Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגון שניצל בצ'יפסר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מתקן טיגון צ'יפסים ביתי (צ'יפסר) חשמלי, לטיגון עמוק. האם ניתן לטגן בו שניצלים אמיתיים - לא קפואים - או שפירורי הלחם יתפוררו ויפלו מתחת לרשת הטיגון?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא רק שאפשר, זה יוצא הכי טוב שיכול להיות אם נשים את העניין הבריאותי בצד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ככה עושים בשניצליות, זה מטוגן בשמן עמוק בדיוק כמו צ'יפס. אגב, בניגוד לכל מיני דברים אחרים המטוגנים בשמן עמוק, שניצל דווקא סופח מעט שמן, ויש שיאמרו אפילו פחות שמן בהשוואה לשיטת המחבת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן גם אני שמעתי שבמידה והשמן בטמפ" גבוהה בזמן הכנסת השניצל, טיגון עמוק דווקא גורם לו לספוח פחות שמן מטיגון רגיל.

פורסם

לא רק שאין בעיה להכין שניצלים בצ'יפסר, זה עדיף בהרבה:

1. טמפ' השמן מבוקרת ע"י המכשיר ולכן אתה יכול לשלוט במידת הבלאי של השמן (ר"ע נקודת עשן).

2. החלקיקים שנושרים מהשניצל נופלים לקרקעית, בעוד השניצל עצמו נמצא איפשהו באזור האמצע של הכלי. בניגוד למחבת שבה השניצל בכל מקרה נוגע בתחתית והחלקיקים שנשרו ונשרפו נדבקים לשניצל אם לא מחליפים שמן בין נגלות.

פורסם

אגב, ספיחת שמן, צריך לזכור שאנחנו מטגנים חזה עוף בציפוי, לא ספוג.

הציפוי סופג שמן בזמן הטיגון וגם סופח שמן בין הפירורים, אותו דווקא אפשר לצמצם בעזרת נייר סופג.

השמן שנספג בציפוי תלוי לדעתי אך ורק בסוג הציפוי (פירורים אפויים/מטוגנים/שיבולת שועל/אגוזים) ולא בצורת ההכנה (במקרה של שניצל).

פורסם

אני שורף שניות בודדות מכל צד בשמן לוהט ואז מכניס ל-6 דקות לתנור. הגעתי למסקנה שככה יוצא הכי פריך מבחוץ והכי עסיסי מבפנים.

תיבול טעים לעצלנים זה "פירורית מתובלת" של אסם נדמה לי.

מי שמשקיע מכין לבד [ביסלי, שיבולת שועל, רטבים ומרדינות וזה].

אני הכי אוהב שניצלים קטנים, זה יוצא חלומי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני אופה את השניצל יוצא לא פחות טעים.

גם שיטה, רק תבריש מעליהם מעט שמן לפני התנור. (נותן עסיסיות לחזה עוף/ציפוי)

כמובן שטיגון בשמן עמוק זה הכי נכון מבחינת טיגון אחיד וקריספיות.

שיטת המחבת מתאימה לחזה עוף ממולא עם עצם. למשל חזה עוף ממולא בתרד מטוגן עם שום

ומעט שמנת,פרמזן ואגוזי מלך קלויים. כל זה בציפוי פנקו. כדי לשמור על מרקם ומילוי אחיד?

מטגנים עם מעט שמן זית במחבת על לקבלת צבע אחיד בשני הצדדים -מעבירים לתנור לעוד 6/8 דקות על 180 מעלות. ככה מקבלים נתח עסיסי ולא מפורק. (אפשר להכין מראש ורק להכניס לתנור לפני הסעודה)

פורסם
אני אופה את השניצל יוצא לא פחות טעים.

פחות טעים, בריא זה פחות טעים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מומלץ להוריד את הרשת לשמן ואז בעדינות להניח את השניצל בתוך השמן ולא לשים את השניצל ברשת ולהוריד את הרשת כי השניצל עלול להדבק לרשת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...