Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר תדלוק בתחנת דלק (קילומטרים עד לתדלוק הבא, טויוטה קורולה רובוטית)

asmily
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, אני נוהג בטויוטה קורולה רובוטית, בדרך כלל אני מתדלק בכל מיני תחנות דלק, אבל היוםתדלקתי בתחנה מסויימת, והמד של כמות הקמ שיש לי לעשות עד סוף מיכל הדלק הראה סכום של 247 קמ, עכשיו בדרך ככל אני מצליח לעשות יותר, אבל היום לאחר התדלוק, ירד לי 28 קמ שעשיתי רק 10, למה אני פונה לפורום?!, כדי לדעת:

דבר ראשון: האם יכול להיות שהדלק מהול בחומרים אחרים?

דבר שני: אם כן מה זה גורם לרכב?

ודבר אחרון: האם אני סתם מגזים חחח

תודה רבה.

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות,

יכול לגרום לצלצולים ופעולה לא תקינה של המנוע,

חישוב הק"מ מתבצע על ידי המחשב גם לפי צורת הנהיגה כלומר אם תלחץ יותר המרחק ישתנה לכיון מטה יותר מהר והפוך,

כמובן שיש עוד פרמטרים שנלקחים בחשבון על ידי המחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תסתמך על החישוב במונה של הלוח שעונים. מה גם ניקח דוגמא קיצונית: תעמוד במקום עם הרכב מונע מעל שעה, אתה מבזבז דלק אבל אינך נוסע, כך שהמחשב יראה לך שנסעת פחות קילומטרים באותו טנק דלק.

לכן,

תעשה חישוב ידני, של כמה תדלוקים כדי שהממוצע יהיה אמיתי. לפעמים אתה נוסע מהר לפעמים פחות

לפעמים אתה עומד יותר בפקקים לפעמים פחות.

כך על ידי כמה וכמה תדלוקים החישוב יהיה קרוב יותר למציאות.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ברור לי , אבל אני מדבר על זה שאני נוהג באותה צורה כמו שאני תמיד נוהג, זה יורד פי 2 ממה שזה יורד בדרך כלל

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...