Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

012 שאלת הפניית שיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא ב-012 בסלולר. אני צריך לקבל שיחה בזמן שאני בחו״ל והטלפון כרגע מכובה אז אני מפנה להורים שלי את כל השיחות, הם נמצאים בארץ.

למעשה הסים שלי נמצא בבנגקוק אבל השיחה תעבור בין הקו טלפון הישראלי שלי לקו טלפון ישראלי של ההורים שלי.

הנציגה בטלפון (מתלמדת, אני שומע שלוחשים לה את התשובות ברקע) אומרת שזה יעלה 9.90 ש״ח לדקה. האם זה אכן ככה ?

תודה מראש,

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הסים גם ככה נמצא בארנק שלי. השאלה היא מה אני מחוייב על.

בדקתי כרגע את העקוב אחרי והוא עובד (בעוד הסים נמצא בארנק שלי) עכשיו השאלה מה אני משלם על: תעריף שיחה בינלאומי או מקומי ?

תודה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא הבנתי איך זה קשור להמצאותך בחול.

אתה עושה עקוב אחרי רגיל בארץ לפני שאתה עולה למטוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני כבר נמצא בחול....

הכרטיס סים יושב בארנק שלי כבר חצי שנה. התקשרתי היום ל-012 לעשות הפנית שיחות בין הטלפון שלי לשל אבא שלי.

שאלת השאלות: האם המיקום הפיזי של הסים משפיע על אופן חיוב השיחה?

פורסם

לדעתי הנציגה מקשקשת. השיחה לא עוברת בשום קו בין לאומי אלא בתוך הארץ, והחיוב הוא לפי החבילה המקומית שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...