Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום אשתי חזרה מנסיעה, ועם ההגעה הביתה נדלק לכמה שניות הודעה oil pressure fualt וגם חום המנוע היה מעל הנורמה (בדרך כלל זה בחצי, היום היה ממש לפני התחלת הרבע האחרון).

לפני כמה דקות בדקתי את האוטו. שמן לא חסר (אם כי השמן מלוכלך. ההחלפה בקרוב). במיכל העיבוי לא היה כלל נוזל קירור.

לפני כשמונה חודשים הוחלפה רצועת טיימינג עם משאבת מים.

מזה כמה זמן עם התנעת האוטו היה רעש של מים מפעפעים לכמה שניות.

האוטו הוא רנו מגאן, אוטומט, 1600 בנזין, שנת 2008.

כעזרה ראשונה מיידית, אני מתכוון למלא נוזל קירור.

1) איזה נוזל קירור למלא? לא נראה לי שאספיק להגיע למורשה רנו

2) מה פשר הרעש של פעפוע המים שהיה? האם יש קשר בין זה לבין נוזל הקירור האבוד?

3) מה יכולה להיות הבעיה? לא ראיתי אף פעם מתחת לרכב סימנים של נזילה

תודה

פורסם

במקומך הייתי גורר את הרכב למוסך ולא מניע אותו אפילו לרגע.

מנוע שהתחמם ואיבד המון מים עם לחץ שמן נמוך נשמע לא טוב.

פורסם

רעש הפיעפוע של המיים נובע מכיסי אויר במערכת הקירור בגלל חוסר גדול בנוזל הקירור. מערכת הקירור מורכב מכמה מיכלולים כך שיש לבצע בדיקה יסודית מדוע ולאן נעלם הנוזל. גש למישהו מקצועי שייבדוק זאת.

פורסם

הייתי במוסך. בדקנו עם לחץ ולא מצאנו שום נזילה.

מלאונ נוזל ובזמן הקרוב אני אבדוק כל יומיים-שלושה לראות מה קורה.

מה עוד יכול להיות?

פורסם

יכולה להיות נזילה איטית במקום נסתר- בדוק את איזור שטיחי הרכב, אולי ממערכת החימום בפנימית.

אשם נוסף יכול להיות פפק מיכל העיבוי, האם הוא נסדק גם כן?

ומדוע לא בדקתם את עניין לחץ השמן?

• תוכן חדש...