למוסך שלהם עם רכב חדש אלא לתקן איפה שתחליט . תקבל הצעת.מחיר לתיקון ואז תחליט לגבי דרכי פעולה. אולי הנזק הכספי לא גדול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב חדש וגרושים לא הולכים ביחד...

גם על נזק שנראה מאוד מזערי מחליפים את החלקים הפגועים בחדשים.

במיוחד שיש לך סרטון שרואים בו בוודאות שאתה לא אשם בתאונה.

השאלה היא אם תגיע למצב שתצטרך לתבוע אותם אתה אי פעם תראה מהם שקל.

פורסם (נערך)

מצרף תמונות של הנזק, למזלי רק הטמבון נפגע ואין מכות פח בכלל.

אני מניח שפולש בלבד לא יספיק, אתם רוצים להגיד לי שמחליפים את כל הטמבון על זה?

כדאי ללכת למוסך מורשה?

השאלה, האם ללכת לסדר בעצמי ואחרי זה ללכת לרדוף אחריהם עם קבלה של התיקון?

ואם ינפנפו אותי לפנות למשטרה? האם זה יצור לי בעיות במשטרה\ביטוח שתקנתי ואז פניתי?

20160416_155608.jpg

20160416_155601.jpg

פורסם

בגלל שהרכב שלך חדש אז כן, לפי דעתי יחליפו לך את כל הפגוש באחד חדש.

קח גם בחשבון שיכול להיות נזק פנימי.

קודם כל תלך למשטרה ותגיש תלונה בשביל לקבל את הפרטים של בעל הרכב.

אני אנחש שיש לך ביטוח מקיף, תפנה לסוכן הביטוח שלך ותבדוק לגבי שמאים ומוסכים.

אחרי שיהיה לך ביד דו"ח שמאי תבחר מה לעשות(לתקן בעצמך, להפעיל ביטוח וכו'...).

פורסם

קודם כל תודה על המענה,

הפתעת אותי בעניין הפגוש החדש.. אם כך אפנה בבוקר לביטוח ואנסה להתייעץ איתם, אכן יש ביטוח מקיף.

הייתי בטוח שתגידו לי לסגור עניין איתם בטלפון מבלי לערב משטרה, ללכת למוסך שאני רוצה להביא להם קבלה ושיביאו לי את הכסף ופה לגמור את הסיפור.

פורסם

לדעתי, אין סיכוי שיביאו לך את הכסף - חבל על הזמן שלך ועצבים.

אני לא בטוח שעדיף להפעיל ביטוח, לשלם השתתפות ולהפסיד 3 שנים הנחה במקיף על היעדר תביעות. הפגוש לא קרוע - אפשר לתקן אותו בכל מוסך פחחות . לפני שאתה מפעיל ביטוח תקבל הצעת מחיר לתיקון השפשוף. זאת גם לא הפעם האחרונה שהטמבון יקבל שריטה/שפשוף/ מכה. לא תחליף כל פעם לטמבון חדש.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

טוב אז הייתי במוסכים היום,

החלפת טמבון ממש לא באה בחשבון, מדובר בפוליש ו"שיפוץ".

+- 1200 לא כולל מע"מ במוסך מורשה

+- 600 לא כולל מע"מ במוסך רנדומלי בתלפיות

לצערי אני לא מכיר שום מוסך פחחות בירושלים ויש לי נסיון רע עם מוסכים באזור באופן כללי ולכן אני נוטה ללכת לכיוון המוסך מורשה בשביל הראש השקט, רק שאין סיכוי שהוא יסכים לשלם 1300 שקל על תיקון, אם יסכים לשלם את ה600 ש"ח זה יהיה נס.

הוא עדיין מנסה לשכנע אותי לבוא לתקן בכפר ב200 שקל .. קצת חיי בסרט.

כנראה שאנסה להגיד לו שיביא לי 600 שקל ואת השאר אשלם בעצמי ואלך למוסך מורשה.. אם לא יהיה מוכן לשלם גם את זה אפעיל ביטוח ואגמור את הסיפור.

תאונה הזויה כולה שפשוף קל ואלה הסכומים :shock:

פורסם

אני מציע לך דקה לקחת צעד אחורה.

בשביל 1300₪ לא מפעילים ביטוח. רק ההשתתפות העצמית תהיה באיזור ה1000 המקרה הטוב.

בנוגע לתיקון - זה מעצבן. אבל זאת שריטה בפגוש. יהיו עוד כאלו. באחריות.

הייתי מבקש המלצה לפחח טוב. 600₪ נשמע מחיר נורמלי יותר מאשר ה1300. העבודה במורשה לא בהכרח טובה יותר ואין בעיה של התאמת צבעים ברכב חדש.

פורסם

בוא אני אגלה לך משהו קטן, זה שתשלם 1300 ש"ח למוסך מורשה לא אומר שיהיה לך ראש שקט.

מוסך מורשה יבואן לא אומר שהם הכי טובים שיש.

פורסם

car 142

באה בחשבון אפילו גם באנגלית

בערבית זה בא פחות טוב

החבר'ה האלה לא יכניסו את היד לכיס , גם לא ניתן לגבות מהם בהוצ"לפ

ישלם אם יפעיל ביטוח את ההשתתפות העצמית + העלאת הפרמיה , עוד שפשוף כזה יגיש עוד תביעה והנה בשנה הבאה, אף אחד לא ירצה לבטח אותו.

אז יש תיאוריה ויש חיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם 200 , אם הם ישלמו ....

• תוכן חדש...