Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי מעניין מה יקרה אחרי שהרקולס יפסיק לייבא את המוצרים של OPTIMUM לארץ?

מישהו אחר ירים את הכפפה? או שרק מעבר לים נוכל להריח... את ONR.

יש את אוטוסטור,אפקסמוטורס ודיטיילינג גרופ בכרמיאל מוכרים[כמובן המחירים דיי בשמים, 80-90 שקל לליטר, בזמן שמצאתי באמזון שאפשר להזמין 2 גלונים בערך ב400 שקל כולל משלוח]

יש גם באוטוסטור וגם באייפקס מוטורס מוצרים של onr...

יש גם בדיטיילינג גרופ, אך אין משלוחים והם נמצאים במרכז, לפי מה שאני רואה בחודשיים שלושה האחרונים הONR במגמת עלייה במחיר כניראה בעקבות חוסר מלאי בארץ ככל הנראה.

פורסם

לדעתי יהיה כבר עדיף להזמין מאמזון לאחר שתגמר האספקה בהרקולס לצערי.

אם המשלוח יהיה זול כפי שכותב איליה.

אם אני לא טועה כל הספקים האחרים קונים מהרקולס את המלאי לכן אין כבר.

Opel Adam S 2017

פורסם
יש את אוטוסטור,אפקסמוטורס ודיטיילינג גרופ בכרמיאל מוכרים[כמובן המחירים דיי בשמים, 80-90 שקל לליטר, בזמן שמצאתי באמזון שאפשר להזמין 2 גלונים בערך ב400 שקל כולל משלוח]

יש גם בדיטיילינג גרופ, אך אין משלוחים והם נמצאים בצפון**(כרמיאל), לפי מה שאני רואה בחודשיים שלושה האחרונים הONR במגמת עלייה במחיר כניראה בעקבות חוסר מלאי בארץ ככל הנראה.

לדעתי יהיה כבר עדיף להזמין מאמזון לאחר שתגמר האספקה בהרקולס לצערי.

אם המשלוח יהיה זול כפי שכותב איליה.

אם אני לא טועה כל הספקים האחרים קונים מהרקולס את המלאי לכן אין כבר.

אני אחפש את הקישור, בגדול המחיר אם אני לא טועה היה משו כמו 50-60$ ל2 גלונים המשלוח הכי זול שמצאתי היה 42$ אז יוצא בערך 400 שקל(אני אבדוק את הסיפור שוב)

פורסם

למה אתה חייב לצטט כל הודעה?

אם הייתה שם לב למה שרשמתי, הייתה מבין שאני מתכוון ליבואן. אין יבואן? אין מוצרים.

אלא אם כן אתה יודע שיש יבוא פרללי? זה שאוטוסטור מוכר אתה באמת חושב שאני לא יודע.

• תוכן חדש...