Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לי משהו פה לא הגיוני ב2 התמונות האחרונות?...נראה כאילו ההגה בצד שמאל של האוטו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

וואלה עכשיו ראיתי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצילום בוצע ממצלמת אקסטרים בחלק מהתמונות ,כנראה בגלל זה הבלבול

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)
אני יודע מבחורה כלשהי שהמכון מעביר שם רכבים עם חלון אחורי גדול מושחר. לא יודע עד כמה להאמין לאנשים, בעיקר כי זה באמת תלוי במצב רוח של הבוחנים על מה להתנפל ועל מה לא!

תום, המאזדות מזמן מככבות אצל הצעירים או אם תרצה "הערסים".

שתדע יש תקנה שאומרת שאם לרכב יש 2 מראות צד אין בעיה להשחיר את החלון האחורי הגדול (במדבקה, בתנור, במדבקת פרסומת או כל דרך אחרת שקיימת).

ה2 חלונות האחוריים עוברים ואין שום הגבלה עליהם.

ואני עברתי באותו מכון בנתניה טסט עם אחורי מושחר. בהתחלה הכשילו אותי והלכתי לבוחן תנועה שם אמרתי לו שאין שום בעיה חוקית לעבור עם אחורי מושחר כל עוד יש 2 מראות צד והוא באותו הרגע העביר אותי.

עריכה אחרונה על ידי xXxRoVeRxXx
פורסם (נערך)

אז כדי שתסכל מה אומר החוק באתר משרד התחבורה.

שמשה אחורית אסור, 2 חלונות אחוריים מותר.

השחרה של השמשה האחורית בטסט אולי תעבור ואולי לא, שוטרים לא אוכפים את זה.

מה זאת הטענה המוזרה אם יש 2 מראות צד? לאיזה רכב אין מראות צד?

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

שוטרים עצרו אותי כבר ולא אמרו לי על זה משהו בינתיים ועשיתי השחרה הכי חזקה שיש.

יש להם הוראה לא להתייחס לזה.

לגבי טסט -

מה שאבסורד שרכבים חדשים מאוד עם השחרה לא מקורית אלא מדבקה יעברו ב200 אחוז ב99 אחוז מהמכונים.

פורסם
מה זאת הטענה המוזרה אם יש 2 מראות צד? לאיזה רכב אין מראות צד?

יש רכבים ישנים שהייתה רק מראה בצד של הנהג. מראה בצד הנוסע הייתה אופציונלית.

פורסם

ישנים...

לאיזה רכבים בשנים האחרונות אין מראות צד? אם ככה אז לכל רכב מותר להשחיר את השמשה האחורית.

לא כל מה שרואים במראות צד רואים גם בשמשה האחורית, בכל מקרה השחרה לא באמת מבטלת לגמרי את הראות מאחורה.

פורסם

אדם.

עשיתי את החלונות הכי כהים בחלונות נוסעים וחלון אחורי גדול. כך שנסיון יש לי עם ההשחרות הכי חזקות.

בחלונות נוסעים צד, רוב המדבקות שנמכרות הן לא 100 אחוז אטומות אלא 95 אטומות. "5 אחוז" אור חודר.

במילים אחרות:בלילה אתה עדיין רואה ובאור יום רואה מעולה.

מה שאטום זה בד"כ מדבקות סיניות פשוטות מאוד שאתה רואה בד"כ בכפרים, חלון שחור כמו נפט ללא חדירת אור מבחוץ לבפנים!

חלון אחורי 5 אחוז כהות גדול אותו הסיפור, הוא לא אטום 100 אחוז אלא חודר אליו 5 אחוז אור כביכול.

מה שאומר ששוב, באור יום אתה אמור להסתדר טוב מאוד, ביום שמשי זה עדיף על וילון לפעמים.

בלילה הסיפור קצת אחר שכן שם קשה קצת לראות אבל כשאני מסובב את הראש ולא מסתכל דרך המראה אני רואה די טוב.

קצת מוזר הקטע שבמראה לא רואים כלום בכביש חשוך אך שמסתכלים אחורה פיזית כן רואים.

בקיצור, לרוב הרכבים החדשים יש גם מצלמת רוורס וחיישנים.

פורסם
ישנים...

לאיזה רכבים בשנים האחרונות אין מראות צד? אם ככה אז לכל רכב מותר להשחיר את השמשה האחורית.

לא כל מה שרואים במראות צד רואים גם בשמשה האחורית, בכל מקרה השחרה לא באמת מבטלת לגמרי את הראות מאחורה.

ומה בדיוק אתה עושה בטנדר שתא המטען שלו עמוס?? אין לך אפשרות לראות מהמראה המרכזית אבל יש לך 2 מראות צד אז לא חוקי לנסוע ככה?

אם תרצה בפרטי תשלח לי מספר טלפון שלך אני אשמח לשלוח לך מסמך שמאשר את התקנה שאפשר להתקין מדבקה/השחרה על החלון האחורי כל עוד יש 2 מראות צד.

וכמו שאמרת בגלל שלכל הרכבים החדשים יש 2 מראות צד "לכל רכב מותר להשחיר את השמשה האחורית"

פורסם

שורה תחתונה, יש בוחנים שמכשילים (נגיד, עמית מקומפי שנמצא כאן).

לדעתי , לא מוצא שום סיבה להכשיל על דבר כזה.

מוכן לקבל חוק שיגביל אחוזים, זה מילא... אבל לאסור לגמרי זה פשוט לא מובן.

פורסם (נערך)

אין צורך לפתוח את הויכוח הזה גם כאן.

הוא כבר נחרש בשרשור "חוקיות חלונות כהים" בפורום אסתטיקה.

נראה לי שאחד השלבים העדכניים שלו מתחיל ומסתיים כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?497760-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%94%D7%99%D7%9D/page22

ותמציתו שהמשטרה אולי אינה אוכפת את הנושא, אך בוחני הרישוי בהחלט יכולים.

אגב, לא מבין את הצורך בפרטיות ככל שזה נוגע למסמך שמאשר לכאורה חריגה מהחוק.

אלא אם כן אתה חש שמישהו עשוי לנגוד אותו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

• תוכן חדש...