Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי מאזדה 6 פרמיום פלוס 2014, רכב מדהים.

היא ברשותי כבר תקופה טובה ולכן התחלתי לפזול לכיוון הרכב הבא שלי ולחפש את האחת, הבאה.

נתקלתי בדגם של ניסאן, מקסימה.

לאחר התאהבות ובירור קטן, הופתעתי לגלות שהמקסימה החדשה עוד לא שווקה בארץ.

אף פעם לא פזלתי לכיוון ניסאן, כנראה שתמיד יש פעם ראשונה.

אני כבר מציין כי התקשרתי לסוכנות ניסאן אך כנראה שלאף אחד לא היה שם זמן להתפנות בשבילי.

גם לשאול אותם בפייסבוק זה די אבוד, הם יבקשו את מספר הפלאפון שלי ומשם אותו סיפור.

יש סיכוי שמישהו שמע או ראה משהו על תאריך שיווקה של מקסימה החדשה בארץ?

אשמח לקבלת כל מידע כלשהוא, אולי מישהו כאן יודע משהו בנוגע לנושא הזה.

פורסם

מתעכבת כמו המוראנו החדש ועוד שלל דגמי ניסאן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כאשר מדובר בקרסו, אף פעם אי אפשר לדעת האם הדגם ישווק בכלל או מתי. הקרוסאובר החדש של רנו כבר מזמן עבר תקינה, אך הוא עדיין לא משווק וכך גם הטידה של ניסאן שמישהו בקרסו החליט לא לשווק אותה, בשלב זה לפחות.

פורסם

כרגיל, בעיית דגמים חדשים שלא מגיעים אצל קרסו, אלא שהפעם, ניתן לראות בסטטיסטיקה לרישוי שהרכב הגיע לארץ ובאתר רשום "בקרוב"

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

בקשר לרנו כאילו ג'יפ החדש(לא זוכר את השם כי הוא גם מסובך) הבנתי כבר שעושים רשימת מוזמנים להשקה... כניראה זה יקרה בזמן הקרוב אך זו דעתי בלבד..

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...