Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו (משפחה בת 3 נפשות כרגע) צריכים לצמצם בהוצאות והתחלנו להשתמש רק בתחבורה ציבורית ביומיום. כתוצאה מכך האוטו זז בערך פעם בשבוע או פחות. עם זאת, כל עוד לא נמכור את האוטו החיסכון די מוגבל.

אז אופציה א' היא למכור את האוטו (סקודה רומסטר 200)

אבל - רציתי לברר אם יש אולי אופציה פחות דרסטית, היינו, למכור את האוטו ולקנות במקומו אוטו זול שלא אצטרך לשלם עליו ביטוח משלים. האוטו ישמש לדברים שהתחבורה הציבורית לא נוחה להם, למשל: טיולים ונסיעות מסוימות מחוץ לעיר, קניות וסחיבות אולי, אופציה נוחה ליום גשום וכו'.

אני יודע שאוטו זול מיועד דווקא לנסיעות קצרות יומיומיות בתוך העיר אבל אולי בכל זאת יש למישהו כאן עצה למשהו מתאים שלא יכלה את כספי במוסך. יש העדפה להאצ'בק אבל אני יודע ש- beggers can't be choosers.

תודה

עריכה אחרונה על ידי epinsky
פורסם

יש לך תקלה בהקלדה - לא ברור מאיזה שנה הרומסטר.

אני מסופק אם החלפה כפי שאתה מתכנן מוצלחת. יש לכך כמה סיבות:

1. אמינות - אתה קומה חתוך בשק, ולא סתם חתול - אלא אחס זקן, שאינך יודע מה מחלותיו. כיום יש לך רכב שאה יכול לסמוך עליו, וגם יודע מה מגבלותיו. רכב ישן לול להפתיע, בדרך כלל בזמן הפחות מוצלח.

2. בהמשך לנושא האמינות - עלויות תיקונים. הטיפולים במוסך יעלו כסף, הנסיעות למוסך וחזרה יעלו כסף (ואם המוסך לא נגיש בתח"צ או שזמנך לא בידך - מדובר בעלות מוניות), וזמן העבודה שתפסיד יעלה כסף. במהלך הזמן זה מתקזז עם חלק נכבד מההפרש במחיר בין המכוניות.

3. בטיחות - ככל שרכב יותר מודרני הוא עומד בתקני בטיחות יותר גבוהים. חשוב מאד לכל אחד ובודאי למשפחה עם תינוק.

4. אבזור ונוחות - אולי פחות חשוב, אבל דווקא בנסיעות ארוכות חשוב רכב נוח ככל האפשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שפיגו 307 יכולה להיות אופציה אך זה סיכון מחושב.

אפשר ליפול על רכב נהדר שישרת אותך נאמנה לכל צרכיך ואפשר גם ליפול בבור ללא תחתית

אז לגבי אמינות כמובן שאין רכב מושלם בסכום הזה אך בהחלט אפשר למצוא רכב ראוי. לא כל התקלות והבלאי ברכב כזה צריכות תיקון ואפשר לעשות סינון מה כן חשוב לסדר.

לגבי בטיחות ואבזור, מדובר במכונית צרפתית ככה שיש את שניהם בשפע, תלוי ברמת הגימור כמובן

• תוכן חדש...