Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה indesit iwc 7105 - לא מומלצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים קניתי את מכונת הכביסה indesit iwc 7105. המכונה הופעלה פעם בשבוע בדרך כלל, לעיתים נדירות פעמיים בשבוע (לא הספיקה אפילו לצבור קצת אבנית).

לפני כשבוע ראיתי שהיא התחילה לרקוד בזמן סחיטה. מקריאה באינטרנט הבנתי שזה בעיית קפיצים/ בולמים.

שווה תיקון ?

אולי זה מקרה פרטני שלי ושאר המכונות מחזיקות יותר מעמד אבל אני לא ממליץ על המכונה גם בגלל שהיא די רועשת בזמן סחיטה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

המכונה תוצרת איטליה, והדגם הוא בסיסי למדי (וגם זול, בהתאם). אם זו התקלה היחידה שקרתה לך במשך שנתיים, מצבך לא כ"כ רע.

בולמי זעזועים גמורים גורמים לרעידות. שנתיים זה באמת זמן קצר לתקלת בולמים, אבל זה יכול להגרם מעומס יתר.

בכל מקרה, בולמ"ז עולים עשרות שקלים, וכדאי להחליפם בהקדם, לפני שיגרמו נזקים נוספים.

http://www.dubin.co.il/items~154~8832.htm

:turn-l:
פורסם

נפילה...:roll:

תראו את הנפילה הזו (מכונת כביסה של כ- 4 שנים. היו שנתיים אחריות. פאק שלי שלא זכרתי לממש אותה בזמן. מכסה בארץ - רצו סכום אסטרונומי עם זמן הגעה אסטרונומי - למה אין בארץ... פרקתי ניקיתי מרחתי ממירי חלודה ומה לא - לא עזר. בחו"ל לא מצאתי. מחכה כבר שתתפגר אבל היא לא).

20160316_054410_resized.jpg

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להורים שלי יש דגם שכנראה ישן יותר, IWC6083, עובדת טוב כבר 3 שנים בערך.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מנסיון של ההורים שלי, אין שום סיבה לקנות מכונת כביסה שעולה יותר מאלפיים ש"ח (כל הMIELE , BOSCH ושאר המותגים) , היה לי Bosch שהחזיקה 5 שנים עד ש"נשרף הכרטיס" לדעת הטכנאי , תיקנו (בכל זאת בוש , אמורה לעבוד 10 שנים כמו שכולם מספרים), לא עזר, אחרי חודשיים הפסיקה לעבוד.

נקנתה BEKO שעובדת כבר 6+ שנים אצלי (כשעזבתי לשכירות לקחתי מההורים והם התפנקו באחת חדשה) הBEKO דורשת טיפול מדי פעם אבל יאמר לזכותם החלקים נורא זולים והמכונה מאוד פשוטה , החלפתי עצמאית משאבה (200 ש"ח) ופחמים (100 ש"ח).

היום להורים יש LG , מאוד מרוצים כבר 3 שנים.

הבעיה במכונות הגרמניות שהחלקים נורא יקרים

פורסם

אני עם האינדסיט השלישית וההורים שלי עם השנייה וכולן עבדו ועובדות יפה מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המכונה הפסיקה למשוך את מרכך הכביסה. הוצאתי את המגש שבו ממלאים את החומרים והוא אינו סתום.

לא שוקל אפילו בצחוק לקנות עוד מכונת כביסה עם השם שלהם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מנסיון אישי, התיקונים במילה יקרים עד פי שלוש וגם לא כולם מוכנים לתקן אותם. ביידיש קוראים לזה זדעראס.

הבוש הנוכחית שלי כבר יותר מ4 שנים ממשיכה לתת בראש כמעט כל יום בלי שום תקלה טפו טפו טפו טאצ' ווד חמסה חמסה שום בצל

פורסם

שמעתי את סיפורי הגבורה על מילה מחברים של ההורים שקנו את המכונות בתחילת שנות ה90 והמכונות אכן עבדו כ 20 שנה, הייתי רוצה לדעת אם מישהו קנה מכונת מילה בעשר שנים האחרונות ומה המצב שלה כיום.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
בסוף, עם המכונות האלה - הכל עניין של מזל.

מחזק.

בנוגע למילה - אמינות זהה לזו של המוצרים הנפוצים בשליש מחיר. בזבוז כסף משווע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
המכונה הפסיקה למשוך את מרכך הכביסה. הוצאתי את המגש שבו ממלאים את החומרים והוא אינו סתום.

לא שוקל אפילו בצחוק לקנות עוד מכונת כביסה עם השם שלהם.

תראה לה את הדרך החוצה לרחוב...

תקנה את המכונה הכי זולה שתמצא (ועם זאת ממותג מוכר יחסית)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...