Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסיבת עיתונאים UMI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שאני מסית את הדיון מהמכונית שיקנו אותה בלחץ 20 אנשים ומתרכז בספארק - מה בידיוק היתרון שלה לפי זה על פיקנטו ו- i10? המחירים כמעט זהים, הביצועים זהים, הידני כרגיל מסורס למוות. איך בידיוק עם ההצעה השיגרתית והבנאלית שלהם מבחינת הרכב והמחיר הם מתכוונים להיכנס לשוק הסופר-מיני?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הספארק האוטומטית קיימת במספר רמות גימור. זה שפרסמו את המחיר של המאובזרת ביותר לא תורם כלום כי מה שמעניין ברכב שנועד להיות זול זה דווקא מחירי הגירסאות הבסיסיות ואולי אחת מעל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לגבי השאלות שנשאלו כאן,

האם תגיע מאליבו בנפח גדול יותר?

לא, המנוע האחר של מאליבו הוא 2.5 ליטר ונמצא פחות מתאים לישראל. לדעת UMI המנוע הזה מספק את הנתונים והביצועים המתאימים לישראל.

יש למאליבו גם את המנוע 2 ליטר טורבו שזהה לאינסיגניה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בנוגע לספארק, הודיעו כבר 3 פעמים שהתחילו לשווק אותה, מה נסגר.

בנוגע לאקווינוקס, אחלה אסטרטגיה, להחליף ענתיקה בת 10 ברכב מיושן בן 7.

פורסם
פשוט עצוב. בכל צורה שלא מסתכלים, מחיר הקאמרו גבוה בצורה מוגזמת (אפילו בהשוואה לgt86).

בחישוב מהיר, היבואן מוסיף כ100,000 ש״ח על מחיר הרכב. הקאמרו שהם מביאים היא הדגם הזול ביותר שיש...

כמו שכתבתי למעלה, ברוב המקרים מאשימים את המיסים שממילא גבוהים בצורה מוגזמת, ועכשיו זורעים עוד יותר מלח על הפצעים, בצורת רווח שלא נתפס בעליל.

אל תדאג, למרות כל זה, אתה עוד תראה הרבה כאלה על הכבישים. גם אל תשכח שהם קונים במחיר טוב אצל היצרן ולא אצל איזה דילר, שגוזר קופון באמצע.

ולסיכומו של דבר, הם כבר עברו מזמן את התמחור, ההזוי לגמרי של המוסטנג ב-280000 שקל מבית "איילון".

פורסם

פשוט מדהים.

בארה"ב טויוטה קאמרי היברידית עולה ב-1000 דולר יותר מהקאמרו הבסיסית

ובארץ?

אותה קאמרי עולה 190 אלף

והקמארו 330 אלף

מה ההגיון?

UMI לא באמת מעוניינת למכור את הרכב הזה.

פורסם

האקווינוקס עברה לפני זמן קצר מתיחת פנים, אם היא הייתה מגיעה עם המנוע 3.6 שמשווק בארצות הברית, אני הייתי שוקל מאוד בחיוב אם לקנות אותה

בנוסף, אני לא מבין את ההחלטה של לא לייבא את מנוע ה2.0 ליטר בדגם היוצא של שברולט מאליבו

פורסם

לדעתי הספארק יקרה מדי בתור מחליפה של דגם ששווק רק עם תיבת הילוכים ידנית ולא השאיר חותם אמיתי בשוק המיני.

דגם הטופ ספק היה צריך להשתוות במחיר לדגמים המאובזרים של הפיקנטו וה-I10 והדגם הזול היה צריך לתת מענה לדגמי ה-1 ליטר שלהן.

המאליבו נראית מעניינת אבל אצלי במשפחה המורחבת שיש בה נגיעות אמריקאיות היא נפסלת אוטומטית על מנוע עם פחות מ-6 צילנדרים.

אם על ה-2 ליטר טורבו עוד אפשר היה לדבר ה-1.5 ליטר הוא ממש מוקצה.

פורסם

כבוגר המאליבו משושת הצילינדרים (2005 ו 2010) המטורבת לא רואה אותן ממטר מבחינת יחידת הנעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בניגוד לארצות הברית ולמטרה המקורית של הקמארו, המחיר בארץ מאוד לא עממי, ועומד על 330 אלף שקלים ו-350 אלף שקלים עם גלגלי ה-20 אינץ'.

יש עוד הבדלים בין הגרסאות, או שמדובר בגלגלים יקרים במיוחד? :shock:

פורסם

למרות ביצועים מעולים ומחיר סביר המאליבו כמעט לא נמכרה כאן מאז הופעת הדגם החדש ב-2012. אחת הסיבות לכך היא שחסכון בדלק היה ממנה והלאה. עם המנוע החדש הבעיה הזאת כנראה תפתר.

היתרון של הספארק על i10/פיקנטו היא שהגיר האוטומטי הוא רציף ו(כנראה) שהיא תהיה חסכונית יותר באופן משמעותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי עניין של זמן קצר שהמאליבו 2.0 טורבו תגיע לכאן.

לגבי הספארק, היא עדיפה על המתחרות האוטומטיות בגלל תיבה רציפה יעילה יותר, האבזור מעולה גם כן.

פורסם

הקאמרו הבסיסית עולה 25,700$, במכפלות הרגילות של היבוא האישי זה כ 260.0 אש"ח.

בהצלחה ל UMI במכירות.

מדהים עד כמה יבואנים לא מפנימים את אחד המרכיבים הכי בסיסיים במכירת מוצר כלשהו = > מחיר.

טלקאר עשו את זה פעמיים עם הפיקנטו והספורטאז' ובתמורה קיבלו היענות מטורפת מהשוק.

נכון שלא ניתן להשוות בין קאמרו לפיקנטו אבל במחירים ש UMI מקבלים אני בטוח שיכלו למכור ב 250.0 אש"ח ולהישאר עם סכום מכובד כרווח.

בהצלחה ליבואנים הפרטיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...