Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי שכל שלושה שבועות הסמארטפון נופל ומגן הזכוכית שעולה 50 שקל נסדק. הציעו לי באחת החנויות לרכוש נוזל שמורחים על מסכים (לא רק סמארטפונים, גם טבלטים, מסכי מצלמות, מסכי מחשב וכו'). לטענת המוכר הנוזל, פטנט גרמני ולא רואים כלום לאחר כמה שעות שהוא מתייבש. מישהו שמע על זה? זה לטענתו חזק יותר ומשתלם יותר ממגני זכוכית "מסורתיים".

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

קניתי את זה ושמתי על שני טאבלטים. זה לא הפריע למסך להתפוצץ בלחיצה קלה. עם זכוכית לא בטוח שזה היה קורה.

פורסם

רעיון חדשני: אם אתה כזה סכנה קיומית לטלפון שלך, קנה מגן מפלסטיק.

אז יהיו לך קצת השתקפויות, נו, לא נורא - כל הקטע במגנים הוא גמישות, ע״ע פגושים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ראיתי אתמול במקרה סרטון של המוצר הנ''ל בפייסבוק, סרטון ישראלי דווקא, זה נראה די מוזר ולא אמין, הוא מוציא מגבון לח שכביכול ספוג בחומר המדובר, מורח על כמה צגים ומתחיל לנסות לחרוט עם מספרים ומפתחות על הצגים ללא הצלחה, לאחר מכן מבצע זאת שוב על מסך אשר לא צופה בחומר והוא נשרט.

נשמע שפתרון בדמות מגן מסך וקייס טוב יכולים לעזור או שתרכוש את החדש של מוטורלה נדמה לי שעמד במבחני ריסוק קיצוניים.

פורסם

תקנה מגן זכוכית איכותי, יש רק בחו"ל.

עלה לי איזה 100 ש"ח ליחידה

תרשום BEST SCREEN PROTECTORS FOR XX כש XX= דגם המכשיר שלך, ותראה אם יש איזה כתבה ומה מומלץ.

מהרבה נפילות על אבנים,למסך לא קורה כלום,למגן פעם בכמה נפילות נהיה איזה סדק לא מורגש בכלל, אני בטוח שאם הייתי שם אחד זול הוא היה מתנפץ או שהמסך היה נשבר.

Miata ND2

פורסם
נמאס לי שכל שלושה שבועות הסמארטפון נופל ומגן הזכוכית שעולה 50 שקל נסדק. הציעו לי באחת החנויות לרכוש נוזל שמורחים על מסכים (לא רק סמארטפונים, גם טבלטים, מסכי מצלמות, מסכי מחשב וכו'). לטענת המוכר הנוזל, פטנט גרמני ולא רואים כלום לאחר כמה שעות שהוא מתייבש. מישהו שמע על זה? זה לטענתו חזק יותר ומשתלם יותר ממגני זכוכית "מסורתיים".

לאיזה מכשיר מדובר ידידי?

פורסם

עזוב אותך ננו שמנו, תזמין מגני זכוכית מכאן:http://mdyo.co.il/a.aspx?a=מגן-זכוכית-לפלאפון

מניח שבחמישים שקל תוכל להזמין מלאי למספיק זמן, וזה משלוח בארץ, ולא לחכות חודש למשלוח

מסין. למרות שעם דואר ישראל הכל יכול להיות ;-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש G3 עם מגן מסך מזכוכית של נילקין- כבר יותר משנה על הטלפון. קיבל כבר לפחות כמה מכות טובות ועדיין במצב מצויין.

משתמש בכיסוי השקוף הפשוט ביותר והמגן הנ"ל, עד עכשיו בסדר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הנוזל הזה הוא גימיק ולא יותר מזה.

חפש מדבקה של NANO SKIN או של ליקוויפל (בפלאפון מוכרים את הנאנו סקין)

נתחיל מזה שזכוכית נשברת כל הזמן ונמאס להחליף.

הננו סקין והליקוויפל זה שכבות סיליקון גמיש שסופגות את המכה ופורסות אותו על פני הכל המדבקה, אני עם הנאנו סקין כבר חצי שנה וזה נראה כאילו אתמול שמתי אותה. והפלאפון עבר בערך 30 ימי מיל' ועוד הרבה על הדרך.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

++ לנילקין. שנתיים על המוטו G כולל אי אילו נסיעות לחו"ל, נפילות וכמה שבועות אצל החייל. כרגע במגירה. מכל מקום, אין שריטה.

קנה באמפר טוב (או קייס עבה) עם שוליים קדמיים שבולטים 1-2 מ"מ מעל המסך. לא אלגנטי אבל יעיל.

אופציה נוספת היא קייס "ארנק" שמכסה את המסך מלפנים. אשתי לא מוכנה לוותר על נרתיק מסוג זה. הבעיה - לא מתאים לתושבת טלפון ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהיום הראשון שהיה לי איפון 3 (2010) ועד היום, מעולם לא שמתי שום מגן, לא לזכוכית ולא לגוף המכשיר ומעולם לא נשבר לי אף מכשיר.

לא רואה טעם בלקנות מכשיר סקסי ולמגן אותו עם שק שינה.

אציין שאני איש שטח שלא יושב רוב היום במשרד ונמצא באתרי בניה וכו'

פשוט צריך לשמור על המכשיר, לא להיות קלאמזי (וזה טוב להרבה תחומים בחיים ולא רק להחזקת מכשיר טלפון), לא לשים את הטלפון עם מפתחות באותו הכיס ולא לזרוק אותו על השיש איך שנכנסים הביתה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...