Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני לא רואה שום צורך במכשיר חימום כזה ובמיוחד כשמדובר בגז.

ראשית - 300 ימים בשנה השמש זורחת כאן, ב 60 הנותרים זה לא אסון לתזמן מראש את החימום. יש פתרונות קלים של תיזמון מהסלולארי וקביעת זמני חימום מראש.

שנית יש הרבה כשלים בשוק הגז, חברות הגז מהוות קרטל והשימוש בגז הפך להיות יקר יותר מחשמל, החברות האלה מתמחות בהעלאת התעריפים בשיטת הסלאמי. וטכנאים שמגיעים ודורשים להזיז את הברז הלוך ושוב ולוקחים 300 שקל על כל הזזה.

שלישית - מכשירי החימום בגז נוראיים לדעתי - מקור לשריפות ואסונות אחרים כגון חנק מחד תחמוצת הפחמן או חנק מגז במקרה של דליפה או סתם פיצוץ במקרה של דליפה. אני עצמי עברתי זוועות עם מכשיר כזה עד שבעל הדירה החליף אותו למכשיר חשמלי וזה רק לאחר שכל הבית נשרף בגלל המכשיר חימום בגז.

אני לא מתקרב למכשירים האלה, לא רואה שום סיבה אמיתית.

מבלי לפגוע, גיבוב שטויות וזה בסדר, כי זאת הדעה שלך, לא ראית, לא חווית דברים אחרים בחייך ולכן אתה כותב את זה, שזה שוב פעם, בסדר גמור מנקודת המבט הצרה שלך.

1. בניינים גבוהים מגיעים היום ללא דודי שמש מפאת חוסר המקום בגג

2. כאשר יש לך מספר נפשות גדול בבית, תזמון חימום המים? נו באמת... לקום בבוקר לתזמן או לרכוש טיימר, מי אמר שאתה מתעורר כל בוקר באותה השעה או חוזר הביתה באוהת השעה לתזמן חימום דוד של 150 ליטרים למשל. לאחר מכן גם ככה האחרים צריכים לחמם או לתזמן שוב פעם?

3. 300 ימים של שמש? יש לך סטטיסטיקה? מכיוון שיש לנו כמה חודשים טובים של חורף וטמפ' קרה ואין שום שמש לחימום, אולי אני ואתה גרים במקומות שונים בארץ, אבל בתור אשדודי, איזה 300 ימי שמש, גם אם יש שמש בחוץ 15 מעלות, נו באמת.

4. הנוחות, שיפור באיכות החיים שעולה בפי כמה עם מכשיר שכזה, כשאתה קם בכל רגע בכל שעה גם בברז המטבח וכו' או לידיים, או בערב או בלילה, יש לך מים חמים 24/7, אי אפשר לתאר את זה מכיוון שאתה לא חווית ולא תחווה חוויה שכזאת, אז על טעם ועל ריח אין מה להתווכח = אתה שייך לאותם האנשים שמשתמשים במים חמים רק כשיש אותם, כשאין סובלים, לא אנחנו, לא משתמשי הגז. משלמים עוד 50 שקלים בחודש ויש לנו 24/7.

5. בטיחות? המכשיר הזה מבית אמישראגז או כל חברת גז כזאת או אחרת, עובר את כל הבדיקות, כל האישורים, מתקין מומסך עם תעודות ואחריות ואף חברת גז לא עושה צחוק ממכשיר כזה.

זה כמו כריים על גז לכל דבר, למה מהן אתה לא פוחד ומזה כן? בכריים יש לך 5 להבות וכאן בסהכ להבה אחת ;).

בנוסף, המכשירים האלו דיגיטליים עם מנגנונים שונים.

כמו בכל מכשיר, אחד ל 1000 יכול להיות תקול, שוב.. בבית יש לך עכשיו עשרות מכשירים סיניים שעלולים בכל רגע לשרוף לך את הבית.

אני בטוח שאין לך מטעני ANKER בבית או סוללות ניידות מחברות מותג על או מוצרים סופר איכותיים, גם אתה מסכן את בני המשפחה כשאתה רוכש סיני זול.

אני רק רוצה לספר לך שיש לך בבית כל כך הרבה נורות, מכשירים חשמליים ומטענים סיניים שעלולים בכל רגע להתפוצץ ולשרוף לך את כל הבית ואתה אפילו לא מודע לזה, אבל לכתוב את זה על מכשיר גז כזה או אחר זה קל... כשיש לך ביחד סמארטפון שבכל לילה הסוללה שלו יכולה לגמור לך ולבני המשפחה את החיים.

לקחת את זה רחוק מדי.

6. שום חשבון חודשי, כפי שאמרתי, משלמים בערך כ 280-330 שקלים לחודשיים גז = 150-170 שקלים לחודש.

אז בשביל לחסוך עוד 100 שקלים ולחמם דודי מים שלמים או להשתמש באטמור אתה חושב שתחסוך יותר? ממש לא = בתקופת החורף בלבד.

7. שוב פעם, בניינים רבי קומות אין להם ולא יהיה להם דודי שמש, לכן, רוצים או לא זה מה שיש. או המבוססים שרוצים מים חמים גם כשיש דוד שמש.

חבר'ה, על הטעם ועל הריח אין מה להתווכח... זה מכשיר משפר איכות חיים מספר 1 שאפשר להכניס לבית, מי שמתנסה בזה, לא חוזר לשום דבר אחר לעולם.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

חבר'ה, על הטעם ועל הריח אין מה להתווכח... זה מכשיר משפר איכות חיים מספר 1 שאפשר להכניס לבית, מי שמתנסה בזה, לא חוזר לשום דבר אחר לעולם.

ההודעה הזו נראית קצת כמו פרסומת, זה נראה שכל מה שאתה עושה כל היום זה לצאת ולהכנס למקלחת ....

קח את המים בפרופורציה.

קודם כל בטיחות :

1 .אני רוצה להזכיר לך שכבר התנסיתי בשריפה שנגרמה ממכשיר כזה שהותקן לפי כל התקנות ועבר את כל האישורים, ואחרי הכל הצליח לשרוף את הבית.

2. יש סכנה של חנק בגלל שריפה לא מלאה, אם המכשיר מותקן בתוך הבית.

3. יש סכנה של דליפת גז, כל צינור וחיבור וברז בתוך הבית מגדילים את הסכנה הזו.

4. היו מספר מקרי מוות ומקרים של כמעט מוות

5. יש בעיות נוספות במכשירי חימום בגז ואז לא בטוח עד כמה השירות של חברת הגז יעזור לכם. כמו למשל בעיות שנגרמות בגלל לחץ מים במכשירים האלה כמו בהודעה הזו למשל :

"שלום לכולם,

רכשנו השבוע מחמם מים שעובד על צריכת גז.

שמענו על המכשיר הרבה דברים טובים מחברים.

אממה, שמנו לב שלאחר ההתקנה, במהלך השימוש במקלחת עוצמת הזרם של המים החמים ירדה פלאים, בניגוד לללפני כן, כאשר הדלקנו את הדוד.

אין לנו חסכנים בברזים.

אנו גרים למעלה מעשר שנים בבית ומעולם לפני התקנת המכשיר לא הייתה לנו בעיה של זרם במים החמים בלבד.

(יודגש, כי בעת פתיחת הברז יש עוצמה חזקה של זרם, אך כמה שניות לאחר מכן כשהמים מתחממים ע"י המכשיר, עוצמת הזרם יורדת ברמה שבכלל לא נחמד להתקלח)

התקשרנו לשירות של הגז.

הם טוענים שזה לא קשור למכשיר ושזו בעיית אינסטלציה.

כאשר השבנו להם שהבעיה החלה ביום בו התקינו לנו את המחמם, לא קיבלנו תשובה ואמרו שישלחו טכנאי למרות שזו לא בעיה במכשיר.

הבעיה הזו מוכרת פה למישהו?

למה זה קרה? מה עושים?

אנחנו שוקלים לבטל את העסקה, למרות שנורא בא לנו שזה יסתדר בדרך אחרת.

אשמח לכל בדל של מידע.

תודה מראש."

למי שגר במגדלים יש מחממים מהירים על חשמל,

פורסם
יש מכשירים דומים תלת פאזיים שאמורים לתת את אותה הנוחות.

תן לי משהו על סמך ניסיונך, אני אבדוק ברצינות את האופציה.

פורסם

בבעלותי המכשיר התלת פאזי של אטמור.

אצלי הוא מחובר רק למקלחת אחת.

המכשיר נותן פתרון מצויין למקלחות למרות שלוקח לו יותר מידיי זמן לחמם את המים מרגע ההדלקה הראשונית.

יש לך איזה 15 שניות של מים קפואים עד שהם מתחממים.

למרות שלקחתי את המכשיר הכי חזק והכי מתוחכם אני מרגיש שהוא לא מספיק חזק.

בתור תגבור לדוד הוא מצויין, בתור מכשיר עצמאי- קצת פחות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כשאני יוצא לרחוב לכביש או לרכב שלי, גם זאת סכנת חיים יומיומית, בוא נקח הכל בפרופורציה.

בטיחות זה חשוב, כפי שאמרתי, תמיד יכולות להיות תקלות.

המכשירים האלו מותקנים במרפסות השירות עם צנרת החוצה מחוץ לבניים או שרוול בהתאם, לא מתקינים מתקני גם מסוגים מסויימים בתוך הבתים, בגלל שמן הסתם יש להבה.

שוב, לא פרסומת ולא נעליים, על איכות החיים אי אפשר להתווכח.

• תוכן חדש...