Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונת כביסה נמצאת אצלי במטבח בתוך חלק מארון המטבח.

המכונה עושה הרבה רעש בעבודה ואני מחפש חומר לשים מסביב לארון מבפנים כדי להשתיק את המכונה

האם חומר כמו של איטום רכב ללסאונד יעשה את העבודה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בחזית של הארון יש דלתות שסוגרות את המכונת כביסה בפנים, או שהחזית נשארת חשופה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המכונה עומדת על הרצפה או על איזה מדף (אפילו נמוך)? האם יש לה מגע בדפנות הארון או בדלת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש דלת שסוגרת על המכונה, והיא עומדת על הרצפה, המכונה לא נוגעת בדפנות אבל הארון די צמוד אליה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הרעש העיקרי הוא בסחיטה וכניסת מים, אבל גם רעש העבודה הרגיל מעצבן

פורסם

אפשר לנסות סוג של יריעות חומר מוקצף בסגנון של פלציב וכו..או קרטונים של 30 ביצים, הבידוד האקוסטי של החומר הזה לא פחות ממדהים, כמובן ביחס להשקעה האפסית

פורסם

אם אתה גר בצפון אוכל לתרום לך מספיק קרטוני ביצים ריקים לצורך המשימה (לא מתאר לעצמי שאתה צריך יותר מ5-6)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תודה על הרעיון אבל לא נראה לי שאשתי תאהב את העובדה שמודבקים לה קרטוני ביצים בארון מטבח

פורסם

הכוונה היא להדביק את זה מבפנים, "תצפה" את הדפנות הפנימיות כולל הדלתות, אסתטי זה לא, אבל למי אכפת כשרואים את זה רק כשפותחים את הארון?

פורסם
הרעש העיקרי הוא בסחיטה וכניסת מים, אבל גם רעש העבודה הרגיל מעצבן

נראה לי שיש לכם רגישות יתר לרעש (הפרעות קשב? :roll: ) ולכן ההשקעה הטובה ביותר תהייה מכונה חדשה ושקטה.

רעש כניסת מים אפשר להחליש על ידי סגירה חלקית של הברז. זה אמנם יאריך במעט את זמן המילוי אבל המכונה תמלא את כמות המיים הרגילה, בפחות רעש.

רעש בסחיטה - כדאי לבדוק אם בולמי הזעזועים תקינים ואם המכונה נוגעת בדופן הארון. יכול להיות שארון המטבח משמש כתיבת תהודה ולמעשה מגבירה את עוצמת הרעש.

:turn-l:
פורסם

הפרעות קשב אין לי והמכונה תקינה , מכיוון שהסלון והמטבח מחברים אז רעש המכונה נוכח ומפריע, סגירת הדלת מפחיתה את הרעש ולכן חשבבתי לצפות את הארון מבפנים.

פורסם

היתה לי מכונת כביסה במקום השמור למדיח במטבח, הצמוד ופתוח לסלון, ומעולם לא הפריע לי הרעש. מצד שני, עם 3 ילדים, איך אפשר לשים לב לרעש :lol:

:turn-l:
פורסם

אז יש למישהו רעיון?

• תוכן חדש...