Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהבנת מסך קנייה מ- EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

אז כך נכנסתי למכרז על מחשב נייד, וכנראה שמתי את ההצעה הכי גבוהה, בינתיים,

קניתי המון מ EBAY אבל אף פעם לא נתקלתי בהודעה הזו:"

You're the highest bidder but the reserve price has not been met.

מישהוא יודע למה מתכוון המשורר?

ועוד שאלה שרשמתי על התמונה למטה,

תודה לעונים,

223344.jpg

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

להבנתי, אתה המציע הגבוה ביותר אבל המחיר שהצעת עדיין לא עבר את ה"מחיר מינימום" שבו המוכר מוכן למכור.

בנוגע ל import charges - המערכת מחשבת באופן אוטומטי (בהתאם להצעה שהצעת) את המיסים שתשלם עבור המוצר. זהו סכום שאתה חייב לשלם כבר במעמד הרכישה ב eBay. לטענתם אתה לא תשלם עוד שום מס על המוצר (בזה סיימת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

והאם זה באמת כך, יש תיאום בין ל EBAY לבין רשות המיסים בארץ? נשמע קצת מין פנטזיה כזו?!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
להבנתי, אתה המציע הגבוה ביותר אבל המחיר שהצעת עדיין לא עבר את ה"מחיר מינימום" שבו המוכר מוכן למכור.

בנוגע ל import charges - המערכת מחשבת באופן אוטומטי (בהתאם להצעה שהצעת) את המיסים שתשלם עבור המוצר. זהו סכום שאתה חייב לשלם כבר במעמד הרכישה ב eBay. לטענתם אתה לא תשלם עוד שום מס על המוצר (בזה סיימת).

איציק

זה בכלל מותר?

הרי בהעלאת מוצר למכירה במכרז יש מחיר פתיחה, אם המוכר מעוניין במחיר מינימום כל שהוא הוא מוזמן לקבוע את מחיר זה כמחיר הסף.

לא ייתכן שהוא ייתן לקונים להציע הצעות ובסופו של דבר יכתוב להם שהמחיר לא נראה לו.

פורסם

מותר, לגיטימי ומופיע בתקנון האתר.צריך לזכור שהמוכר הוא "הלקוח" של איביי, הוא זה שמשלם את העמלה ולכן יש הגנה על האינטרס שלו להסתיר את מחיר המינימום, לעודד את הקונים להתחרות ולהציע כמה שיותר ולהבטיח לעצמו שהמוצר לא יימכר במחיר לא כדאי. המוכר רשאי להפחית את מחיר המינימום..זה לא באמת פוגע בקונים.אשר למיסים המשולמים מראש, אני לא בטוח אבל יש מצב שעל הסכום הנ"ל תיתווסף עמלת חברת השילוח, שיטת גזל פופולרית מאד של החברות הללו

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

המחיר אכן עד הבית. זה חלק מתוכנית של איביי לייעול התהליך. מה שכן,כדאי תמיד לבדוק כדאיות אל מול חלופות אחרות. פעמים רבות גיליתי שמוטב לי לשלוח לארהב לכתובת של ביי2 ולקבל מהם עם מיסים ועדיין לשלם הרבה פחות ממה שהתוכנית מחשבת. אגב,למוכר אין סיי בכל הנוגע לחישוב המיסוי. זה מה שהמערכת מחשבת.

אשר למחיר מינימום,לגיטימי וקורה כבר שנים. אני באופן אישי מוותר על מכרזים כאלה,אין לי סבלנות.

• תוכן חדש...