Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה טורבו WRX / GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, התעניינתי לאחרונה באימפרזה טורבו שנתונים עד 05

ולאחר שעברתי נסיעה קצרה על הרכב הבנתי מזה באמת אימפרזה טורבו.

בכל מקרה אני יודע שהרכב לא קל לאחזקה בכלל, שלא נדבר על הSTI ..

לאנשים שיש או יודעים, מה ההוצאות החודשיות של רכב כזה במצב שמור +-

האם יש טעם בכלל לחשוב עליו או שההוצאות באמת גבוהות מהרגיל, אני מגיע כרגע מעולם היפניות הזולות (יאריס ספורט) ויודע שאין בר השוואה בכלל ביניהם.

פורסם

היו המון שרשורים על הרכב,תריץ חיפוש.

בקצרה,ההוצאות לא צפויות,אבל אם מדובר באקזמפלר שמור וכמה שיותר מקורי(מה שקשה מאוד למצוא) , ההוצאות לא יקרות בכלל פרט להוצאות הדלק.

לא ממליץ להכנס להרפתקאה בלי סכום טוב בכיס.

מיותר לציין שכשיש אהבה לרכב (וזה רכב מיוחד מאוד) כל הוצאה היא כלום ולאף אחד לא אכפת שהרכב שואב לך את הארנק,אבל לכל אחד יש גבולות, ואני מכיר אנשים שבזבזו הרבה על הרכב לאחר שהם קנו אחד שמור כביכול, האחרון ששמעתי הוציא כ 30 אלף במכה,סתם כדי לסבר את האוזן.

Miata ND2

פורסם

כאחד שהיו לו גם WRX 2001 וגם STI 2004 הרכב טוחן דלק 6 קמ לליטר ברגיל ובחסכוני 10 קמ לליטר בנסיעות

ארוכות בלבד. ביטוחים,לנהג מעל גיל 35 3500 שח.

טיפולים פעם בשנה חובה,יקר כ 2000 שח לטיפול ועוד מסביב על אמינות של רכבים בני 10 שנה יצא יותר.

הרכב מחייב שמנים ברמה הגבוהה ביותר שאפשר.

מנוע רגיש לשיפורים מרחיקי לכת ולא כדאי לעבור את ה 330 כס,פשוט רגיש ורק חיזוקים גדולים ויקרים מחזיקים

מעמד. בטיפולים הרכב נוסע על 98 בלבד אחרת מצלצל ולא עגול ביום יום,יקר.

צינורות גדישה צריך להקפיד שהכל תקין וחיישנים.חיישן מאף רגיש לשמנים של מסנני אויר פתוחים ונהרס

די מהר,גם מסנני אויר של חברות מסוימות לא מתקבלות והרכב לא יעבוד כמו שצריך במידה וחיישן אחד מזייף.

עד שמגלים איזה חיישן,הנשמה יוצאת.

כשהרכב עובד תקין הכל חלום אך עשוי לעייף ולהחזיקו ברמה גבוהה וצריך לשפוך כסף מסביב,צפה להחזקה

שוטפת של 5 אלף פלוס בשנה לפחות,תוסיף דלק 98 וביטוחים. הרכב כן מפגין אמינות גבוהה בכללי אך כישן

הכל שונה אבל ברמה הכללית הרבה יותר אמין מגולפים GTI ישנות וסיאטים גודשות וכאלה.

פורסם

סביר לקנות רכב כזה רק באחד משני המצבים:

1. קונה מסודר כלכלית

2. קונה פחות מסודר כלכלית אבל אחד כזה שהרכב הוא בראש סדר העדיפויות שלו. ומוכן לוותר על כל מיני מותרות אחרות בשביל זה.

על פניו קונה מסודר כלכלית יכול לרכוש רכב חדש יותר. זה בדרך כלל מה שקורה.

חובבי רכב מוכנים להקריב הרבה בשביל הרכב. זה לגיטימי אבל לעיתים גובל באובדנות כלכלית.

פורסם

לאנשים שיש או יודעים, מה ההוצאות החודשיות של רכב כזה במצב שמור +-

קודם כל תמצא אחת במצב "שמור", אח"כ נדבר...

היתה לי WRX 2006 כ-4 שנים.

קניתי אותה יד שנייה במצב חדש.

אפס תקלות.

להוסיף על מה שכתבו לך - צמיגים. יקרים. אם לא תשים צמיגים יקרים, שמתאימים למכונית ספורט, בזבזת את היכולות של הרכב.

כיום, כשהרכב משומש ועבר הרבה ידיים, בוודאי לא רחמניות, זה פרוייקט אספנות. אין "שמור" ולא תמצא "שמור" ואל תבנה על זה שתקנה רכב שלא תצטרך להשקיע בו.

מבחינת הרכב, שים לב שהבלמים לגמרי לא מְספקים. ה-WRX מעט רכה מדי, ודורשת יד מיומנת על מנת לא לסבול מתת היגוי בכל פנייה. יש ל-WRX את הקסם שלה, כי באמת לא דומה לשומדבר עם הנעה קדמית, אבל היא רחוקה ממושלמת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לציין שהרכב רגיש לשינויים וחלקם מתקבלים יפה וחלק לא.

שינויים בהספק לא התקבלו יפה ורכבים היו שוברים מנוע בקלות.

אני את שלי השארתי מקורית וחוץ מצנרת מרעישה וסט בלמים

לעצירה טובה יותר,הרכב נשאר מקורי ולכן הפגין אמינות גבוהה,

אבל אצלי לא היה נוסע יום יום ועד היום 90 אלף נצברו וקלאץ

מקורי. אם לחפש אז רק מקורית.

• תוכן חדש...