Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט האם לקנות רדיאטור תחליפי בארץ או להשקיע במקורי ולקנות אותו באירופה.

בהנחה שיש לי כתובת באנגליה, מאיפה כדאי להזמין ?

מה המק״ט המתאים ?

מדובר ב סיטרואן C4 SX שנת 2008 מנוע NFU.

תודה!

פורסם

יש בערך 6 מקטי"ם שונים לרכב הזה, תעלה מספר שלדה ואבדוק לך מק"ט.

יש המלצות בפורום על המוכר הפולני- מבדיקה שלי הוא אכן זול מאוד.

התקשרות זריזה במייל- [email protected]

לפני שאתה רץ להזמין מחו"ל בדוק כמה עולה כאן בארץ

פורסם

יש לי בריחת מים שאני לא מצליח לזהות מה המקור, אין נזילה על הריצפה,אין גם נזילה מהרדיאטור.גם בדיקת לחץ לא הראתה סימני בריחה - 10 דקות והמחוג כמעט ולא זז.

באביפארטס העלו השערה שאולי הרדיאטור עובד ב 50 אחוז והמים בורחים ממנו/ממיכל העיבוי, וברגע שיוחלף רדיאטור הרכב יעבוד כל הזמן בטמפרטורה נכונה ולא יברחו מים.

אני מסופק אם זה יעזור,אבל אם מדובר בהשקעה לא גדולה, והרדיאטור כבר בן 8 אז אולי שווה לנסות, לא ?

פורסם

לדעתי אתה זורק כסף לפח.

תתרכז בחיבורים של הרדיאטור חימום הפנימי (זה נמצא בתא בנוסעים מצד ימין [למעלה] של דוושת הגז) ו/או ברדיאטור חימום הפנימי.

לדעתי כדאי לבדוק פעם נוספת שאין סימני נזילות מתחת למכסה הטיימינג, אפילו שהחלפת משאבת מים לפני שנה.

שים לב:

סימני קורוזיה על הפולי של המשאבת מים - סיבה שצריך להחליף בגללה משאבת מים.

סימני "נזילה" על הגוף של המשאבה, מתחת לחריר איוורור - *לא* סיבה להחלפת משאבה (לא מחליפים).

חייבים לעבור על כל החיבורים עם הבנדים המקוריים לוודא שאין משם דליפות קטנות.

המקומות שמועדים לפורענות שייכים בד"כ לאיזור של הצינור הדק ("עודפים") שמגיע מהרדיאטור למיכל עיבוי.

מעבר לזה אין מחלות כרוניות למערכת קירור הזו, וכמו שאמרתי להקפיד על החיבורים של הצנרת של הרדיאטור חימום הפנימי.

רק בשביל להיות בטוח - בוצע ניקוז אויר כמו שצריך למערכת ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...