Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזר מוצר שרכשתי באיביי- האם קיים דבר כזה?

SmartCoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב,

רכשתי אוזניות מסוג מסויים באיביי, האוזניות טובות ומרשימות ושוות את ה500 ש"ח ששילמתי עליהן.

המותג מוכר (פחות בארץ) וקיבל אינסוף ביקורות חיוביות שגרמו לי לרכוש את המוצר מבלי להתנסות.

האוזן שלי בעייתית וקשה לי להשתמש באוזניות IN EAR ולמרות זאת נפלתי בפח שלהם שאמרו שזה מתאים לכל אוזן והשיטה שלהם מבטיחה שהאוזניה לא תזוז מילימטר בזמן הפעילות ספורט.

מפה לשם אחרי 3-4 שימושים האוזן שלי כבר אדומה וכואבת מבפנים מרוב ששיחקתי עם האוזניות במהלך הריצות כי הן מחליקות החוצה ולא נתפסות בכלל.

האוזניות נרכשו מהספק הראשי בארה'ב דרך EBAY.

האם יש חוק או משהו לטובתי שיכול לאפשר לי ובעצם לחייב אותם לקבל אותם כזה?

כרגע פתחתי בדרישה מנומסת לראות מה אפשר לעשות בנידון.

חשוב לציין שניסיתי ואני לא אוהב את כל המדיניות הזו של להחזיר מוצרים, אבל בחייאת חבל לי על ה500 ש'ח שחשבתי כל כך הרבה זמן איך להשקיע אותן על אוזניות שיתנו לי את התמורה הכי גבוהה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדמה לי שמדיניות החזרה מתייחסת למוצרים שלא נפתחו, ובאריזתם המקורית.

מה הם אמורים לעשות עם אוזניות שבילו בתוך האוזניים שלך 3-4 פעמים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה המחיר שמשלמים על משהו שקונים בשלט רחוק. יש מוצרים שחייבים להתנסות בהם לפני שקונים. למה שהספק ישא באחריות על טעויות שלך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ אין סיכוי שהיו מחזירים לך ,גם על פי חוק אין הדבר מותר תחת סעיף היגיינה.

אבל בחו"ל יש לרוב מדיניות החזרה שונה גם מלפנים משורת הדין ,ולכן אם תיקנה אצלהם שוב

או אולי אף דגם יקר יותר ,יש מצב שאולי יסכימו לזכות אותך באופן כל שהוא ,וזה גם סיכוי לא גבוהה.

השרשור הזה מזכיר לי את הפירסומת של מחסני חשמל :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=MCE-aLO2N1g

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסתבר שהחברה מוכנה לקבל חזרה את האוזניות,

שלחו לי כתובת למשלוח ואת כל מה שצריך לדעת. ההחזר יהיה עד 3 ימי עסקים לאחר קבלת המוצר.

הבהרתי בפניהם שהמוצר תקין ובאיכות מעולה ופשוט לא מתאים לי,

עדכונים בהמשך

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...