Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וואקום במיכל דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כל פעם שאני בא למלא דלק ופותח את המכסה של המילוי דלק אני שומע רעש של שחרור לחץ (כנראה רעש של שאיבה).

אני מניח שזה בגלל שהתרוקן דלק במיכל ולא נכנס אויר במקום.

האם זה תקין? אם לא מה ההשלכות של זה ואיך מתקנים?

יש לציין הרכב הוא מאזדה 2, 2008

בתודה מראש לעונים

פורסם

זה לא מקשה על פעולת משאבת הדלק?

מצאתי את זה, ורשום שם שזה לא תקין ושיש צינורית שכנראה נסתמה או משהו?

פורסם

השרשור עם תגובות לכאן ולכאן וקשה להבין מי צודק, מה שאני נעזר לגיבוי זה היצרן, ראיתי מספר לא מבוטל של פקקי מיכלי דלק שברובם רשומה האזהרה ובחלקם גם מסבירים שיש לחץ או משהו בסגנון, אם זה לא היה תקין היצרן לא היה רושם את זה.

אני גם יודע שלא בכל רכב זה קורה ולכן יכול להיות שיש משהו במה שהם טוענים.

חומר נוסף לקריאה זה השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?393388-%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95-95

Miata ND2

• תוכן חדש...