Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה נהיה קשה יאריס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר הנעתי את הרכב וזה היה נשמע כאילו ההנעה לא הייתה חלקה- מן קרטוע. פתחתי מ.מנוע והיו רעשים לא שיגרתיים מהאזור של רצועת האביזרים/אלטרנטור.

נסעתי לעבודה, הכל היה תקין.

בדרך חזרה מהעבודה לאחר כ30 דקות נסיעה התחלתי להרגיש שההגה מתחיל להיות קשה ובלתי ניתן להזזה בזמן עמידה, בזמן נסיעה נהיה יותר קל אך עדיין קשה ולא כרגיל, כאילו אין "הגה כוח/חשמלי" (לדעתי כוח) מה הבעיה ומה יכול להיות הגורם לבעיה? אין שום נורת ביקורת דלוקה.

אשמח לדעת לפני שאני מגיע למוסך.

פורסם

טוב כנראה שמצאתי את המקור לתקלה- מצבר גמור/מרוקן. מע׳ ההיגוי באוטו עובדת עם מנוע חשמלי שעוזר וכנראה שהמצבר לקראת סוף חייו ולא מצליח לספק מספיק אנרגיה חשמלית וזרם בכדי להפעיל את המנוע. הנעתי את הרכב אחרי שהוא עמד חצי שעה, וההיגוי היה תקין, בזמן סיבוב ההגה עם אור דרך ואור פנימי רואים איך האור נחלש. מחר אקנה מצבר.

פורסם
לפני שאתה רץ לקנות מצבר בדוק את האלטרנטור, האם הוא מטעין.

מה הדרך הנכונה לבדוק טעינת אלטרנטור בלי מכשיר ייעודי?

אגב, מקומות מומלצים לקנות מהם מצבר באזור ירושלים יש למישהו נסיון?

פורסם

בצע חיפוש על מצברי

VARTA

- יש להם סניפים בירושליים.

או כנס לפורום - רכב כללי - יש דיון

שירות לקוחות VARTA - רצינו לומר שלום -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?590521-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-VARTA-%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%A8-%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D

- ורשום בו סוגי מצברים ותחנות שרות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חבר'ה.

משהו פה לא מובן לי. איך לעזאזל יצרנים מאפשרים להגה חשמלי וכל המערכת להתקשות ובקושי אפשר לגעת בהגה תוך כדי נסיעה כשהמצבר עומד להיגמר?

בהגה הידראולי בחיים לא שמעתי שזה קורה. כשאני נסעתי עם מצבר חלש לא הורגש שום דבר חריג בהגה ובשום דבר, רק בסטרטר.

פורסם

לא קורה? בהחלט קורה גם עם הגה הידראולי במידה והרצועה נקרעה או נוזל ההידרואלי דלף.

במצב כזה, בדיוק כמו הגה חשמלי, אין תגבור אבל יש לך עדיין היגוי כדי לעצור את הרכב בצד הדרך.

פורסם

מעניין אותי למה מחיפוש הפורום אחר "בדיקת טעינה" "אלטרנטור" אני מוצא הרבה אנשים בעלי רכבי טויוטה שחוו בעיות עם טעינה/אלטרנטור. מה הסיבה לכך שיש הרבה בעיות עם מע׳ הטעינה בטויוטה? הרי האלטרנטור הוא בדר"כ של בוש, דנסו ועוד..

• תוכן חדש...