Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי האשכול שפתחתי פה ואחרי המון בדיקות הגעתי להתלבטות בין טויוטה אוריס לבין יונדאי i20.

חשוב לי האמינות של הרכב, צריך דלק שתהיה סבירה לא הכרחי שיהיה ממש חסכוני.

המכוניות שתיהן שנת 2009.

אני יודע שבאוריס בשנת 2009 הגיר הוא רובוטי השאלה עד כמה הוא אמין ועד כמה באמת כדאי להתעסק בכלל עם גיר רובוטי?

שקלתי גם את הפורד פיאסטה(2009-2011) אז מישהו יכול לומר לי בבקשה על סמך ניסיון אישי או ידע איזה מהמכוניות האלה באמת מומלצת לפי הקריטריונים שנתתי ועל סמך חוויה אישית?

תודה !

פורסם

לדעתי לא שווה לך לשבור את הראש על גיר רובוטי כאשר אוריס 2010 באה כבר עם אוטומט רגיל.

ביחס לשתיים האחרות יש לך גם תא מטען גדול יותר.

הI20 והפיאסטה קטנות יותר .

ליונדאי יש גרסאות מאובזרות יותר כמו ה1.6 סופרים או ה1.4 פרימיום.

צריכת הדלק של שלושתן דומה מאוד עם יתרון לI20 עם המנוע 1.6.

פורסם

נכון אבל האוריס 2010 משמעותית יקרה יותר.

התקציב שלי הוא עד 40,000 לא מצאתי אפילו לא אחת בפחות מ 40,000, ללא ספק האוטומט עדיף אבל היא יקרה יותר.

פורסם

הפיאסטה 1.4 מאוד כבדה ועצלה.

אם הבחירה מוגבלת ל-3 האלה בלבד אני הייתי בוחר ב-I20.

אגב בסביבות 40K אתה יכול למצוא גם I30 מודל 2010.

• תוכן חדש...