Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,אני מאוד אוהב את תחום המכניקה בכלי רכב בעיקר, וידוע לכולנו

שישראל רפובליקת בננות בכל הנוגע לרכישת ידע מקצועי בתחום הרכב(אולי כי אין פה תעשיית רכב),זה לפחות הרושם שנוצר לי ,לא חיפשתי לעומק חוץ מלשכת התעסוקה לפני כמה שנים טובות

בתור אחד שרוצה ללמוד מכונאות רכב בצורה מקצועית,האם יש בארץ הקודש קורס שמכשיר בצורה מקצועית

ואני לא מדבר על הקורסים של משרד העבודה,משהו מקצועי יותר קיים? ,או שהאפשרות היחידה היא לעשות את זה בחו"ל,

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תנסה בקישור הבא:

http://www.atid.org.il/course/viewcourses.asp?DivisionID=16

אגב באותה המכללה, וגם במכללת רופין אפשר ללמוד לתואר הנדסאי רכב במגמת מכונות.

הקישור למכללת רופין:

www.ruppin.ac.il

הנדסת מכונות במגמת רכב בשלב זה - רק בחו"ל (אם כי תוך שנה תהה כנראה מגמה כזאת במכללת יו"ש באריאל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה רוצה אני לומד בקורס במכללה פרטית אבל הכל בסוף מתקשר למשרד העבודה כי הוא נותן את תעודת הסיום.

אם אתה מעוניין בעוד פרטים תכתוב לי הודעה פרטית.

בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

• תוכן חדש...