Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

מצבר אנרגייזר הוא מצבר של חברת ג'ונסון קונטרול אותה יצרנית שמייצרת את מצברי VARTA ואת מצברי STARTUP ו-POWERUP ועוד

ג'ונסון קונטרול מייצרת מעל 150 מיליון מצברים בשנה והיא החברה הגדולה בעולם לייצור מצברים (35% מהשוק העולמי)

מרבית ייצרני הרכב בעולם רוכשים את מצברי גונסון קונטרול לרכבים אותם הם מייצרים .

אם תסתכלו על מדבקת מצבר הרכב המקורי שלכם רוב הסיכויים שתראו שהיצרן הוא ג'ונסון קונטרול.

אנרגייזר הוא אחד המותגים של החברה, היבואנית של המצבר היא כמובן חברת "טלרון" ( חברת בת של חברת לובינסקי) והמותג הזה נמכר רק בחנויות אוטו דיפו.

מדובר במצבר איכותי מאוד !

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

תקופת האחריות נקבעת על ידי מי שמוכר את המצבר ולא על ידי היצרן

אתה צודק ככל שהמצבר איכותי יותר סביר להניח שתקופת האחריות תהיה ארוכה יותר

אבל מצבר איכותי גם עולה יותר

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

מצבר אנרגייזר הוא מצבר של חברת גונסון קונטרול אותה יצרנית שמייצרת את מצברי VARTA ואת מצברי STARTUP ו-POWERUP ועוד

ג'ונסון קונטרול מייצרת מעל 150 מיליון מצברים בשנה והיא החברה הגדולה בעולם לייצור מצברים (35% מהשוק העולמי)

אם תסתכלו על מדבקת מצבר הרכב המקורי שלכם רוב הסיכויים שתראו שהיצרן הוא ג'ונסון קונטרול.

אנרגייזר הוא אחד המותגים של החברה, היבואנית של המצבר היא כמובן חברת "טלרון" ( חברת בת של חברת לובינסקי) והמותג הזה נמכר רק בחנויות אוטו דיפו.

טלרון מייבאת גם את המצברים שציינת והיא גם מייבאת עוד מצברים גם בתחום הרכבים ( אופטימה ,אנרגייזרועוד)וגם בתחומים רבים אחרים

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם
זה ממש לא מותג מדבקה [לפחות לא של טלרון].

היצרן הוא אותו יצרן שמייצר את וורטה, אבל שם המותג אנרג'יזר משווק יותר בארה"ב.

אנרגייזר זה מותג בינלאומי בפני עצמו השייך ליצרנית גונסון קונטרול המייצרת גם את מותג VARTA וגם את המותג הישראלי STARTUP ו-POWEUP

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

לגונסון קונטרול ישנם באירופה 3 מפעלים (גרמניה,צכיה וספרד) כולם באותם סטנדרט ייצור ואותו תהליכי ייצור כל סוג מצבר מיוצר במפעל אחר על מנת שהחברה תוכל לייצר כמות אדירה של מצברים

חברת טלרון מייבאת את כל המצברים מ-3 המפעלים האלו לפי סוג וגודל המצבר אותם אנחנו צריכים

לציין שלחברת גונסון קונטרול ישנם גם מפעלים בדרום אמריקה ובמזרח הרחוק מצברים ממפעלים אלו לא מיובאים לארץ על ידי היבואן

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

ידידי "הנהג הצעיר"

אנרגייזר הינו מותג בינלאומי המיובא על ידי חברת טלרון :) לצערי הוא עדיין לא מותג מדבקה של טלרון בדיוק כמו המותג VARTA

ואם זה לא ברור את המדבקות של המותג מדביק היצרן בסוף תהליך הייצור של המצבר .

מותג מוכר שיש לו "אבא" מבטיח מצבר איכותי שעבר את כל הביקורות הנדרשות לפי כל התקנים לא חסכו שם בחומרי גלם מה שמבטיח למשתמש חיי מצבר ארוכים וטובים מצד שני אני מכיר הרבה מאוד מותגים שמגיעים לארץ לביקור קצר ונעלמים.....

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אכן האחריות אינה מדד לאיכות . היא נקבעת שרירותית על ידי היבואן. אותו מצבר (אפילו אם מותג מדבקה) יכול להימכר באנגליה עם 5 שנות אחריות ובפחות כסף. האם הוא פחות איכותי ? (רמז : ממש לא) .

פורסם
מצבר אנרגייזר הוא מצבר של חברת ג'ונסון קונטרול אותה יצרנית שמייצרת את מצברי VARTA ואת מצברי STARTUP ו-POWERUP ועוד

מדובר במצבר איכותי מאוד !

האם קיים מפרט טכני של המצברים הבאים: STARTUP, POWERUP ?

האם אלה מצברים מסוג עופרת Calcium/Lead או Silver/Calcium ?

האם מצבר STARTUP בעל קיבולת של 60AH הינו בעל כושר התנעה וטכנולוגית ייצור דומה בדיוק למצבר VARTA בעל אותה קיבולת ורק המדבקה שונה ?

תודה,

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ראיתי בשום מקום על מצבר מקורי 'תוצרת' וורטא שהגיע עם גולף דור 4 או 5 וגם 5 אזכור שהמצבר מיוצר על-ידי ג'ונסון קונטרול.

מצורפות תמונות.

Battery Front-1.jpg

Battery Side-2.jpg

Battery Top-4.jpg

Picture 024.jpg

פורסם

קרא בויקיפדיה, זה תאגיד-על. כמה השפעה יש לתאגיד על ורטה או על כל אחד מהמותגים שלו? אין לדעת.

אני יכול להעיד שלי יש ניסיון חיובי עם מצברי VARTA עד עתה, מה שאני לא יכול להעיד על מצברי שנפ או וולטה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
קרא בויקיפדיה, זה תאגיד-על. כמה השפעה יש לתאגיד על ורטה או על כל אחד מהמותגים שלו? אין לדעת.

אני יכול להעיד שלי יש ניסיון חיובי עם מצברי VARTA עד עתה, מה שאני לא יכול להעיד על מצברי שנפ או וולטה.

איזה בעיה יש אם מצברי שנפ או וולטה?

אישית אף פעם לא הייתי "משקיע" במצבר אלה מחפש משהוא זול, כי מצברים זה עניין של מזל.

פורסם

שלום לאנטון

מה שאני אומר שמצבר רגיל עולה 400 שח ל60 אמפר 12 ח אחריות. מצבר אנרגייזר 60 אמפר 15 ח אחריות עולה 470 שח.

ושאלתי באיזה מדינה ומפעל מיוצרים מצברי ורטה?? - מחכה לתשובה ....

פורסם
איזה בעיה יש אם מצברי שנפ או וולטה?

אישית אף פעם לא הייתי "משקיע" במצבר אלה מחפש משהוא זול, כי מצברים זה עניין של מזל.

מסכים ב 100%.

ויחד עם זאת, שני מצברי שנפ ומצבר וולטא אחד שהיו בבעלותי מתו בטרם עת. Startup לעומתם לא רק שהיה המצבר הכי זול הוא גם שרד 4 שנים בדיוק והוחלף עוד לפני שמת סופית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איזה בעיה יש אם מצברי שנפ או וולטה? - סליחה על הביטוי אבל אלא חרא של מצברים. ראיתי כמה מקרים של מצברים אשר נסדקו ונזלו בתא המנוע ורובם גם גורמים להצטברות אבקה ויוצרים קורוזיה על נעלי הכבל של המצבר.

מצבר איכותי לא נמדד רק על סמך אורך החיים שלו אלא יש עוד המון פרמטרים אשר מגדירים מצבר טוב לעומת אחד שהוא פחות טוב.

ברור, גם ייצרני הרכב קונים מצברים מייצרן המצברים על סמך המזל ולא על סמך מפרט דרישות ברור וחד משמעי.

בפעם הבאה שאני אקנה מצבר אני אנסה את המשחק עץ או פאלי.

• תוכן חדש...