Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה הקאטץ?

אני משלם 23.9 שקל למ"ק.

זה הרבה?

החשבון גז מסתכם ב80 שקל ממוצע לחודשיים.

כמה צורך המכשיר הזה לדוגמא לשעה של מקלחת רצופה?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

קצת סדר והפגת לחץ היפוכונדרי כאן.

1. מכשיר חימום מים בגז הוא מכשיר מדהים = המכשיר הזה מעלה את איכות ורמת החיים והמקלחות בבית, חד וחלק.

קם בבוקר קר, קם בקיץ או בכל יום ובכל שעה, נכנס למקלחת פותח את הברז ויש מים רותחים בהתאם לטמפ' שנבחרה, פשוט מדהים וחוסך זמן.

2. למשפחה של 5 נפשות , כולל בישולים לא מעטים תשלום הגז עומד על כ 290-330 שקלים לחודש תלוי בכמות המקלחות, חורף או קיץ ולעיתים אף פחות מ 290 שקלים, לזכור, כולל בישולים ול 5 נפשות.

מדובר על מכשיר של אמישראגז דיגיטלי.

3. תשלום של 23.9 למ"ק הינו תשלום גבוה יחסית, בבניינים רבים קומות עם צובר גז מרכזי, ניתן להפחית את המחירים לעד כ 15 שקלים למ"ק, בתנאי, שאתה חוצה כמות מסויימת.

אצלנו בבניין, למשל, אתה משלם בערך כ 21-23 שקלים למ"ק עד 5 מ"ק, מעבר ל 5 זה יורד ל 18-19 ומעבר ל 10 עד 15 זה יורד עוד קצת ואם אתה חוצה 15 מ"ק זה מגיע לעד כ 15-16 שקלים למ"ק.

4. המכשיר קיים אצלנו כ 3.5 שנים, ללא תקלות ועובד ללא דופי. דיגיטלי, ניתן לכוון את הטמפ' עד לכ 65 מעלות. בחורף לרוב יהיה על 42 ובקיץ לרוב 38.

5. המכשיר נותן חימום מקסימלי עד להגעתו לטמפ' היעד, לאחר מכן, תלוי כמות המים הזורמים בו, צריכת הגז משתנה = המים התחממו ל 42 מעלות? העבר את הברז למים קרירים יותר או הפחת את הלחץ וזה יחסוך עוד יותר.

6. אנחנו קיבלנו אותו מהקבלן שכן, בבניין רב קומות גדול מאוד, אין דודי שמש וכו', אבל אני מניח ששקל ליום = כ 30 שקלים בממוצע בחודש עלות השכרת המכשיר וכו'.

7. ישנם סרטונים ברשת בעברית לגבי צריכת המכשיר לשעה, כמו כן זה מצויין על גבי המכשיר, אבל בק"ג במקסימום הספק, מבאס.

8. נא לקחת בחשבון כי צריכת המים תעלה פלאים שכן, בחורף קשה לצאת מהמקלחת, בקיץ גם כן, תמיד יש מים חמים ואפקט האשליה והזמן נעלמים במקלחת... לכן צריכת המים תעלה בעוד כמה עשרות שקלים תלוי כמה אנשים נמצאים בבית או במשטר המים.

שוב, איכות החיים עולה פלאים ופחות עצבים. חד וחלק.

פורסם

איזה הפגת לחצים? בא הבחור ואמר שמנסים למכור לו מים חמים למקלחת בשקל ליום, כאשר ברור לחלוטין שזה פרסום לא קשור לכלום.

פורסם

מדברים רק על המכשיר, אני משלם 17 שקל למ''ק ובקרוב הבניין יעבור לספק אחר שהוריד את המחיר ל 9 ש''ח למ''ק

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חימום על גז זה נחמד, אבל יותר יקר מחימום על חשמל.

תוסיף לחשבון הגז שלך עוד 60 שח לחודשיים עבור המתקן (לכמה שנים?), דמי התקנה (משהו כמו 500שח) ועוד כמה מאות שקלים עבור השימוש.

פורסם
כמה אפשר לחסוך בחשמל מול הגז?

בקיץ אני לא מפעיל בכלל את הדוד .בגז אני יהיה חייב להדליק?

תלוי אם מחמם הגז מחובר אחרי הדוד או במקומו. אם מחובר אחריו, הוא יצטרך לחמם הרבה פחות, אם בכלל, ואז אפשר להיהנות מכל העולמות.

גם מאנרגיית השמש החינמית, גם מחימום זול יותר בחשמל (תלוי בתעריפים שלך) כשאתה מתכנן מראש, וגם מזמינות תמידית של מים חמים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא יודע מאיפה הבאתם את העלויות של 300שח.

במשך 3 שנים לא זכור לי שיצא לי חשבון גז מעל 170 שח.

כולל כיריים 5 להבות, 5 נפשות מתקלחות, כל יום תבשיל צהריים ותבשיל ערב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הפגת הלחצים מכיוון, שמכשיר כזה עולה בין 2 ל 3 אלף שקל, זה למה.

ברור שהרוב לא רוכשים אותו במחיר מלא אלה מקבלים מהקבלן, סבסוד או פרסומות כאלו ואחרות או מבצעים.

לגבי המחיר של ה 300 שקלים, 5 נפשות בבית, 3 חדרי שרותים ומקלחות, כולל בישולים על בסיס יומי ויש לך בין 280-330 שקלים תלוי.

מה הפלא?

כפי שאמרתי, יש לנו צריכה של למעלה מה 15 מ"ק גז בחודש והעלות למ"ק כאשר חוצים את ה 15 היא כ 15-16 שקלים, תעשה את החשבון.

יותר קל, כמה אתה משלם למ"ק גז? תעשה הכפלה בכמה שאתה מקבל בחשבון, שום דבר מיוחד.

תראה, קל לקבל 170, כשמתקלחים פעם אחת ביום ;), זה לא הוגן.

פורסם

אני לא רואה שום צורך במכשיר חימום כזה ובמיוחד כשמדובר בגז.

ראשית - 300 ימים בשנה השמש זורחת כאן, ב 60 הנותרים זה לא אסון לתזמן מראש את החימום. יש פתרונות קלים של תיזמון מהסלולארי וקביעת זמני חימום מראש.

שנית יש הרבה כשלים בשוק הגז, חברות הגז מהוות קרטל והשימוש בגז הפך להיות יקר יותר מחשמל, החברות האלה מתמחות בהעלאת התעריפים בשיטת הסלאמי. וטכנאים שמגיעים ודורשים להזיז את הברז הלוך ושוב ולוקחים 300 שקל על כל הזזה.

שלישית - מכשירי החימום בגז נוראיים לדעתי - מקור לשריפות ואסונות אחרים כגון חנק מחד תחמוצת הפחמן או חנק מגז במקרה של דליפה או סתם פיצוץ במקרה של דליפה. אני עצמי עברתי זוועות עם מכשיר כזה עד שבעל הדירה החליף אותו למכשיר חשמלי וזה רק לאחר שכל הבית נשרף בגלל המכשיר חימום בגז.

אני לא מתקרב למכשירים האלה, לא רואה שום סיבה אמיתית.

פורסם
אני לא רואה שום צורך במכשיר חימום כזה ובמיוחד כשמדובר בגז.

ראשית - 300 ימים בשנה השמש זורחת כאן, ב 60 הנותרים זה לא אסון לתזמן מראש את החימום. יש פתרונות קלים של תיזמון מהסלולארי וקביעת זמני חימום מראש.

שנית יש הרבה כשלים בשוק הגז, חברות הגז מהוות קרטל והשימוש בגז הפך להיות יקר יותר מחשמל, החברות האלה מתמחות בהעלאת התעריפים בשיטת הסלאמי. וטכנאים שמגיעים ודורשים להזיז את הברז הלוך ושוב ולוקחים 300 שקל על כל הזזה.

שלישית - מכשירי החימום בגז נוראיים לדעתי - מקור לשריפות ואסונות אחרים כגון חנק מחד תחמוצת הפחמן או חנק מגז במקרה של דליפה או סתם פיצוץ במקרה של דליפה. אני עצמי עברתי זוועות עם מכשיר כזה עד שבעל הדירה החליף אותו למכשיר חשמלי וזה רק לאחר שכל הבית נשרף בגלל המכשיר חימום בגז.

אני לא מתקרב למכשירים האלה, לא רואה שום סיבה אמיתית.

1. השמש לא רלוונטית לבניינים גבוהים בני 9 קומות ומעלה, לא מתקינים דודי שמש וחבל

2. הזזת ברז עלתה לי 120 שקל, אבל זאת לא הנקודה, איזה בחירה יש למי שאין דוד שמש? גז או חשמל, זה נבלה וזה טרפה

3. אין לי מושג על איזה סכנת שריפה אתה מדבר, המכשיר מחובר לצנרת הגז בבית, מבחינתי זאת סכנה בדיוק כמו מנגל גז במרפסת או כיריים במטבח.

4. הנוחות במים חמים always on שווה מבחינתי את ה50-70 שקל שיכולתי לחסוך כל חודשיים אם הייתי מחמם בחשמל, להוסיף לזה עלות של מתקן חכם בכמה מאות שקלים ואת הסיכון שהמים החמים לא יספיקו ל4 נפשות כי נגמרו החמים ועכשיו צריך לחמם שוב... פשוט לא שווה לי

משלם 17שח למ"ק

חשבון דו חודשי ל4 נפשות כולל בישולים קצרים מידי יום כ 220-270 שקל

• תוכן חדש...