Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסיבת עיתונאים UMI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התמחור של הרכב הזה באמת מכעיס אותי, כי זה מונופול שמנצל את הכוח שלו עד תום, ואחר כך מסובב לך את הסכין בגב. עד שסוף סוף מגיעה לפה מכונית שרירים, היא נופלת על יבואן מחורבן.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהמאליבו מאוד מעניינת. עיצוב מוצלח, מנוע שצריך להיות חסכוני ומרווח עצום. בטח יהיה אפשר לרכוש אותה מ0 ק"מ באזור ה 140K - ואז זו יופי של מציאה.

פורסם

מה?!, מה זה החרטה הזה?!

כשדיברתי השבוע עם נציג שברולט, בפירוש נאמר לי שהמליבו תגיע עם שני מנועים!

1.5 טורבו ו-2.0 טורבו, והנציג גם אמר לי שבהתחלה ה-2.0 טורבו תהיה במבצע של 160K.

מה פתאום עכשיו פה אני מגלה שבכלל לא יהיה את ה-2 ליטר אלא רק 1.5 ועוד היא תהיה במחיר של ה-2 ליטר, זה ממש לא צודק מבחינת היבואן למכור את ה-1.5 במחיר של 160K, מה זה החזירות הזאת?!

אני ממש כועס וזועם כי בדיוק עכשיו אני מתכנן להחליף את הרכב שלי בחדש, וכבר התייאשתי מחיפושים על מה ללכת, פתאום אני מגלה מפרסומת שמגיע מליבו חדשה יפיפיה, מתקשר מברר, אומרים 2 ליטר טורבו במבצע 160K, אמרתי מצויין, כנראה מצאתי את הרכב החדש שלי, ופתאום עכשיו מתברר שהכל עבודה בעיניים.

בא לי לבכות פשוט, כל כך שמחתי ובניתי על המליבו הזו 2 ליטר במחיר 160K. החלום התנפץ, תודה ליבואן.

מה גם לגבי הקמארו, לקמארו החדשה יש 3 מנועים, אוקי אז את ה-6.2 ליטר לא יביאו, בסדר, אבל כן תביאו את שני המנועים ''החלשים'' יותר, לא רק ה-3.6 ליטר, אלא גם את ה-2 ליטר טורבו שקיים בארה''ב, בכדי למכור אותה במחיר יותר שפוי, בכדי שיותר אנשים שחושקים במאסל קאר יוכלו לקנות אותה.

כנראה שאת היבואן כרגיל מעניין רק לנפח את הכיסים שלהם בכסף, ולא למכור כמה שיותר קמארויים, בגלל זה החליטו להביא רק את ה-3.6 ליטר שגם המחיר שלה לדעתי לא מוצדק ודיי גבוה, 335K.

אני מאוד, מאוד מקווה שכל הנתונים האלו עוד לא סופיים או שגויים חלקם, ומחר כשאהיה באירוע יתבררו פרטים אחרים מאלו שפה, במיוחד לגבי המליבו שמאוד מעניינת אותי, רק לא עם מנוע 1.5 ליטר פצפון.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

הם יביאו - כמו ששלמה ייבאו את האינסיגניה עם מנוע חזק יותר אחרי מתיחת הפנים - כי יהיו לקוחות שרוצים לשדרג - ומעבר למהוע קטן יהיה בשבילם שנמוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הקאמרו הבסיסית עולה 25,700$, במכפלות הרגילות של היבוא האישי זה כ 260.0 אש"ח.

בהצלחה ל UMI במכירות.

הלכתי לאתר שברולט ארה"ב ובדקתי את המפרט של הקאמרו במחיר הזה:

מנוע 4 צילינדרים 2.0T (כן זה מהמאליבו)

גיר רגיל 6 הילוכים (דווקא אופציה מעניינים)

גלגלי 18 עם גאנט לא מרשים.

עכשיו בא נחשב יחד מי ירכוש גירסת "ליסינג" ערומה של הקאמרו ב-260 אלף ש"ח.

תוספת מנוע 3.6 וגיר אוטומטי (והאוטו עדיין "ערום") מביאה את המחיר ל29700$ כלומר קרוב ל-300K במכפלות הרגילות.

האם המחיר עדיין נראה מופרך?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמחור פשוט מפגר של הקאמארו, עם המחיר הזה בעוד חצי שנה הם ייצאו עם הודעה לעיתונות על סוף שיווק כי אין שוק לרכב וחבל שטרחו בכלל.

בארה"ב מדובר על רכב בסיסי שניתן לרכוש בתחום המחיר של רכבים "עממיים למדי" שלא עוברים את רף ה₪200K (כאן) ולרוב משאירים המון עודף, פה זה פי 1.5. למה? כי אם יהיו רק 20 רכבים אז לפחות להרוויח כראוי

מבחינתי עשו טובה לכל מי שמייבא לבד, עכשיו החלקים יהיו יותר זמינים ואולי גם עוד מוסך או שניים יידעו איך לטפל בבהמה הזאת

נו שוין, נתראה ב"יד1" בעוד זמן מה ב30% פחות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הם יביאו - כמו ששלמה ייבאו את האינסיגניה עם מנוע חזק יותר אחרי מתיחת הפנים - כי יהיו לקוחות שרוצים לשדרג - ומעבר למהוע קטן יהיה בשבילם שנמוך.

אני מאוד מקווה שיביאו, ובקרוב מאוד, כמה שיותר.

רק בכל מקרה, מה זה התמחור הזה?, עם מנוע 1.5 ב-160K?!, כי עם זה ככה, אז הנציג שאמר לי ש-2 ליטר תעלה בהתחלה במבצע של 160K זה נתונים שגויים שהוא מסר לי מסתבר, למה אז הם אומרים לאנשים בטלפון פרטים לא נכונים?!

אני מפחד לחשוב אז אם יביאו את גרסת ה-2 ליטר בכל זאת, אז מה יהיה המחיר שלה...

פורסם
תמחור פשוט מפגר של הקאמארו, עם המחיר הזה בעוד חצי שנה הם ייצאו עם הודעה לעיתונות על סוף שיווק כי אין שוק לרכב וחבל שטרחו בכלל.

בארה"ב מדובר על רכב בסיסי שניתן לרכוש בתחום המחיר של רכבים "עממיים למדי" שלא עוברים את רף ה₪200K (כאן) ולרוב משאירים המון עודף, פה זה פי 1.5. למה? כי אם יהיו רק 20 רכבים אז לפחות להרוויח כראוי

מבחינתי עשו טובה לכל מי שמייבא לבד, עכשיו החלקים יהיו יותר זמינים ואולי גם עוד מוסך או שניים יידעו איך לטפל בבהמה הזאת

נו שוין, נתראה ב"יד1" בעוד זמן מה ב30% פחות.

כל מילה נכונה.

אני גם בדקתי באתר שלהם בארה''ב, מסתבר שאצלם, אם לוקחים את המליבו גרסת ה-2 ליטר הבסיסית, ואת הקמארו גם 2 ליטר הבסיסית ביותר, אז יוצא שהקמארו אפילו זולה מהמליבו ב-3000 דולר, אז למה לכל הרוחות שפה הם יתמחרו את הקמארו 2 ליטר ב-260K?!, מה, גם המליבו 2 ליטר תעלה 260K אם ככה, או אפילו יותר מזה, כמו בארה''ב?!, פשוט לא מבין אותם, הם בעצמם ''חונקים'' את הדרך לרכב היפיפה הזה, לכבישי ישראל!

פורסם
הלכתי לאתר שברולט ארה"ב ובדקתי את המפרט של הקאמרו במחיר הזה:

מנוע 4 צילינדרים 2.0T (כן זה מהמאליבו)

גיר רגיל 6 הילוכים (דווקא אופציה מעניינים)

גלגלי 18 עם גאנט לא מרשים.

עכשיו בא נחשב יחד מי ירכוש גירסת "ליסינג" ערומה של הקאמרו ב-260 אלף ש"ח.

תוספת מנוע 3.6 וגיר אוטומטי (והאוטו עדיין "ערום") מביאה את המחיר ל29700$ כלומר קרוב ל-300K במכפלות הרגילות.

האם המחיר עדיין נראה מופרך?

בוודאי שכן. בבקשה:

Chevrolet Camaro Vehicles in Northridge CA | Rydell Chevrolet

ואל תשכח שהיבואן אינו קונה אותם במחירים הללו. אלו הם מחירי DEALER, לצרכן.

הוא מייבא אותם ישירות מהיצרן במחירים הרבה, הרבה יותר נמוכים.

הדוגמה שנתתי היא אפילו של דילר יקרן מקליפורניה. ניתן למצוא עסקאות הרבה יותר משתלמות.

פורסם
מה?!, מה זה החרטה הזה?!

כשדיברתי השבוע עם נציג שברולט, בפירוש נאמר לי שהמליבו תגיע עם שני מנועים!

1.5 טורבו ו-2.0 טורבו, והנציג גם אמר לי שבהתחלה ה-2.0 טורבו תהיה במבצע של 160K.

מה פתאום עכשיו פה אני מגלה שבכלל לא יהיה את ה-2 ליטר אלא רק 1.5 ועוד היא תהיה במחיר של ה-2 ליטר, זה ממש לא צודק מבחינת היבואן למכור את ה-1.5 במחיר של 160K, מה זה החזירות הזאת?!

אני ממש כועס וזועם כי בדיוק עכשיו אני מתכנן להחליף את הרכב שלי בחדש, וכבר התייאשתי מחיפושים על מה ללכת, פתאום אני מגלה מפרסומת שמגיע מליבו חדשה יפיפיה, מתקשר מברר, אומרים 2 ליטר טורבו במבצע 160K, אמרתי מצויין, כנראה מצאתי את הרכב החדש שלי, ופתאום עכשיו מתברר שהכל עבודה בעיניים.

בא לי לבכות פשוט, כל כך שמחתי ובניתי על המליבו הזו 2 ליטר במחיר 160K. החלום התנפץ, תודה ליבואן.

אתה כועס, זועם ובא לך לבכות כי לא הביאו את המליבו עם המנוע שרצית? Get a life.

בלי קשר לזה שמחירי מכוניות בארץ לא שפויים, מחיר התחלתי של 160 ש״ח למליבו הגיוני מאוד ומיישר קו עם שאר הרכבים בקבוצה. גם דגמי הבסיס של סופרב 1.4 או 508 1.6, ומאזדה 6 2.0 (שחלשה מכל המנועי טורבו הקטנים של המתחרות) עולות כך (קצת יותר אפילו).

מציע לך לקחת את ה1.5 לנסיעת מבחן לפני שאתה פוסל אותה (כלומר אם אתה מבוגר מספיק לנהוג...).

פורסם
תגיד אתה אמיתי? אני אשכרה לא יודע אם אתה טרול או אמיתי, כי אתה נשמע כמו ילד בן 6.

אתה כועס, זועם ובא לך לבכות כי לא הביאו את המליבו עם המנוע שרצית? Get a life.

בלי קשר לזה שמחירי מכוניות בארץ לא שפויים, מחיר התחלתי של 160 ש״ח למליבו הגיוני מאוד ומיישר קו עם שאר הרכבים בקבוצה. גם דגמי הבסיס של סופרב 1.4 או 508 1.6, ומאזדה 6 2.0 (שחלשה מכל המנועי טורבו הקטנים של המתחרות) עולות כך (קצת יותר אפילו).

מציע לך לקחת את ה1.5 לנסיעת מבחן לפני שאתה פוסל אותה (כלומר אם אתה מבוגר מספיק לנהוג...).

רגע, אז לפי מה שאתה אומר, כל אחד שרוצה מנוע יותר חזק ברכב מסויים שהוא עומד לקנות, אז הוא ילד בן 6 או לא מספיק בוגר לנהוג, לפי המילים שלך, ככה אתה רואה את זה?, אז הטרול שבינינו זה אתה ולא אני אם ככה.

מה כל כך ילדותי בזה שציינתי שנציג שברולט, אמר לי בטלפון בפירוש שיהיה גם מנוע 2 ליטר במחיר X, אז כמובן חשקה נפשי במנוע היותר חזק, שמתאים לי מבחינת התקציב ששוב, הנציג ציין אותו בשיחת טלפון.

אני אשם שהנציגים מטעים את הלקוחות, או מוסרים מידע שגוי?, עקב כך אני הבעתי את העובדה שאני לא מרוצה מזה, אז אני ילד בן 6?!

ולגבי מחירים, שים לב, לא רק אני לא מרוצה מהתמחור של הדגמים החדשים של שברולט בפוסט הזה, אם תקרא אתה תראה שעוד הרבה אנשים חושבים שזה ככה, אה כן, לפי התגובה שלך הם גם כולם בני 6.

לגבי מנועים, אם 1.5 ליטר מתאים לך או לאחרים וזה מספק, אין שום בעיה, שיקנו ויהיה רק לבריאות.

אבל לא כולם אותו הדבר, אני רוצה ברכב כמו זה מנוע יותר חזק שיהיה זמין, כמובן שאני אעשה נסיעת מבחן גם על ה-1.5, אבל אני מראש כמעט בטוח שמנוע כזה לא יספק אותי, עד עכשיו בסדר הטיעון שלי?

לגבי מחירים, כן, אני חושב שהמחיר גבוה ולא מוצדק, לדוגמה המליבו היוצאת עם מנוע 2 ליטר טורבו 260כ''ס, דיי הרבה זמן מחירה עמד על 160K וקצת, ועזוב שבאתר מופיע מחיר של 170K ומשהו, הם דיי הרבה זמן מחרו אותה ב 160, אני יודע כי כמה פעמים בדקתי וגם כמה פעמים הייתי באולם תצוגה אצלם.

אוקיי אז תגיד זה היה פשוט מבצע כי הם רצו מהר למחור את המלאי של היוצאת, אוקיי, מקובל.

אז למה שגם במלאי של החדשה לא יעשו מאמץ, וגם עליה יפעילו מבצע וימחרו פחות או יותר באותו מחיר, כדי שיותר אנשים יקנו על ההתחלה, זה בכל מקרה גם להם טוב למכור כמה שיותר דגמים על ההתחלה בכדי להראות שהדגם החדש שהגיע הוא מוצלח והרבה לקוחות קונים אותו, לדעתי דיי הגיוני.

אז לא, הם מביאים גרסת 1.5 ליטר שהרבה יותר חלשה מהקודמת עם 2 ליטר, אבל מציבים לה את אותו המחיר כמו הקודמת, פה לדעתי זה לא מוצדק.

פורסם (נערך)

אני לא מבין למה כל כך מופתעים מהמחיר של הקאמרו. הרכב נראה מדהים, עם מנוע חזק ומהיר, וביצועים של רכבים יקרים ממנו. נכון, בארה"ב הוא יותר זול, אבל גם אם הוא היה עולה 250K זה לא היה משנה להתלבטות של מי שהיה רוצה לרכוש אותו, ולא הייתם רואים המונים נוהרים לאולמות התצוגה.

בקיצור הגיע הזמן להפסיק להיות מופתעים על התמחורים בארץ. יקר פה - הבנו.

jentuS12, קח דברים בפורופורציה. לא חרב עליך עולמך, סה"כ נציג אמר לך את מה שהוא ידע. האשמה היא בך - שבנית עולומות אוטופיים על סמך מידע לא מהימן.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם (נערך)
רגע, אז לפי מה שאתה אומר, כל אחד שרוצה מנוע יותר חזק ברכב מסויים שהוא עומד לקנות, אז הוא ילד בן 6 או לא מספיק בוגר לנהוג, לפי המילים שלך, ככה אתה רואה את זה?, אז הטרול שבינינו זה אתה ולא אני אם ככה.

אני אשם שהנציגים מטעים את הלקוחות, או מוסרים מידע שגוי?, עקב כך אני הבעתי את העובדה שאני לא מרוצה מזה, אז אני ילד בן 6?!

.

צר לי אבל גם התגובה הזו ילדותית.

זו לא העובדה שאתה מאוכזב, מותר לך בהחלט. זו הצורה שבא אתה מביע את זה ונשמע כאילו חרב עליך עולמך (אתה כועס, זה פשוט לא צודק, בא לך לבכות וכו...).

כמו שכבר נאמר, קח את זה בפרופורציות הנכונות, זה לא סוף העולם, ואנחנו מדברים פה על שברולט מליבו כן, לא מאזרטי...

הנטיה היום היא למנועי טורבו קטנים שמרגישים הרבה יותר חזקים מכל מנוע אטמוספרי 2.0 והרבה 2.5 לצורך העניין.

הלקוח הממוצע לא יפסול קניה של המליבו החדשה רק כי הדגם הקודם היה חזק יותר, בטח לא כשהיא אמורה להיות טובה משמעותית (הקודמת לא היתה מוצלחת בלשון המעטה).

בכלל, איבדנו פרופורציות פה כשאנחנו חושבים שכל משפחתית אמורה להפיק 250 כ״ס כאילו שזו מכונית ספורט, ואנו חיים בארה״ב עם מחירי דלק ברצפה.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם (נערך)

טעות.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...