Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך בדיוק עוברים טסט בלי אורות? בלי צמיגים תקינים? עם גומיה צריה פגומה ? עם תפוח משוחרר?

אחר כך לא מבינים למה רכבים לא תקינים נוסעים על הכביש .

אני שמח שלפחות אתה מתקן את הליקויים . בהצלחה עם הרכב

בקושי נכנסו ובדקו מתחת לרכב, פשוט הריצו בדיקה כללית על האיותים הרים מכסה מנוע הסתכל, פתח דלת ימין נכנס לרכב לראות מס' שלדה ויצא ואז צרחו עליי להתקדם.

מרדכי, תברר לי בבקשה ורק אם אתה רוצה במכון טסטים שלך אם עוברים עם השחרת חלון אחורי או שתיתן לי מידע איך לשאול אותם.

לירוי, אתה מבין? ויותר גרוע שעל דברים הכי שטותיים מכשילים.

עוברים, הרגע שלחתי הודעה לחבר שעובד שם.

(תקח את זה בערבון מוגבל! אני עברתי אישית עם השחרה 50% באחוריים)

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תקנה 356 ד' לחוקיות

חלונות כהים[TABLE=width: 10]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

לפניכם התקנה של משרד התחבורה להתקנת חלונות כהים לרכב:

תקנה 356 לתקנות משרד התעבורה כפי שהיתה עד היום אסרה לצפות את שמשות הרכב בציפוי כל שהוא, כאשר הכוונה היתה כל השמשות.

בתאריך 27/9/05 פורסם עדכון לתקנה זאת כפי שיפורט להלן

ב. הבסיס החוקי תקנה 356 (ד) המעודכנת "לא ירשם רכב או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת".

ג. המשמעות משמעות עדכון התקנה היא כי כל שיטות ההכהייה שוות בעיני החוק – לייזר,טבילה,תנור וכול' וניתן לאשר במסגרת מבחן הרישוי ציפוי של יתר שמשות הרכב ( שאינן מוזכרות בתקנה ) דהיינו השמשות המותקנות בצידי הרכב מאחורי הנהג והנוסע שלידו בלבד.השוטר לא הכיר את התקנה, המשטרה תפצה

דו"ח מוטעה שנתן שוטר תנועה, אשר לא ידע על שינוי תקנות, יעלה למשטרת ישראל 600 שקל.

בית-המשפט לתעבורה בירושלים: "יש טעם לפגם בכך שהמבקש ידע על השינוי בתקנה ואילו השוטר לא היה

מודע לה"

מתוך אתר ynet כנסו לכתבה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

עדכון:

ניסינו להחליף לטורבו לד, לא הצליח, היבואן של החנות שממנה רציתי לקנות את הטורבו לד אומר שברכב הזה ספציפית יש רק קסנון מקורי. אי אפשר לשים טורבו לד או משהו אחר.

מנורה מקורית עולה 250 שקל

הבעיה שאני לא יודע אם זה פיוז שרוף או מה לעזאזל עובר על המנורות האלו.. איזה סיוט.

פורסם

עדכון זריז:

אחרי שדיברתי עם המקום עצמו הוא אומר שצריך לבדוק אם זה המחשב של הקסנון שנשרף או המנורה עצמה.

הלכתי למוסך הרישמי של מאזדה, הביאו לי מחיר של 6 אלף שקל !! לסדר את הפנסים! רק להחליף מנורה מקורית בגוון לבן!

איזה סיוט עם האור דרך הזה.. לא יודע מה לעשות כבר..

פורסם

מהתחלה אמרו לך פה לבדוק אם מדובר בנורות, במגבר או סיבה אחרת.

תמצא חשמלאי (ולא במוסך יבואן) או בעל עסק אחר שאולי יש לו נורה לבדיקה או ציוד בדיקה אחר.

אולי אפשר למצוא בפירוקיה חלקים תקינים.

פורסם

תקנה 356 ד' לחוקיות

חלונות כהים[TABLE=width: 10]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

לפניכם התקנה של משרד התחבורה להתקנת חלונות כהים לרכב:

תקנה 356 לתקנות משרד התעבורה כפי שהיתה עד היום אסרה לצפות את שמשות הרכב בציפוי כל שהוא, כאשר הכוונה היתה כל השמשות.

בתאריך 27/9/05 פורסם עדכון לתקנה זאת כפי שיפורט להלן

ב. הבסיס החוקי תקנה 356 (ד) המעודכנת "לא ירשם רכב או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת".

ג. המשמעות משמעות עדכון התקנה היא כי כל שיטות ההכהייה שוות בעיני החוק – לייזר,טבילה,תנור וכול' וניתן לאשר במסגרת מבחן הרישוי ציפוי של יתר שמשות הרכב ( שאינן מוזכרות בתקנה ) דהיינו השמשות המותקנות בצידי הרכב מאחורי הנהג והנוסע שלידו בלבד.השוטר לא הכיר את התקנה, המשטרה תפצה

דו"ח מוטעה שנתן שוטר תנועה, אשר לא ידע על שינוי תקנות, יעלה למשטרת ישראל 600 שקל.

בית-המשפט לתעבורה בירושלים: "יש טעם לפגם בכך שהמבקש ידע על השינוי בתקנה ואילו השוטר לא היה

מודע לה"

מתוך אתר ynet כנסו לכתבה

אין מישהו בפורום הזה שיודע יותר ממני על התקנות. (טוב, לא נגזים, אבל עשיתי שיעורי בית).

פשוט יש מכונים שמקפידים יותר ויש פחות על חלון אחורי מושחר.

מרדכי, אני אישית מסתכל מהצד על השרשור ומבאס אותי לראות בחור סביב הגילאים שלי רוכש רכב חדש ובמקום להינות ממנו, הוא רק צריך לתקן את כל הוקמבינות והתקלות שהבעלים (החאפר כנראה)השאיר.

שאפו על הרצון, אבל צריך גם כסף לאחזקה, אם קונים נבלה מוזנחת צריך להשאיר את הנבלה אצל בעליה הקודמים.

פורסם
אין מישהו בפורום הזה שיודע יותר ממני על התקנות. (טוב, לא נגזים, אבל עשיתי שיעורי בית).

פשוט יש מכונים שמקפידים יותר ויש פחות על חלון אחורי מושחר.

מרדכי, אני אישית מסתכל מהצד על השרשור ומבאס אותי לראות בחור סביב הגילאים שלי רוכש רכב חדש ובמקום להינות ממנו, הוא רק צריך לתקן את כל הוקמבינות והתקלות שהבעלים (החאפר כנראה)השאיר.

שאפו על הרצון, אבל צריך גם כסף לאחזקה, אם קונים נבלה מוזנחת צריך להשאיר את הנבלה אצל בעליה הקודמים.

אושריקו לגבי חלון אחורי אין בעיה בעבר בדקתי את הנושא גם עם מכוני בדיקה וגם מול משרד התחבורה הבעיה מתחילה שמשחירים את הקידמיים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם
עדכון זריז:

אחרי שדיברתי עם המקום עצמו הוא אומר שצריך לבדוק אם זה המחשב של הקסנון שנשרף או המנורה עצמה.

הלכתי למוסך הרישמי של מאזדה, הביאו לי מחיר של 6 אלף שקל !! לסדר את הפנסים! רק להחליף מנורה מקורית בגוון לבן!

איזה סיוט עם האור דרך הזה.. לא יודע מה לעשות כבר..

יש כאן הודעה שלי שהפנתי אותך לדיגהלד.

פנה אליו והוא יפנה אותך למי שמומחה בתחום הזה במקום מגוריך.

פורסם (נערך)

עדכון חדש:

על הבוקר אתמול הלכתי לסדר את החלון שנתקע, המנוע שלו היה שבור מבפנים. (מצורפת תמונה)

12986764_10206458147432216_946757913_o.jpg

לאחר מכן, הלכנו לסדר את הפנסים אחרי שהזמנתי ב800 שקל את הנורות (!) רק נורות ב800 שקל, מקורי מהחברה.

התברר שהקונקטור של הפנס שבור.

אז עשו לי עבודה אחרת , פירקו את כל הטמבון, הוציאו את הפנסים ופשוט ניתקו לחלוטין את הקסנון המקורי שבא עם החברה והלבישו על החוטי חשמל שלו טורבו לד.

13016775_10206458147032206_766298065_o.jpg

יצא מדהים. סופסוף יש אור דרך ואור גבוה !

הרכב נראה מדהים ! צפו בתמונות:

12991859_10206458147872227_224647504_o.jpg13000597_10206458146672197_1801456970_o.jpg

עריכה:

מחר נפגש עם מאור מהכנופייה בשביל לתקן את הבעיות האחרונות ברכב.

עריכה נוספת:

ראיתי שיש ריקול על הרכב עצמו בשביל להחליף את המנגנון ניפוח כריות אוויר.

ללכת? לא יעשו לי באלגן ויגידו לי לתקן דברים ועוד? ריקול עולה כסף?

בחיים לא הייתי בריקול ואין לי מושג איך התהליך עצמו.

עריכה אחרונה על ידי KilleRCitY

• תוכן חדש...